- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.041
İnşallah canim darisi hepinize guzel haftalara gelin inşallah, ikiz gebelik hep bi gerginlik hep bi telas Allah hepimizi sonunda mutlu etsinayy ne güzel son günlere gelmişsin çok şükür darısı başımıza
Yılbaşından önce kesin dedi benim doktor 2021 li olacaklar zorunlu olarakBenim aslinda 31 aralika denk geliyor ama 1 gun icin 2021li olmasinlar dedi, sonra 1 ocak resmi tatil olmaz dedi 2 oxak pazar olmaz dedi 3 ocagi bekle hep yat dediben cogu ilaci 34 haftada biraktim
Saglikla gelsin bebislerimiz inşallahYılbaşından önce kesin dedi benim doktor 2021 li olacaklar zorunlu olarakzaten her an doğacaklar gibi hissediyorum
Yeni yil hediyeleri, ne guzel ❤Kuzu napiyosun nasıl gidiyorben dun dra gittim erken doğum olayi olmazsa 3 ocakta dogumum olacak inş
Evet gercekten oyle, ilk dogumum degil ama ilki kadar heyecanliyim, her bebek yeni bir sey katiyor hayatina insanin, yeni insanlar girecek hayatimiza cok heyecan vericiYeni yil hediyeleri, ne guzel ❤
KesinlikleDimi ya 2021 de saçma sapan bir yıldı zatenvalla ben de çok merak ediyorum ne zaman doğacaklar burçları da belli değil
Evet normalde dogum 31 aralikti dr 3 ocaga cekti 2021li olmasinlar dedi, ama tabi canlari gelmek isterse kendileri bilirler 2021 bebesi olurlar o da onların sucuyoksa ben dinlenme moduna girdim d9gmasinlar diye
Ahaha aynen kuzum benim de ya oğlak ya kova olur heralde bakalım ne kadar dayanacaklarKesinlikleayy benim de koç ihtimali var onu da istemiyorum bunların hepsi şaka tabii rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Hayırlı evlatlar olsunlar
Ne demek kuzum insallah saglikla gecsin haftalar sonra gaz kaka kusma uyumama ooo daha neler nelerAyyyy ins kuzum benim cok balli sozler bunlar ❤suan bende bi araligi atlatsam 32 gorsem yeter diyorum tabi fazlasi olsa kim hayir derkibanada iyi geliyor en azindan basindan gecen sadece ben degilim diye cok moral oldun bana hep coook sagol allah razi olsun canim benim
Muhtemelen bide benim böbrek sorunu olduğu için çok bekletmek istemiyor gelişimleri iyi 1 hafta ileri böbreğim epey büyümüş sezeryan arkasına bide üroloji ameliyatı olcamSaglikla gelsin bebislerimiz inşallahcuma gunu sana gün verir o zaman drun
amin inşallah canım gerçekten hep gerginlik tek gebelik de öyledir ama bizimki iki katı :)İnşallah canim darisi hepinize guzel haftalara gelin inşallah, ikiz gebelik hep bi gerginlik hep bi telas Allah hepimizi sonunda mutlu etsin
2022 yılı koçların yılıymış canım haberin olsun :) ben de koç burcuyum mart 21 geçsek de çocuklarım da Koç olsa diyorum ama çok zor :)Kesinlikleayy benim de koç ihtimali var onu da istemiyorum bunların hepsi şaka tabii rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Hayırlı evlatlar olsunlar
Benim de tam tersi bebeler kilo almiyor dun biri 2270 bir8 2180 cikti, ikisi de sadece 80gr almis 1 haftada ben de oja uzulup duruyorum, 2 haftadir kilo almiyorlarMuhtemelen bide benim böbrek sorunu olduğu için çok bekletmek istemiyor gelişimleri iyi 1 hafta ileri böbreğim epey büyümüş sezeryan arkasına bide üroloji ameliyatı olcam
Tekil gebelik de yasadim vallahi cok rahatmisim yani o yüzden net bi şekilde soyleyebilirim ki onceki gebeligimde yasamadigim ne varsa bunda yasadimamin inşallah canım gerçekten hep gerginlik tek gebelik de öyledir ama bizimki iki katı :)
Benim de galiba hemoroid icin tedavi gormem gerekecek mahvoldum ben yaMuhtemelen bide benim böbrek sorunu olduğu için çok bekletmek istemiyor gelişimleri iyi 1 hafta ileri böbreğim epey büyümüş sezeryan arkasına bide üroloji ameliyatı olcam
Öyle olacak inşallah canımAyni sorunlar ve endiseleri tasiyoruz canim o yuzden birbirimizi anliyoruz burdaki herkes duasi olunca o kadar mutlu oluyorum ki bendirenmeye devam ve ins kazanan ben olacagim gelmezler ins ins hepimiz guzelcene bu durumlari atlatip sag saglim bebislerimizi kucagimiza alacagiz daha sonraki gaz sorunlari uyumama sorunlarini konusacagiz ins
Bu sabah ilk dozu oldum akşam tekarar gidicem. Annem acıdı mı diyor. Ben bu güne kadar bir çuval iğne yemişim bana ne eder anne yaCanim ben ucuncu dozumu oldum malum bende durumlar baya kritik cunku eger progestan ignr kalcadan olduysan onun agrisi gibi ve ve hatta bence ondan daha az acili vuruldugunda canin yaniyor ama sonrasinda geciyor endise etme canim
sağlıkla gelsinler dünyaya tek temennimiz tüm gerginliğe katlandık katlanmaya devam edeceğiz :)Tekil gebelik de yasadim vallahi cok rahatmisim yani o yüzden net bi şekilde soyleyebilirim ki onceki gebeligimde yasamadigim ne varsa bunda yasadim
2700 civarı ölçtü benimkileri de ama hep önden gidiyordu benimkiler sonra şey dedi bu kadar varlar mıdır yaa dedi benim de kafamı karıştırdı önceki haftada 2500 civarındaydı kiloları tek bebekte 36 da 3 kiloyu bile geçemiyor bebekler bilmiyorum doğunca görcem artıkBenim de tam tersi bebeler kilo almiyor dun biri 2270 bir8 2180 cikti, ikisi de sadece 80gr almis 1 haftada ben de oja uzulup duruyorum, 2 haftadir kilo almiyorlar
İkiz gebelik her türlü zorluyor vücudu az kaldı ama rahatlıcaz inşallahBenim de galiba hemoroid icin tedavi gormem gerekecek mahvoldum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?