- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Sor canım mutlaka .bende sorcam türk kahvesi, filtre kahve veya sütlü nescafe hangisini içebilirz diye
Kahve bir fincan olablir dedi ama olmasa daha iyimis. Kafeinsiz icebilirsin dedi doktor. Cinsel iliski de yok dedi. Ama benim kanamam var diye dsmis olablirÖğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz canım. Doktora sorcam o izin verirse başlarız
Anladım canım.Dikkat et umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKahve bir fincan olablir dedi ama olmasa daha iyimis. Kafeinsiz icebilirsin dedi doktor. Cinsel iliski de yok dedi. Ama benim kanamam var diye dsmis olablir
Benim tüp bebek olduğundan ekstra hassas davranıyor olabilir. Bi de türk kahvesi kafein oranı filtre kahvenin yarısından bile az. Filtre kahve seviyorum benCanım heryerde 200 mg kafeine dikkat edersen sorun yoktur deniyor, açıkçası ben bir kahve tiryakisiyim, 1 fincan trk kahvesi içmeden aslaaa.. 1 bardak filan da açık çay içiyorum. bu kadarcık kafeinden ne olur ki yaa
Benim gibi belirti durup tekrar başlayan var mı kızlar? Her durduğunda çok korkuyorum daha önce 3 bebeğimin kalbi durdu hepsinde belirtilerim durmuştu bir süre öğrendik kalbinin durduğunuSelamlar 5 yılda bebek sahibi olmak için çektiğim her acıdan sonra tamamen doğal spontan geliyor bebeğim umarım. Daha 2 ay önce küretaj geçirdim bebeğimin kalbi durmuştu, hiç beklemediğim bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 17 şubat tam 4. Haftada beta 600 dü şu an 4+5 teyim doktor kese için çağırmadı 10 gün sonra gel dedi. Oksapar, folik asit falan başladık. Oldukça gerginim.. çok fazla belirtim vardı çarpıntı, karın ağrısı, burun kanaması, meme ağrısı bunları hissetmediğim anlarda inanılmaz korkuyorum yine duracak diyesiz sürekli bir şey hissediyor musunuz hissetmemek normal mi? Daha önce belirtilerim durunca genelde bebek de durdu o yüzden gerginim, belirtilerin aniden durup başlayacağını da biliyorum ama..
gel seni de türk kahvesine başlatalım :) kahveyi de çok koymayız, yani eskiden tepeleme 1 tatlı kaşığı koyarken şimdi neredeyse yarısıyla bi kahve yapıyorum :) nefsimi terbiye ediyorum resmen.. bu arada kafeinsiz kahvelerde kahve çekirdeğinden kafeinleri ayırmak için kullanılan kimyasallar kafeinden daha zararlı olabilir deniyor. herşeyin fazlası zarar şu evrede.. dozu kaçırmadan kendimizi mahrum da etmeden yaşamanın bi yolunu bulmamız gerekBenim tüp bebek olduğundan ekstra hassas davranıyor olabilir. Bi de türk kahvesi kafein oranı filtre kahvenin yarısından bile az. Filtre kahve seviyorum ben
Kizlar kanama alani olan var miydi rahimde doktir olablir dedi. Yerlssmeden mi oluyor tehlikeli mi. Bilgisi olan var miSimdi geldim doktordan kizlar. Keseyi gordu cok kucuk oldugunu soyledi kanama alanlari varmis. Progestron testi istedi 5 den yuksek olmali dedi. Beta hcg hormonu yukselisi iyimis. Ilac verdi progestan. Ilk 12 hafta onemli saglikliysa devam eder dedi. Kanama varmis icte hayirlisi
sağlıkla gelsin inşallah canım :)Simdi geldim doktordan kizlar. Keseyi gordu cok kucuk oldugunu soyledi kanama alanlari varmis. Progestron testi istedi 5 den yuksek olmali dedi. Beta hcg hormonu yukselisi iyimis. Ilac verdi progestan. Ilk 12 hafta onemli saglikliysa devam eder dedi. Kanama varmis icte hayirlisi
Katılıyorum ben de 1 fincan Türk kahvesi içiyorum her gün hamilelik öncesi çok içerdim tamamen kesemem ki buna gerek yok zaten sınırlandırıp kafein alabiliriz. Ay bi de mutsuz oluyorum kahve içmeyince mutlu olmak sağlıkla ilişkiliCanım heryerde 200 mg kafeine dikkat edersen sorun yoktur deniyor, açıkçası ben bir kahve tiryakisiyim, 1 fincan trk kahvesi içmeden aslaaa.. 1 bardak filan da açık çay içiyorum. bu kadarcık kafeinden ne olur ki yaa
Canım sürekli belirti hissetmemek normal benim midemin keyfi yok genel olarak vücudunu çok dinleme bence kayıpların varmış üzülmemek için 4-5 gün sonra keseyi görmeye gidebilirsin şimdi 4+5 sen görünür 4-5 güne diye düşünüyorum Allah ın izniyle her şey yolundadır içini ferah tut senBenim gibi belirti durup tekrar başlayan var mı kızlar? Her durduğunda çok korkuyorum daha önce 3 bebeğimin kalbi durdu hepsinde belirtilerim durmuştu bir süre öğrendik kalbinin durduğunu
Türk kahvesi de severim içerim zaten. Sadece filtre kahveyi daha çok severim. Dozunda sıkıntı olmaz zatengel seni de türk kahvesine başlatalım :) kahveyi de çok koymayız, yani eskiden tepeleme 1 tatlı kaşığı koyarken şimdi neredeyse yarısıyla bi kahve yapıyorum :) nefsimi terbiye ediyorum resmen.. bu arada kafeinsiz kahvelerde kahve çekirdeğinden kafeinleri ayırmak için kullanılan kimyasallar kafeinden daha zararlı olabilir deniyor. herşeyin fazlası zarar şu evrede.. dozu kaçırmadan kendimizi mahrum da etmeden yaşamanın bi yolunu bulmamız gerek
Canım progestanı tedbir amacıyla da verebiliyorlar benim gebeliğim aşılamayla oldu aşılama gününden itibaren kullanıyorum doktor devam et dedi kese görmeye gittiğimde. Benim de hiç lekelenmem kanamam olmadı ama tedbir bizden takdir AllahtanProgestan dusuk tehlikesi olanlara kanamasi olanlara veriliyormus. Bwnim kanamam gelmedi ki yerlesme kanamasi bile olmadi. Neden verdi kullanan mantigini bilen varsa anlatabilir mi
dr ayse duman var hem instagramda hem YouTube kanalı var cok tatli bi bayan.bu sürec cok guzel anlatmış.tavsiye ederim.erkenden kalp sesi dinlemenin bebege yüksek ses dalgası verdirdiği icin zararli olduğu soluyor.o yuzden geç gidicem10 haftadan önce kalp atışını dinlemenin bebeğe zararı var diye okumuştum burda forumlarda kızlar bu konuda fikri olan var mı
Ben ankarada özel tip cerrah hastanesine gidiorum ama sadece normal kontrol için orda doğum olmuyormuş 80 TL verdik cumartesi günü. Sanırım oda eşim asker olduğu için anlaşmalı.Özelde muayene ücretleri çok fazla nereye gidiyorsunuz hanımlar
Canım merhaba, bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama çok pahalı 380 TL dedi eczacı bu rapor olayindanda bahsetmedi 10 günde bir yazdıracaksın dedi ama benim için çok zor çalışıyorumilaçların bebeğe hiç bir zararı yok canım o konuda kafan rahat etsin canım :))) onlar için nelere katlanıyoruz sağlıcakla gelsinler yeter :)))
AA siz de mi asker eşisiniz. Bazı özel hastanelerde oyak indirimi oluyor değerlendirmenizi tavsiye ederim.Ben ankarada özel tip cerrah hastanesine gidiorum ama sadece normal kontrol için orda doğum olmuyormuş 80 TL verdik cumartesi günü. Sanırım oda eşim asker olduğu için anlaşmalı.
Hafta sonu da aksarayda inova hastanesine gideceğim 120 tl olmuş .
Bende kullanıyorum progestan tedbir amaçlı, ilaç vajinal alınabiliyor bana da o şekilde kullanmami söyledi doktorum.Sagol canim ya bi nebze rahatladim. Bu hap agizdan alinir yaziyor recetede.ancak doktor cok sersemlestirir vajinal al dedi. Aybi ilac iki turlu oluyor mu yoksa yanlis mi ilac aldim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?