2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar bende ilk hamileligimde nişan gelmisti ama suyum g3lmemisti ta ki dogum esnasinda hemsireler suyumu patlatti dusunun yani illaki suyun grlrcek diye bir sey yok haberinz olsuj :))

Allah acil şifalar versin canım hepinize 🌺 hızla toparlanıp bebişlerine kavuşursun inşallah 🙏🏻 eşini almadılar mı yanına?
Hastane en aşırı yoğun günlerinden birini yaşadı şansıma. Özel oda boşalmadı hastanın durumu düzelmemiş taburcu olmadı. Ben yoğun bakımın özel odasında kaldım. Ne ziyaretçi kabul ediliyor ne eş girebiliyor. Hastane için götürdüğüm kapı süsü yok çikolata yok bilmem ne hepsi geri gitti😅 Zaten şu halimle ziyaretçi kabul etmemeleri çok işime geldi hem yakınlar hem iş arkadaşlarım deli gibi gelme heveslisiydiler. Kendimi görcek halim yoktu🙈 Taburcu olcam birazdan, Egede de sarılık var diye fototerapiye aldılar. Belki o da yarın çıkar. Hastanede de kalabilirsin oda boşalıyor dedi yok eve gideyim dedim ev hastane arası 5 dk. Gidip bi duş alayım kendime geleyim. Korseyi sordum doktoruma 10 gün sonra çok zorlamadan tak, akıntı devam etsin dedi. 15 gün sonra da yara izi için kreme başlarsın dedi

Günaydın kızlar sabahları karnım sertleşerek uyanıyorum ve gün içinde daha sık yaşamaya başladım bu kasılmaları. Benim tontik erken gelecek galiba öyle hissediyorum bugün tam 35+0 olduk 1 hafta daha sabretsin minik kuşum sonra gelebilir 🙈
Seni doğum kasılmalarına hazırlayacak braxton hicks kasılmalarıdır muhtemelen. Süreli düzenli olmadığı sürece endişe etme hiç bende de oluyor

hergün hastaneye götürecek yeni şeyler buluyorum . Bugunde düşündümde incir kürünü hastaneyede götüreceğim iyi olur yanı , birde bestlak damla alacağım süt artırıcı .sizlerede fikir olsun . bilgilerimizi paylaşırsak bilmeyenlerde öğrenir. hastane çantası ve sonrasında gerekliler olarak
Bestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?

Alma valla kimseyi canım ben herkese Mevlüt yapacağım o zaman gelirsiniz dedim ilk çocukta Mevlüt te yemek
ah ah laftan anlarlarmıki . bebek görmeye diye gelip yemeğe kaldıklarını biliyorum 1. derece bunlar yardımcı olacaklarına benden yemek beklediler ama bu sefer akıllandım .
Bestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?
hayır ödemez eczanede 126 falan sanırım fiyatı.

Aynı boydaymışız. Ben hep 60 kg gezerdim açıkcası 63 ile hamile kaldım zaten şimdi 83 üm. Bence kendinizi o şekilde beğenirsiniz. 70 ken ideal diye düşünürdüm 60 halimi görene kadar 😅😅😅
Bu yorumdan sonra motive oldum. Ben de düşeceğim o halde 🤣

Çok hadsiz insanlar var cidden bir gün birini çok fena bozacağım o olacak
Ben gulup gectim hep zayifladigim gunu bekliyorum cevap icin 🤣
Yalnız değilsin canım ben de 14 kilo aldım 🤭 hamileliğin başından beri minimum mide bulantısı maksimum iştahla 😂
14 kg ideal bence olmasi gereken
Peki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedim 😐
Kilolu hamilele kaldiysaniz belki ondan olabilir
Kizlar bende ilk hamileligimde nişan gelmisti ama suyum g3lmemisti ta ki dogum esnasinda hemsireler suyumu patlatti dusunun yani illaki suyun grlrcek diye bir sey yok haberinz olsuj :))
Benim de ilk hamilelikte nisan geldi sonra sanci basladi.doguma girdim dogumda suyumu getirttiler bakalim bunda nasil olacak

Seni doğum kasılmalarına hazırlayacak braxton hicks kasılmalarıdır muhtemelen. Süreli düzenli olmadığı sürece endişe etme hiç bende de oluyor
Ara ara leğen kemigime baskı oluyor 🙈 haftaya kontrolüm var sorayım doktora. Hayalim 6-7 cm acilmayla doğumhaneye girmek 🤭 o yüzden sancım başlarsa bile hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum

Back
X