• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba arkadaşlar, ben de bekleme surecimi yazdıklarınızı okuyarak geçirdim. Tüm positif sonuçlar tamamına ersin umarım.Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizlerde lütfen güçlü olun, benim hikayem de öyle zorlu bir hikaye ki... Bugün 9.gunum test sonucum 47.46. doktorum Cuma günü tekrarını istedi sanırım bu şekilde sonuç alıp güzel ilerleyenler var aramızda. Umarım benim de yüzüm güler sonunda. Sevgiler
Maşallah inşallah yükselerek güzellikle ilerler yükselir Allah yüzünüze baksın 😌

Merhaba arkadaşlar, ben de bekleme surecimi yazdıklarınızı okuyarak geçirdim. Tüm positif sonuçlar tamamına ersin umarım.Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizlerde lütfen güçlü olun, benim hikayem de öyle zorlu bir hikaye ki... Bugün 9.gunum test sonucum 47.46. doktorum Cuma günü tekrarını istedi sanırım bu şekilde sonuç alıp güzel ilerleyenler var aramızda. Umarım benim de yüzüm güler sonunda. Sevgiler
Hoşgeldiin aramıza, sağlıkla artsın hayırlı haberler alalım senden inşallah🤲🏻❤️
Papatya çayı içebilirmiyiz acaba ?
Benim bildiğim içemiyoruz canım

Merhaba kızlar benim 2 temmuzda 5. Gün 3 adat embriyo transfer edildi dün hafif batmalar hissediyordum bugun hiç birşey hissetmiyorum acaba normal midir daha önceki tüp bebek denemelerimden birincisi başarısızdı ikincisinden de bir çocucgum oldu ama o zaman sürekli lekelenmem ve kanamam oluyordu su an hic birşey yok

Benim ki de tutmadı bence bu gun kan verdim sadece doktora göstermek için cıkartıcagim bu Gün de test aldım çıkmadı biliyorum erken diyeceksiniz ama ben 2. Denemem de kumsal olduğun da düşük yaparken testim 1200 den 10 düşmüştü ozaman test yaptigimda bile gözüküyordu simdi hic çıkmıyorsa yoktur bence

En iyisi canım şu 3 ay çok önemli bakalım bende duruma göre bırakmayı düşünüyorum günde nerden baksan 11,saat çalışıyorum eee gebelik hormonları yüklenmeye başlayınca dayanabilir miyim bilmiyorum
Hamileliğini bildirdikten sonra çalıştıramaz. Kabul etmezlerse sgk ya şikayet et niye sen bırakasın işi. Onlar çıkarsın hem tazminatlarını al hem dava aç

0EA91B06-43C8-474C-8C7B-9BAB92DBB4F6.webp
Kızlar dün sonuçlarım böyle sizce p4 iyi mi?

Kızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm ❤️❤️❤️❤️
Maşallah Allah gönlüne göre versin inşallah canm hakkında hayırlısı olsun sag salim kucağına al 😌😌

Kızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm ❤️❤️❤️❤️
Masallahh cnm ya cok sevindim senin adına saglıkla ilerlesin kucagina saglıkla almak nasip olsun kuzum😍😍

Back
X