canim senin bebegin daha cok kucuk.
Dun bir suru full sagan kisileri de dinledim, hemsireler fln da dahil.
Herkesin dedigi tek sey var , 2-3 saatte bir sagip versek bile bir annenin sutunun tamamen oturmasi 8-12 haftayi bulurmus vucudun ne kadsr uretecegini bulmasi.
o yuzden zaman tani kendine. emzirebildigin kadar , zamanin oldukca emzirme sonrasi sag 10-15 dk.
birde gunde bir kere power pump yap. baya iyi gelmisti bana. gecen haftaya kadr gunde bir kere heo yapmistim ama acile git gel fln yalan olmustu. simdi tekrar baslicam.
biz kendimize cok yukleniyoruz , yoksa hicbir cocuk buyuyunce annesine niye beni memende emzirmedin diye hesap fln sormuuor
Hastane tipi pompalae cok iyi , birde gogse yerlestiren kisminin olcusunu dogru secebilirsen cok rahat edersin . bende ilk bir ay kiralamistm , baktim hergun kullanmam lazm , kendime makina aldim ev tipi , medela pump in style. simdi onu kullaniyorum.
birde kablosuz goguse takilip gezebildigim , momcozy m1 aldim. o da guzel. bir is yapacagim zaman takip , isimide yapabiliyorum.
bende gece yatarken hafiften kendimi sallayarak yatarim
canim bir pelus oyuncuga kokunun sinmesini sagla. T shortunu yada atletini fkn koy. o oyuncakla uyusun bir, belki ise yarar senin konunu almasi