2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de bakayım teşekkür ederim
Beni kalp atışı için Mart sonu çağırdı doktorum 7+5 olacağım ama düşünüyorum hala gitmesem mi diye açıkçası sen kaçıncı haftada gideceksin
Bende 31 marta randevu aldım 8hafta oluoz o zamana bu ikinci hamileliğim dünyanın en güvenilir yerinde bebisler o yuzden kendimi bole düşünüp rahatlatıyorum ama bi yandan da sulugözlüyüm saglikla kucagimza alalim insallah

Progestan dusuk tehlikesi olanlara kanamasi olanlara veriliyormus. Bwnim kanamam gelmedi ki yerlesme kanamasi bile olmadi. Neden verdi kullanan mantigini bilen varsa anlatabilir mi
Tedbir amaçlı vermiştir canım. kanama alanı olduğu için kanamada oluşabilir diye. Bu iyi birşey önlem almış yani hemde bebeğin tutunması için gerekli bir hormon. Progestanın farklı kullanım yolları var. aynı ilaç hem vajinal hemde ağızdan alınabiliyormuş. Ben onu hiç kullanmadım ama iğne olarak kullanıyorum. Bnede de kanama olmadı çok şükür ama Tüp bebek olduğu için her ihtimale karşı kullandırıyor drlar. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini

Kızlar pazartesi değerim 399 du bugünde 9046 çıkmış. Ama halaa kese bakmak için cağırmadı 2 haftaya verdi neden yaaa

Cok sagol canim bilmedigim seyler oldugundan korktum

Kızlar pazartesi değerim 399 du bugünde 9046 çıkmış. Ama halaa kese bakmak için cağırmadı 2 haftaya verdi neden yaaa
Bugün keseye baktı mı. Bakıp göremediyse eğer garanti olsun diye o tarihe vermiş olabilir. İçine sinmiyorsa bi kaç gün sonra başka bi doktora git istersen

Çok güzel artmış değeriniz muhtemelen kalp atışını da duymanız için o tarihe randevu vermiştir içiniz rahat olsun

Merhabalar , son adet tarihiniz neydi acaba

Benimde son adet tarihim 17 şubattı . Dün ilk defa tahlil verdim 202 çıkmıştı değerim .yarın tekrardan vericem test. biraz korkuyorum düşük mü çıktı diye .
Gec dollenme olabilir baska sey olur onemli olan iki gunde bir nasil arttigi. Iyi olur ins bebisinizi saglikla kucaklarsiniz

Evet canım asker. Coğu yerde oluyor oyak inovada da vardı sanırım oraya gidince bakalım ne diyecekler normal 120 tl olmuş. Doğum paketi varmı yokmu onu da soracağım.
Oyak platforma özel tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyası vardı geçen sene eşimle yaptırdık. Çok faydasını gördüm. Tüm yumurtlama tedavimde 15 tl dışında ücret ödemedim medicalparka :) Şimdi yine aynı poliçeyi devam ettireceğim.

Anladım canım bende şu an hastanede sıra bekliyorum bakalim insallah iyi haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…