Kullandım ama 18 haziranda bu zamana kadar etkisi kalır mı ki? Birde ben 2 kere aşılama olmuştum her ikisinde de erken test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı hiç böyleCanim yumurta catlatma ignesi kullanmadiysan kesin var hayirli olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandım ama 18 haziranda bu zamana kadar etkisi kalır mı ki? Birde ben 2 kere aşılama olmuştum her ikisinde de erken test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı hiç böyleCanim yumurta catlatma ignesi kullanmadiysan kesin var hayirli olsun![]()
Evet ilk gunden beri kullanıyorum mahvediyor bide üzerine çalışıyorum eve gittigmde pelte gibi oluyorum maşallahCnm progestan kullaniyordun degil mi o asiri yorgunluk yapıyor daha dogrusu az aktivite de bile cok fazla is yapmissin gibi vucut yoruluyor ve aksam adım atacak hal kalmıyor.
Canım çok zor ya mide bulantısı hayattan sogutuyor benim drum kusmLarın baslmafab ilaç verdi o biraz idare ettiriyor çok şükür![]()
Evet valla midem bulandikca hem seviniyorm hem Allah'ım bu ne diyorumBunlar hep belirti ama zorluk işte![]()
merhaba 5 gun dondurulmus emrıyo transferı olacagım bende sonuc kac gunde cıkıyor birde kalp atısını transferden kac gun sonra duyuyoruz cok merak edıyorumHayir dondurulmus emriyo transferiydi 5.gun emriyosu
Amin , Allah razı olsunMucizeyokmu canım nasıl oldun.okuduğumdan beri mesajlarını dua ediyorum.Rabbim iki evladını da sana bağışlasın.
O zaman bi kan testi ver canim bebeğin inşallah sımsıkı tutunmuşturKullandım ama 18 haziranda bu zamana kadar etkisi kalır mı ki? Birde ben 2 kere aşılama olmuştum her ikisinde de erken test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı hiç böyle
Ovitrelle mi vurulmuştun Gonopeptly mi??Kullandım ama 18 haziranda bu zamana kadar etkisi kalır mı ki? Birde ben 2 kere aşılama olmuştum her ikisinde de erken test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı hiç böyle
En son benim de böyle sonuclanmisti canim kimyasal gebelik yaşıyorsun sanirim cok üzüldümArkadaşlar çok üzgünüm
beta değerim
9. Gün 24
11. Gün 15 çıktı
Pazar yada pazartesi vericem canım daha bugün 6.günüm. Pazartesi zaten test günümO zaman bi kan testi ver canim bebeğin inşallah sımsıkı tutunmuştur![]()
OvitrelleOvitrelle mi vurulmuştun Gonopeptly mi??
Bende çok üzgünüm çok umutlanmıştımEn son benim de böyle sonuclanmisti canim kimyasal gebelik yaşıyorsun sanirim cok üzüldüm![]()
Rabbimin izniyle herşey güzel olacak.Sakın üzülme emi.Sen bu sitenin en pozitifisin bebişim :)Amin , Allah razı olsundun beri kanama devam ediyor hala ama yapacak birseyimiz kalmadı son iki ignem var onlari da yaptircam sonrasi takdir-i ilahi
![]()
18 haziran demissin ben 28 okumuşum o zamana kadar etkisi kalmaz canim ovitrelle nin etkisi 10-12 Gün bence de bebis gelmisOvitrelle
Ay cnm benim yaaa pozitiflikten sıkıntı yok hala oyleyim ama tirsmadim desem yalan olurRabbimin izniyle herşey güzel olacak.Sakın üzülme emi.Sen bu sitenin en pozitifisin bebişim :)
İnşallah canım. Benim doğal transfer olmuştu, transferden 1 hafta önce vurunmuştum ben18 haziran demissin ben 28 okumuşum o zamana kadar etkisi kalmaz canim ovitrelle nin etkisi 10-12 Gün bence de bebis gelmis
Ben de bugün saban Gonopeptly oldum...
Aynı günmüş test günümüzPazar yada pazartesi vericem canım daha bugün 6.günüm. Pazartesi zaten test günüm