- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 23
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hepimiz için hayırlısıÖyle tabi. Aygül hocayı da ekliyorum listeye. 1,5 -2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Tabi hayırlısıyla Allah’ın dediği olur.
Cok gec cevap oldu cnm kusura bkma benim kanamali devam ediyor henüz kalp atışlarını duymadikBen 26 Haziran pazar gecesi sadece bir defaya mahsus kanama yaşadım. Pazartesi proluton vurdurdum bir tane.
İlk testi 27 Haziran sayarsak 24
29 Haziran 50 çıktı.
Herkes sadece artış önemli diyor ama yinede tedirgin oldum biraz. şu an artış iyi elhamdulillah cuma günü tekrar istedi doktor
Yinede Hamileliğim sorunsuz geçecek içimde böyle his var. Allah Dileyen isteyen herkese versin.
Sizin nasıl gidiyor mucize ve Değeri düşük olan arkadaşlar sizin nasıl gidiyor hamilelik
Cnm senin benden sonraydi transferin ben de bugün keseyi gördüm ama kalp atisi duyulmadi malesef doktor pazartesi yada salı gel dedi. Karindan baktı bu arada yani duyulmamasi normal sanırım bilemiyorum.Cok gec cevap oldu cnm kusura bkma benim kanamali devam ediyor henüz kalp atışlarını duymadik
Hafizam hic yerinde değil ki kuzum benim 7 Haziran'da oldu transfer, senin kaciydi? Sunsea'nin da bugun baktıklarında görülmemiş kalp atisi , benimde görülmedi, senin de görülmemiş ama normal mi degil mi hic bilmiyorumCnm senin benden sonraydi transferin ben de bugün keseyi gördüm ama kalp atisi duyulmadi malesef doktor pazartesi yada salı gel dedi. Karindan baktı bu arada yani duyulmamasi normal sanırım bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede kesilir kanaman Gözün aydın bu arada ikiz geliyorBende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya
Ben de karistiriyorum herkesi cnm normaldir. Benim de transferim 6 haziran ya bi de baya zayifta bi insanım karından bakti transferle kese büyuklügü uyumlu dedi. Bu haftada görünebilirde ana gorünmeyebilir de dedi. Yani her iki durumda normalmis gibi konustu bilemiyorum kafam karisik benim deHafizam hic yerinde değil ki kuzum benim 7 Haziran'da oldu transfer, senin kaciydi? Sunsea'nin da bugun baktıklarında görülmemiş kalp atisi , benimde görülmedi, senin de görülmemiş ama normal mi degil mi hic bilmiyorum
Bakalim benim haftaya ne olacak merakla okuyorum yazdiklariniziBen de karistiriyorum herkesi cnm normaldir. Benim de transferim 6 haziran ya bi de baya zayifta bi insanım karından bakti transferle kese büyuklügü uyumlu dedi. Bu haftada görünebilirde ana gorünmeyebilir de dedi. Yani her iki durumda normalmis gibi konustu bilemiyorum kafam karisik benim de
Canım ben transfer oldum ilk evde test yaptım iki çizgiyi gördüm ilk kan testimde çok güzeldi sonra düzenli ilerlemedi şimdi takipteyiz ona rağmen doktorumdan çok memnunum ilk defa pozitifi gördüm o bile büyük mutlulukCok teşekkür ederim canımgercekten cok ilgili ve tecrübeli bir dr. İkimize de Uğur getirsin insallah
peki sen ne alemdesin nasil gidiyor tedavi
Geçmiş olsun canım bol dua Allah'ın izniyle hiç birşey olmazKanamam çok arttı bilmiyorum artık ne olucak![]()
Teşekkür ederim cnm bnmÇok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede kesilir kanaman Gözün aydın bu arada ikiz geliyorbu arada ben MISRA71 nick değiştirdim
![]()
Anladim canim hayirlisi olsun insallahCanım ben transfer oldum ilk evde test yaptım iki çizgiyi gördüm ilk kan testimde çok güzeldi sonra düzenli ilerlemedi şimdi takipteyiz ona rağmen doktorumdan çok memnunum ilk defa pozitifi gördüm o bile büyük mutluluksonuç ne olur bilemem ama iyiki Aygül hocam
![]()
Ben zayif degilim ama karından bakinca gördü keseleri emin olmak için alttan da bakicam dedi tmm dedim bakti ama net konuşamadı bir de cuma gunu ilk kanama ile gittigim de tek kese 4+3 dedi uyumlu dedi bugun ise son adet tarihine göre bakip 6 hafta olmali dedi zaten kafam bi milyon iyice sasirtti beni . Tüp bebek merkezine de gidemedim bu halde tabi Tekirdağ'da bir hasteneye gidip geliyorum ayrica gerci doktor iyi ilgili biriBen de karistiriyorum herkesi cnm normaldir. Benim de transferim 6 haziran ya bi de baya zayifta bi insanım karından bakti transferle kese büyuklügü uyumlu dedi. Bu haftada görünebilirde ana gorünmeyebilir de dedi. Yani her iki durumda normalmis gibi konustu bilemiyorum kafam karisik benim de
Ah cnm ya Rabbim sana bagislasin bebisini veya bebislerini hem ikiz geliyor belki de belli olmaz. Sana vajinal bakmadı mı kanaman var diye mi acabaTeşekkür ederim cnm bnmiste korkularla yüzleşiyorum nasip boyleymis
Degerlerin kacti seni. KuzumCanım ben transfer oldum ilk evde test yaptım iki çizgiyi gördüm ilk kan testimde çok güzeldi sonra düzenli ilerlemedi şimdi takipteyiz ona rağmen doktorumdan çok memnunum ilk defa pozitifi gördüm o bile büyük mutluluksonuç ne olur bilemem ama iyiki Aygül hocam
![]()
İnşallahGaliba 5 kisi sonuç bekliyoruz inşallah güzel haberi alırız
Test günün ne zaman inşallah güzel sonuçlar alırsın ben hala umutluyum Çarşamba yine kontrolüm varAnladim canim hayirlisi olsun insallah
Benim de bir ondeki tedavim kimyasal gebelik oldukismet böyleymiş..
Yok bakti onceki mesajına cevap yazdim detayli cnmAh cnm ya Rabbim sana bagislasin bebisini veya bebislerini hem ikiz geliyor belki de belli olmaz. Sana vajinal bakmadı mı kanaman var diye mi acaba