- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Hiç bir bitki çayı İçilmiyor diye biliyorum düşük ve kanama yapar diyePapatya çayı içebilirmiyiz acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir bitki çayı İçilmiyor diye biliyorum düşük ve kanama yapar diyePapatya çayı içebilirmiyiz acaba ?
Benim bildiğim hayır ama siz kendi doktorunuza sorun böyle seyleri . İnternette çok yanıltıcı bilgi var bitki çayları ile ilgili .Papatya çayı içebilirmiyiz acaba ?
Maşallah inşallah yükselerek güzellikle ilerler yükselir Allah yüzünüze baksınMerhaba arkadaşlar, ben de bekleme surecimi yazdıklarınızı okuyarak geçirdim. Tüm positif sonuçlar tamamına ersin umarım.Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizlerde lütfen güçlü olun, benim hikayem de öyle zorlu bir hikaye ki... Bugün 9.gunum test sonucum 47.46. doktorum Cuma günü tekrarını istedi sanırım bu şekilde sonuç alıp güzel ilerleyenler var aramızda. Umarım benim de yüzüm güler sonunda. Sevgiler
Hoşgeldiin aramıza, sağlıkla artsın hayırlı haberler alalım senden inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de bekleme surecimi yazdıklarınızı okuyarak geçirdim. Tüm positif sonuçlar tamamına ersin umarım.Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizlerde lütfen güçlü olun, benim hikayem de öyle zorlu bir hikaye ki... Bugün 9.gunum test sonucum 47.46. doktorum Cuma günü tekrarını istedi sanırım bu şekilde sonuç alıp güzel ilerleyenler var aramızda. Umarım benim de yüzüm güler sonunda. Sevgiler
Benim bildiğim içemiyoruz canımPapatya çayı içebilirmiyiz acaba ?
Ne güzel çok sevindim canım maşaalaahKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Hamileliğini bildirdikten sonra çalıştıramaz. Kabul etmezlerse sgk ya şikayet et niye sen bırakasın işi. Onlar çıkarsın hem tazminatlarını al hem dava açEn iyisi canım şu 3 ay çok önemli bakalım bende duruma göre bırakmayı düşünüyorum günde nerden baksan 11,saat çalışıyorum eee gebelik hormonları yüklenmeye başlayınca dayanabilir miyim bilmiyorum
Ne güzel inşallah güzel haberlerle giderizBnim iş yerimdekiler biliyorda sağolsunlar stres olmayayım diye aramadılar hayırlı haberle sen dön dediler
Kesinlikle Buda mahrem sonuçtaAynen bende 3 haftadır gitmiyorum işe soran sorana. Kimseyede demedim tüp bebek olduğunu. Bilmelerine gerek yok diye düşünüyorum katılıyorum size bu konuda![]()
Ihlamur içilebiliyorHiç bir bitki çayı İçilmiyor diye biliyorum düşük ve kanama yapar diye
Ihlamurda dahil diye biliyorum çoğu kişi normal çayı bile içmiyor başlarda hatta yinede herkes doktoruna sormalı tabiIhlamur içilebiliyor
Ohh çok şükür çok güzel haber hayırlı olsun sağlıkla devam etsin canımKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Canim benim ya hic unutmaz beniOhh çok şükür çok güzel haber hayırlı olsun sağlıkla devam etsin canım
Mucizeyokmu canım senin de randevun vardı sanki senden de güzel haberler bekliyoruz
Maşallah Allah gönlüne göre versin inşallah canm hakkında hayırlısı olsun sag salim kucağına alKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm![]()
Amin cnmMaşallah Allah gönlüne göre versin inşallah canm hakkında hayırlısı olsun sag salim kucağına al![]()
Masallahh cnm ya cok sevindim senin adına saglıkla ilerlesin kucagina saglıkla almak nasip olsun kuzumKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm![]()
Amin kuzum hepimize insMasallahh cnm ya cok sevindim senin adına saglıkla ilerlesin kucagina saglıkla almak nasip olsun kuzum![]()