- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 43
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.881
dualarımız seninle inşallah sağlıkla ilerleyecek istenilen zamanlara geleceklerKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Dıştan açılma falan varmı dr birsey dedimi en büyük avantajım oydu biliyorsun ben hala çok duşuk rahim ağzıyla idare ediyorum ve haftam senden büyüktü diye pessar takmaya korktular ilk yatışımda sonra ki yatışa gene düşüktu artık haftamdan dolayı takmadılar şimdi sancıda o rahim kısalığına sebep veriyor o durursa geri yukselir Allah’ın ıznıyle haftan küçük korkma o yüzden ve kasılma durumu nasıl o nst sayesınde anlarsın o sayede daha dikkatli olursun bu sayede canım benim en güvenli yerdesin cidden seni İnan çok iyi anlıyorum o yüzden sakın korkma geçecek inşHiç korkma kuzum benim tamamen dinlen inş gerek bile kalmayacak benim 13 mm takacaklardı iki gün sonra yukselmiştı kasılmamda vardı ilac verdi durmuştu ilk yatısımda şeninde inş öyle olur duam seninle kuzum ve olurda pessar takılsa bile üzülme iyi dr hocalarımız biliyorsun takıltıktan sonra seni ileri haftalara götürür Allah’ın izniyle
Tabi canım benim doğru diyorsun mecbur suan bu gerekli daha test almadılar benden belkide yakalanmadım ne kadar dıkkat etsem o kadar iyi aminnn inş canım benım artık rahat atlatıp hemen geçsin diyorum bendeyapacak bişey yok canım önemli olan senin ve yavrularının sağlığı şuan :) eşin de hafif atlatsın tabiki Allah'ım bizi bu sene kurtarsın artık bu illet hastalıktan çocuklarımız doğdumu şimdi bir de onlar için endişe edeceğiz
Detaylı ıcın gelmıstik bugun ıkı hafta once 30 olculmustuÇok geçmiş olsunbelirtiniz var mıydı? Yoksa kontrolde mi fark edildi?
Allah razı olsun, ınsallah sagsalim evimize donerizÇok geçmiş olsun korkmayın.Beyaz_lale_ o bayadır aynı durumda ve maşallah bisey olmadi sizinde olmaz allahin izniyle. Sonuçta fark edilmiş ve tedbir alınıyor önemli olan bu.
Cok tesekkur ederım, Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rabbimin izniyle bişey olmaz sakin kalmaya çalış. Dualarım seninle
Hiç korkma kuzum benim tamamen dinlen inş gerek bile kalmayacak benim 13 mm takacaklardı iki gün sonra yukselmiştı kasılmamda vardı ilac verdi durmuştu ilk yatısımda şeninde inş öyle olur duam seninle kuzum ve olurda pessar takılsa bile üzülme iyi dr hocalarımız biliyorsun takıltıktan sonra seni ileri haftalara götürür Allah’ın izniyle
Allah razı olsundualarımız seninle inşallah sağlıkla ilerleyecek istenilen zamanlara geleceklerAllah yardımcınız olsun
Vajinal bakar bakmaz cok kısa dedı, hunılesme var dedı alttaki bebek baş geliş duruyordu, resmen elleriyle ıtıyordu.. Yarın bakıcak tekrar, cok yuksek ıhtımal pessar takarım dedı. Bi mudahele yapmam gerek dedı, nıdılat endol pruloton onalrı baslattı..Dıştan açılma falan varmı dr birsey dedimi en büyük avantajım oydu biliyorsun ben hala çok duşuk rahim ağzıyla idare ediyorum ve haftam senden büyüktü diye pessar takmaya korktular ilk yatışımda sonra ki yatışa gene düşüktu artık haftamdan dolayı takmadılar şimdi sancıda o rahim kısalığına sebep veriyor o durursa geri yukselir Allah’ın ıznıyle haftan küçük korkma o yüzden ve kasılma durumu nasıl o nst sayesınde anlarsın o sayede daha dikkatli olursun bu sayede canım benim en güvenli yerdesin cidden seni İnan çok iyi anlıyorum o yüzden sakın korkma geçecek inş
Canım valla oluyormuş öyle duymuştum bazı günler benim de oluyor idare edeceğiz artıkkkTam tersi can asiri tokluk hissi var yiyorum aynı düzen devam sadece sabah 11 e sarktı kahvalti ama aynı düzen devam yani anlamadım gitti ya
Çok çok geçmiş olsun canımmm dularımız seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Sırt agrilari ayak ağrıları mide yapmaları falan onları geçtim de mide ağrısı daha bambaşka ama diş kadar zor değil diş beni bitirmişti yaCanım valla oluyormuş öyle duymuştum bazı günler benim de oluyor idare edeceğiz artıkkk
Anladım canım işte bebek bas dönüşü sorun oluyor bide kasılma olunca kısalıyor fakat dr suan en iyi ilaçları başlatmiş sana onların sayesinde kasılman durur inş bence yukselirde bende şöyleydi canım ben detaylıdan sonra 5 hafta dr görünmedim yani dr iyi birsey olmadı dedı belki 25 haftada değilde bir hafta yada 2 hafta önce gıtseydım de cıkabilirdi o yüzden hiç telaşlanma suan en güzel tedavi yapılıyor sana ve pessar bile takılsa korkma o haftaları daha rahat İlerlemeni sağlar canım benim güzel sonuçlarla çıkacaksın inş hastaneden canımDetaylı ıcın gelmıstik bugun ıkı hafta once 30 olculmustu
Allah razı olsun, ınsallah sagsalim evimize doneriz
Cok tesekkur ederım, Allah razı olsun
Allah razı olsun
Vajinal bakar bakmaz cok kısa dedı, hunılesme var dedı alttaki bebek baş geliş duruyordu, resmen elleriyle ıtıyordu.. Yarın bakıcak tekrar, cok yuksek ıhtımal pessar takarım dedı. Bi mudahele yapmam gerek dedı, nıdılat endol pruloton onalrı baslattı..
Detaylıda yarım kaldı, sonra tamamlarız dedı..
Senın ilk yatışın kacıncı haftadaydıcnm?
Progesteron verirler, iğne verirler, dinlendirirler baya dayanirsin korkma. Calisiyorsan yatman gerekecek bundan sonra.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Insallah canım benımm, karnım tas gibiydı ilk geldıgımde bıraz yumusadı gıbı. Gece de vereceklermiş endoldan, ınsallah yarına kasılma kalmaz da bıraz yuksek ölcer, once Rabbime sonra doktora emanet bebeklerimAnladım canım işte bebek bas dönüşü sorun oluyor bide kasılma olunca kısalıyor fakat dr suan en iyi ilaçları başlatmiş sana onların sayesinde kasılman durur inş bence yukselirde bende şöyleydi canım ben detaylıdan sonra 5 hafta dr görünmedim yani dr iyi birsey olmadı dedı belki 25 haftada değilde bir hafta yada 2 hafta gıtseydım de cıkabilirdi o yüzden hiç telaşlanma suan en güzel tedavi yapılıyor sana ve pessar bile takılsa korkma o haftaları daha rahat İlerlemeni sağlar canım benim güzel sonuçlarla çıkacaksın inş hastaneden canım benım
Cok gecmis olsun cnm , pessarla cok ileri haftalara gidilebiliyo. Cok sukurki erken farkina varilmis. Insallah saglikla tamamliycaksinDetaylı ıcın gelmıstik bugun ıkı hafta once 30 olculmustu
Allah razı olsun, ınsallah sagsalim evimize doneriz
Cok tesekkur ederım, Allah razı olsun
Allah razı olsun
Vajinal bakar bakmaz cok kısa dedı, hunılesme var dedı alttaki bebek baş geliş duruyordu, resmen elleriyle ıtıyordu.. Yarın bakıcak tekrar, cok yuksek ıhtımal pessar takarım dedı. Bi mudahele yapmam gerek dedı, nıdılat endol pruloton onalrı baslattı..
Detaylıda yarım kaldı, sonra tamamlarız dedı..
Senın ilk yatışın kacıncı haftadaydıcnm?
1 aydır heyet raporluyum canım, evde yatıyordum hepProgesteron verirler, iğne verirler, dinlendirirler baya dayanirsin korkma. Calisiyorsan yatman gerekecek bundan sonra.
İnsallah canım, ınsallah faydası olur bebekleri tutarız ıcerıdeCok gecmis olsun cnm , pessarla cok ileri haftalara gidilebiliyo. Cok sukurki erken farkina varilmis. Insallah saglikla tamamliycaksin
Biliyorum elinle elleyince sert demi ben onu hep afedersin gaz sanıyordum meğer değilmiş endol verdiler hem ağızdan hem makattan yumuşamıştı benim yarın sabah daha da yumuşayacak inş hatta nst anlarsın azalacak sancın hiç merak etme dualarımız senınle güzel haberlerle döneceksin bize inş kuzumInsallah canım benımm, karnım tas gibiydı ilk geldıgımde bıraz yumusadı gıbı. Gece de vereceklermiş endoldan, ınsallah yarına kasılma kalmaz da bıraz yuksek ölcer, once Rabbime sonra doktora emanet bebeklerim
Infulanza oldum sanrım. Doktor yapacak birşey yok portakal ye dedi. Dün gece çok kötüydüm bir bu eksikti. Valla çok zor durumdayız yürüyemiyorum gerçekten.Artik dışarı çıkmamAminnn canım hepimize versin inşAllah korusun canım inş öyle birsey değildir ama tahminimce haftandan dolayı bende artık baya ağırlaştım yürümek zor bel agrım kötü seni düşünemiyorum canım ya hayırlısıyla haftaları dolduralımda güzel güzel doğumlarımız olsun inş
Rabbim korusun üçünüzüde uzulme ama lütfen bol bol su ic bak çözümü var şükür ki yat hiç kalkma gerekirse sonda taktir kaliciKızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum
Evet, onceden sertrlesıyordı arada, ben onu bebek hareketi sanıyordum, sonra aniden gecıyor du, bugun ozellıkle karnımda cok baskı vardı, hele doktor cokturdukce cok canım yandı.. Detaylıyı yarıda bıraktı, sonra devam ederiz dedı, ınsallah yarına 15 20 olcersek dedı, kasılma da kısa gosterırmıs.. Bakalım Rabbime emanet kızlarımBiliyorum elinle elleyince sert demi ben onu hep afedersin gaz sanıyordum meğer değilmiş endol verdiler hem ağızdan hem makattan yumuşamıştı benim yarın sabah daha da yumuşayacak inş hatta nst anlarsın azalacak sancın hiç merak etme dualarımız senınle güzel haberlerle döneceksin bize inş kuzum
Aynen kalkmıcam cnm, evdeyken de hep yatıcamRabbim korusun üçünüzüde uzulme ama lütfen bol bol su ic bak çözümü var şükür ki yat hiç kalkma gerekirse sonda taktir kalici
O ne demek kuzum benim ? çok geçmiş olsun bol bol dikkat et kendine az kaldı sana inş ondan sonra bebişlerinle çıkarsın dışarıInfulanza oldum sanrım. Doktor yapacak birşey yok portakal ye dedi. Dün gece çok kötüydüm bir bu eksikti. Valla çok zor durumdayız yürüyemiyorum gerçekten.Artik dışarı çıkmam
Ben işte o haftalardayken dr bana açıklama yapmadı ama bol su ic ve yat dedi acaba bnmde mi biyle bise olduEvet, onceden sertrlesıyordı arada, ben onu bebek hareketi sanıyordum, sonra aniden gecıyor du, bugun ozellıkle karnımda cok baskı vardı, hele doktor cokturdukce cok canım yandı.. Detaylıyı yarıda bıraktı, sonra devam ederiz dedı, ınsallah yarına 15 20 olcersek dedı, kasılma da kısa gosterırmıs.. Bakalım Rabbime emanet kızlarım
Aynen kalkmıcam cnm, evdeyken de hep yatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?