2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
AA siz de mi asker eşisiniz. Bazı özel hastanelerde oyak indirimi oluyor değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Evet canım asker. Coğu yerde oluyor oyak inovada da vardı sanırım oraya gidince bakalım ne diyecekler normal 120 tl olmuş. Doğum paketi varmı yokmu onu da soracağım.

Ya ben bu cevap yaza basıyorum ama cevap vereceğim kişinin altına yazmıyor yeni konu gibi çıkıyor beceremedim bu işi sanırım

Canım seninle sat günlerimiz aynı benimde geç döllenme sanırım 3 gün geriden geliyor. Senin yolk sac fln gorundu mu? Kac mm kese bende bugun gidecegim hastaneye umarim kese gelismistir
Canım onlar hakkında birşey söylemedi,zaten ultrason kağıdıda vermed makina vermiyormuş onların,sadece kese gelişmeye devam ediyor gelişimi iyi bir problem görünmüyor dedi ben sordum kaç haftakık diye 5 dedi

Yaşadığım yerde en uygun 150 TL 400 TL arasında

kesinlikle bende aynı fikirdeyim canım bende 2-3 fincan içerdim. şuan kahve oranını da bi tık azaltıp günde 1 fincan bence masum :)

canım özel hastanede doktorum geçmiş hamileliğimde kullandığımı söyleyince başlayalım dedi doktor oskapar yazıp rapor yazdır dedi rapor birimi oluyor hastanelerde sonra da eczaneden aldık 3 kutu yazmış 1 tane troid için ilaç içinde muayene ücreti ile birlikte 25 tl gibi birşey ödedik. benim özel sağlık sigortam hamileliği de karşılıyor o yüzden de uygun olmuş olabilir. ancak önceki hamileliğimde de özel hastaneye özel sağlık sigortam olmadan gidiyordum hastane yine rapor yazıyordu. hastaneye cüzi miktar rapor parası ödeyip eczaneden uyguna alıyordurk. sen doktorunla da durumu konuş istersen canım rapor olayını ona danış.

Haklısın bende hemen doktor değiştirdim işte cuma ultrasona tekrar giricem bakalım

Sagol canim ya bi nebze rahatladim. Bu hap agizdan alinir yaziyor recetede.ancak doktor cok sersemlestirir vajinal al dedi. Aybi ilac iki turlu oluyor mu yoksa yanlis mi ilac aldim?
Evet canım aynı ilaç hem ağızdan hem vajinal alınıyor, vajinal almak daha etkiliymiş ben öyle yapıyorum gece yatmadan atıyorum fitil gibi

Merhaba canım biraz geç kaldım sanırım SAT 6 Şubat 6+2 deyim hayırlısıyla dün keseyi gördük kalp atışını dinledik (21 Mart) şükürler olsun.. tahmini doğum 13_15 Kasım eşimin doğum gününe 15 kasıma gelirse çok güzel olucak.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben de bakayım teşekkür ederim
Beni kalp atışı için Mart sonu çağırdı doktorum 7+5 olacağım ama düşünüyorum hala gitmesem mi diye açıkçası sen kaçıncı haftada gideceksin

T
Tamam canım çok teşekkür ederim

Gözünüz aydın Satlarımız aynıymış sanırım seninki erken döllenme ben henü kalp atışı için beklemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…