2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım heryerde 200 mg kafeine dikkat edersen sorun yoktur deniyor, açıkçası ben bir kahve tiryakisiyim, 1 fincan trk kahvesi içmeden aslaaa.. 1 bardak filan da açık çay içiyorum. bu kadarcık kafeinden ne olur ki yaa
Benim tüp bebek olduğundan ekstra hassas davranıyor olabilir. Bi de türk kahvesi kafein oranı filtre kahvenin yarısından bile az. Filtre kahve seviyorum ben

Benim gibi belirti durup tekrar başlayan var mı kızlar? Her durduğunda çok korkuyorum daha önce 3 bebeğimin kalbi durdu hepsinde belirtilerim durmuştu bir süre öğrendik kalbinin durduğunu

Benim tüp bebek olduğundan ekstra hassas davranıyor olabilir. Bi de türk kahvesi kafein oranı filtre kahvenin yarısından bile az. Filtre kahve seviyorum ben
gel seni de türk kahvesine başlatalım :) kahveyi de çok koymayız, yani eskiden tepeleme 1 tatlı kaşığı koyarken şimdi neredeyse yarısıyla bi kahve yapıyorum :) nefsimi terbiye ediyorum resmen.. bu arada kafeinsiz kahvelerde kahve çekirdeğinden kafeinleri ayırmak için kullanılan kimyasallar kafeinden daha zararlı olabilir deniyor. herşeyin fazlası zarar şu evrede.. dozu kaçırmadan kendimizi mahrum da etmeden yaşamanın bi yolunu bulmamız gerek

Kızlar benim normalde 6+0 olması lazım ama ultrasyon kağıdında 6+2 çıktı ultrasyon doğrudur değil mi

Kizlar kanama alani olan var miydi rahimde doktir olablir dedi. Yerlssmeden mi oluyor tehlikeli mi. Bilgisi olan var mi

sağlıkla gelsin inşallah canım :)

Canım heryerde 200 mg kafeine dikkat edersen sorun yoktur deniyor, açıkçası ben bir kahve tiryakisiyim, 1 fincan trk kahvesi içmeden aslaaa.. 1 bardak filan da açık çay içiyorum. bu kadarcık kafeinden ne olur ki yaa
Katılıyorum ben de 1 fincan Türk kahvesi içiyorum her gün hamilelik öncesi çok içerdim tamamen kesemem ki buna gerek yok zaten sınırlandırıp kafein alabiliriz. Ay bi de mutsuz oluyorum kahve içmeyince mutlu olmak sağlıkla ilişkili

Progestan dusuk tehlikesi olanlara kanamasi olanlara veriliyormus. Bwnim kanamam gelmedi ki yerlesme kanamasi bile olmadi. Neden verdi kullanan mantigini bilen varsa anlatabilir mi

Benim gibi belirti durup tekrar başlayan var mı kızlar? Her durduğunda çok korkuyorum daha önce 3 bebeğimin kalbi durdu hepsinde belirtilerim durmuştu bir süre öğrendik kalbinin durduğunu
Canım sürekli belirti hissetmemek normal benim midemin keyfi yok genel olarak vücudunu çok dinleme bence kayıpların varmış üzülmemek için 4-5 gün sonra keseyi görmeye gidebilirsin şimdi 4+5 sen görünür 4-5 güne diye düşünüyorum Allah ın izniyle her şey yolundadır içini ferah tut sen

Türk kahvesi de severim içerim zaten. Sadece filtre kahveyi daha çok severim. Dozunda sıkıntı olmaz zaten

Reactions: kgm
Progestan dusuk tehlikesi olanlara kanamasi olanlara veriliyormus. Bwnim kanamam gelmedi ki yerlesme kanamasi bile olmadi. Neden verdi kullanan mantigini bilen varsa anlatabilir mi
Canım progestanı tedbir amacıyla da verebiliyorlar benim gebeliğim aşılamayla oldu aşılama gününden itibaren kullanıyorum doktor devam et dedi kese görmeye gittiğimde. Benim de hiç lekelenmem kanamam olmadı ama tedbir bizden takdir Allahtan

10 haftadan önce kalp atışını dinlemenin bebeğe zararı var diye okumuştum burda forumlarda kızlar bu konuda fikri olan var mı
dr ayse duman var hem instagramda hem YouTube kanalı var cok tatli bi bayan.bu sürec cok guzel anlatmış.tavsiye ederim.erkenden kalp sesi dinlemenin bebege yüksek ses dalgası verdirdiği icin zararli olduğu soluyor.o yuzden geç gidicem

Sagol canim ya bi nebze rahatladim. Bu hap agizdan alinir yaziyor recetede.ancak doktor cok sersemlestirir vajinal al dedi. Aybi ilac iki turlu oluyor mu yoksa yanlis mi ilac aldim?

Özelde muayene ücretleri çok fazla nereye gidiyorsunuz hanımlar
Ben ankarada özel tip cerrah hastanesine gidiorum ama sadece normal kontrol için orda doğum olmuyormuş 80 TL verdik cumartesi günü. Sanırım oda eşim asker olduğu için anlaşmalı.

Hafta sonu da aksarayda inova hastanesine gideceğim 120 tl olmuş .

ilaçların bebeğe hiç bir zararı yok canım o konuda kafan rahat etsin canım :))) onlar için nelere katlanıyoruz sağlıcakla gelsinler yeter :)))
Canım merhaba, bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama çok pahalı 380 TL dedi eczacı bu rapor olayindanda bahsetmedi 10 günde bir yazdıracaksın dedi ama benim için çok zor çalışıyorum sen nasıl yaptın ne dedin doktora rapor çıkınca kaç kutu alabildin ve ne kadar ödedin rica etsem cevaplayabilir misin

AA siz de mi asker eşisiniz. Bazı özel hastanelerde oyak indirimi oluyor değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Sagol canim ya bi nebze rahatladim. Bu hap agizdan alinir yaziyor recetede.ancak doktor cok sersemlestirir vajinal al dedi. Aybi ilac iki turlu oluyor mu yoksa yanlis mi ilac aldim?
Bende kullanıyorum progestan tedbir amaçlı, ilaç vajinal alınabiliyor bana da o şekilde kullanmami söyledi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…