• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim yumurta catlatma ignesi kullanmadiysan kesin var hayirli olsun 🥰
Kullandım ama 18 haziranda bu zamana kadar etkisi kalır mı ki? Birde ben 2 kere aşılama olmuştum her ikisinde de erken test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı hiç böyle

Cnm progestan kullaniyordun degil mi o asiri yorgunluk yapıyor daha dogrusu az aktivite de bile cok fazla is yapmissin gibi vucut yoruluyor ve aksam adım atacak hal kalmıyor.
Evet ilk gunden beri kullanıyorum mahvediyor bide üzerine çalışıyorum eve gittigmde pelte gibi oluyorum maşallah

18 haziran demissin ben 28 okumuşum o zamana kadar etkisi kalmaz canim ovitrelle nin etkisi 10-12 Gün bence de bebis gelmis😍😍

Ben de bugün saban Gonopeptly oldum...
İnşallah canım. Benim doğal transfer olmuştu, transferden 1 hafta önce vurunmuştum ben

Arkadaşlar bugün transferimin 3.günü sabah kalktığımda peçeteye bulaşan kahverengi bir akıntım oldu acaba tutunma kanamadı olabilir mi ilk transferimde hiç lekelenmem olmamıştı malesef negatifti şimdi bunu görünce biraz umutlandım bide sol kaşığımda hafif bir batma var transfer işlemi ile ilgili bir akıntı olsa herhalde ilk 2 gün olurdu diye düşünüyorum siz ne dersiniz yerleşme kanaması yaşayan oldu mu

Back
X