- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.820
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane en aşırı yoğun günlerinden birini yaşadı şansıma. Özel oda boşalmadı hastanın durumu düzelmemiş taburcu olmadı. Ben yoğun bakımın özel odasında kaldım. Ne ziyaretçi kabul ediliyor ne eş girebiliyor. Hastane için götürdüğüm kapı süsü yok çikolata yok bilmem ne hepsi geri gittiAllah acil şifalar versin canım hepinizehızla toparlanıp bebişlerine kavuşursun inşallah
eşini almadılar mı yanına?
Seni doğum kasılmalarına hazırlayacak braxton hicks kasılmalarıdır muhtemelen. Süreli düzenli olmadığı sürece endişe etme hiç bende de oluyorGünaydın kızlar sabahları karnım sertleşerek uyanıyorum ve gün içinde daha sık yaşamaya başladım bu kasılmaları. Benim tontik erken gelecek galiba öyle hissediyorum bugün tam 35+0 olduk 1 hafta daha sabretsin minik kuşum sonra gelebilir![]()
ben WeewellWMV815 Dijital Bebek Kamerası aldım canım. gece görüşü filan çok güzel denedik evde:)Kızlar ya ben eve bir bebe kamerası almak istiyorum ema kesinlikle karar veremedim. Alanlar var mı aranızda? Ne aldınız mesela?
Pişik kremi ne aldınız?
Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketinizİncir kürü nasıl yapılıyor![]()
pepanthol pişik kremi aldımPişik kremi ne aldınız?
Bestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?hergün hastaneye götürecek yeni şeyler buluyorum . Bugunde düşündümde incir kürünü hastaneyede götüreceğim iyi olur yanı , birde bestlak damla alacağım süt artırıcı .sizlerede fikir olsun . bilgilerimizi paylaşırsak bilmeyenlerde öğrenir. hastane çantası ve sonrasında gerekliler olarak
Mustela kesin al canım ama pişik olduğunda etkili değil, pişik önleyici krem azıcık kızarıklıkta sürünce pişiği hemen kesiyor , pişik olursa da en etkilisi sudo kremPişik kremi ne aldınız?
ah ah laftan anlarlarmıki . bebek görmeye diye gelip yemeğe kaldıklarını biliyorum 1. derece bunlar yardımcı olacaklarına benden yemek beklediler ama bu sefer akıllandım .Alma valla kimseyi canım ben herkese Mevlüt yapacağım o zaman gelirsiniz dedim ilk çocukta Mevlüt te yemek
hayır ödemez eczanede 126 falan sanırım fiyatı.Bestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?
Bu yorumdan sonra motive oldum. Ben de düşeceğim o haldeAynı boydaymışız. Ben hep 60 kg gezerdim açıkcası 63 ile hamile kaldım zaten şimdi 83 üm. Bence kendinizi o şekilde beğenirsiniz. 70 ken ideal diye düşünürdüm 60 halimi görene kadar![]()
Ben sudocrem aldım, bir arkadaşın önerisiyle o çok memnun kalmış.Pişik kremi ne aldınız?
Ben gulup gectim hep zayifladigim gunu bekliyorum cevap icinÇok hadsiz insanlar var cidden bir gün birini çok fena bozacağım o olacak
14 kg ideal bence olmasi gerekenYalnız değilsin canım ben de 14 kilo aldımhamileliğin başından beri minimum mide bulantısı maksimum iştahla
![]()
Kilolu hamilele kaldiysaniz belki ondan olabilirPeki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedim![]()
Benim de ilk hamilelikte nisan geldi sonra sanci basladi.doguma girdim dogumda suyumu getirttiler bakalim bunda nasil olacakKizlar bende ilk hamileligimde nişan gelmisti ama suyum g3lmemisti ta ki dogum esnasinda hemsireler suyumu patlatti dusunun yani illaki suyun grlrcek diye bir sey yok haberinz olsuj :))
Ara ara leğen kemigime baskı oluyorSeni doğum kasılmalarına hazırlayacak braxton hicks kasılmalarıdır muhtemelen. Süreli düzenli olmadığı sürece endişe etme hiç bende de oluyor
Teşekkür ederim kuzum hayırlısıyla iyiyiz .H a p p y canım nerelerdesin ? İyisinizdir umarım
Hem losyon hem yağ aldım tatlım.Bebe yağı olarak ne aldınız acaba
Canım o yazılan bısey değil kendin alacaksın ya eczaneden ya netten ben de aldım 100 ml 2 şişe valla kullananlar hep memnun kalmışBestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?