• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hicbirsey, sorun yok dediler sonradan aklima geldi diger ilk iki denememde de veriomemisti fitil disinda progestron ama rn azinda beni erken uyandirip takip et disinda en yakin saglik kurumuna git deselerdi ... Tup bebek doktoruyla devam ediyorum telefondan iletişime
Yani bu nasıl atlanır hala aklım almıyor. Hakkında hayırlısı mucizem topladınız Allahtan sağlıkla ilerlesin inşallah🤲🏻
Kızlar bende hamilelik belirtileri hiç zorlamıyor ama bugün sanki halsizlik ,geniz akıntısı başladı hasta olacak gibiyim vakalar da artık çok tedirginim ,ne içsem ne yesem de toparlasam var mi fikri olan malum hamilelikte hersey yiyip içilmiyor
Ben bir haftadır kuru öksürükle savaşıyorum. Sürekli limonlu sıcak su, ballı ılık süt içiyorum. Sabah aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık. Bugün doktora sordum strepsils pastili önerdi başka bir şey kullanma ilk 3 ay çok kötü olursan kbb a görün dedi. İnşallah covid olmasında dikkat et bol su içmek önemli bide boğazı nemli tutmak gerekiyormuş

Canlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dedi🤲🏻😍 ilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere❤️❤️🤲🏻🤲🏻

Bizim dönem grubun sesi çıkmıyor herkes bebişiyle meşgul bence 😍😘
Ayy ne güzel kuzum valla vakit geçmiyor gibi geliyorda baksana 2 aylık olmuş bile minnos 🥰🥰🧿🧿

Yani bu nasıl atlanır hala aklım almıyor. Hakkında hayırlısı mucizem topladınız Allahtan sağlıkla ilerlesin inşallah🤲🏻

Ben bir haftadır kuru öksürükle savaşıyorum. Sürekli limonlu sıcak su, ballı ılık süt içiyorum. Sabah aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık. Bugün doktora sordum strepsils pastili önerdi başka bir şey kullanma ilk 3 ay çok kötü olursan kbb a görün dedi. İnşallah covid olmasında dikkat et bol su içmek önemli bide boğazı nemli tutmak gerekiyormuş
Sagol canım denicem inşallah ilerlemez çok gerdi beni valla ,özellikle hamileyken kovid olmayı hiç istemem.Allah hepimizi korusun🤲

Kontrol ne zamandi canm heyecanla bekliyorum 🥰🥰🥰 bendeki durum daha cok yanma kaynaklı bulanti pek sıkıntı degil su aralar da ... Ama genelde yemekten sonra oluyor bulantı kısmı senin gibi
25 temmuz inşallah şu an tam 5+0 dayım 🤩 benim de yanmalarla başladı ama korkutmayayım gözünü ve bi gece aniden başladı hatta mide bulantısından uykumdan uyandım. Soda aldırdım eşime yemek sonraları bir de onu deniycem

25 temmuz inşallah şu an tam 5+0 dayım 🤩 benim de yanmalarla başladı ama korkutmayayım gözünü ve bi gece aniden başladı hatta mide bulantısından uykumdan uyandım. Soda aldırdım eşime yemek sonraları bir de onu deniycem
Korktum 😂😂😂 olsun ya bugünlerin hasretiyle yanıp tutustuk 🥰🥰 gönder gelsinnnn🤣🤣🤣

Aynı yerde yaptırdım canım hepsinide. Evet cuma zaten kese görmeye gideceğim de, bu değerle hiç sanmıyorum kese görebileceğimi
Canim benim neden bu kadar umutsuz yaklasiyorsun. Kendini hem strese sokuyorsun hemde bebegin etkileniyor. O embriyo rahmimize girdigi andan itibaren butun duygularimizdan etkileniyor lutfen yapma kendine bunu.
Eğer cok aklında şüphe olusturuyorsa hemsireniz ya da doktorun numarasi varsa degerini mesaj at nasil oldugunu sor icin rahatlasin yiyip bitiriyorsun kendini.
Ben aklima her takilan şeyi hep sordum hic cekinmedim biz bunlari bilmek zorunda degiliz çünkü ilk defa yasiyoruz dogal olarak endise edebiliriz korkabiliriz ama onlar bizim bu endiselerimizi yok etmek icin okuyorlar bilgileri var cokca tecrubeleri var hemen iletisime gec bence icin rahatlasin,🥰

Canim ben de bulantilar biraz erken basladi betam yuksek oldugundan. Baya arastirdim burada Amerikada hamilelere ozel bulanti azaltici sekerler var belki Turkiyede eczanelerde de vardir. Ondan siparis verdim. Bir de bulanti onleyici bileklik varmis bilegin ozel bi noktasina basinc uygulayip mide bulantisini önlüyormuş bir buna da bakabilirsiniz şimdilik bileklik almadım şeker işe yaramazsa almaya düşünüyorum. Su şişeme azıcık limon sıkıyorum o da rahatlatıyor beni. Bir de işte zencefil şekeri arada atıyorum ağzıma. Garip bişekilde benim bulantım çoğunlukla akşam yemeğinden sonra başlıyor ve kusmak zorunda kalıyorum. 🤦🏻‍♀️
Demekki betalari yuksek olanlarin sorunu bu benimde betam cok yüksekti ve ayni sekilde sksama dogru daha berbat hal aliyorm

Canim benim neden bu kadar umutsuz yaklasiyorsun. Kendini hem strese sokuyorsun hemde bebegin etkileniyor. O embriyo rahmimize girdigi andan itibaren butun duygularimizdan etkileniyor lutfen yapma kendine bunu.
Eğer cok aklında şüphe olusturuyorsa hemsireniz ya da doktorun numarasi varsa degerini mesaj at nasil oldugunu sor icin rahatlasin yiyip bitiriyorsun kendini.
Ben aklima her takilan şeyi hep sordum hic cekinmedim biz bunlari bilmek zorunda degiliz çünkü ilk defa yasiyoruz dogal olarak endise edebiliriz korkabiliriz ama onlar bizim bu endiselerimizi yok etmek icin okuyorlar bilgileri var cokca tecrubeleri var hemen iletisime gec bence icin rahatlasin,🥰
Şuan 5+1 im haftaya göre değer aralığı normal ama benim taktığım 2 katı artmamış. Doktora sorar olumsuz bir şey duyarım diye sormuyorum doktoruma

Şuan 5+1 im haftaya göre değer aralığı normal ama benim taktığım 2 katı artmamış. Doktora sorar olumsuz bir şey duyarım diye sormuyorum doktoruma
Bence iyi bir doktor telefonda kötü birsey soylemez böyle daha çok endise ediyorsun🥺
% 60 lik artis bekledikleri zaten , haftaya gore deger araliginin normal oldugunu da doktor soylemedi suan sana iyi gelebilecek her bilgiye açıksin cok iyi anliyorum ama asıl doktorunun verecegi bilgi icini ferahlatacak en dogru bilgi onda. Duymaktan korktugun bir sey yuzunden kendini daha cok üzuyorsun ki bence kotu bir degerin yok buda uzman olamayan birinin görüşü 🥲

Back
X