- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Harbiden yaşandı mı bunlarŞunu da ekleyim benim de kaynanam geliyor :) benim evimde bana hakaretler edip kocama başka kız alacağını söyleyen şahsiyet eşime bize TAŞINMA teklifinde bulunmuş çok güldümannen o kadar istiyorsa git annenle yaşa ben annenle evlenmedim dedim. Kalfı ki kadın hayatı bana cehennem etti. İyi bir insan olsa şu dediğim için kendimden utanır insanlığımı sorgulardım. İstemeye gelmedin sen beni. Akrabalarımı arayıp hakaret ettin evlenmeme engel olmak için. Ölmüş anneme dil uzattın. 2 defa kalp krizi geçirmiş teyzeme namusumu bile bırakmadan neler dedin. Açık açık şeytan da dedin düşman da. Şimdi bu nasıl yüz ben anlamıyorum. Nasıl taşınmayı teklif edebiliyor kafayı yicem
Kızlar çok teşekkür ederim dünden beri düşüncelere dalmistim inşallah sizlerinde evlatlarının alerjileri tez vakitte geçer umarım hepinizin alerjisi geçicidirElle alınıp koyulacak gibi olsa tüm derdini tasasını agrisi sizisini alip kendimize koysak..
Yaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığıma
Bu nasıl insan yaaa?Şunu da ekleyim benim de kaynanam geliyor :) benim evimde bana hakaretler edip kocama başka kız alacağını söyleyen şahsiyet eşime bize TAŞINMA teklifinde bulunmuş çok güldümannen o kadar istiyorsa git annenle yaşa ben annenle evlenmedim dedim. Kalfı ki kadın hayatı bana cehennem etti. İyi bir insan olsa şu dediğim için kendimden utanır insanlığımı sorgulardım. İstemeye gelmedin sen beni. Akrabalarımı arayıp hakaret ettin evlenmeme engel olmak için. Ölmüş anneme dil uzattın. 2 defa kalp krizi geçirmiş teyzeme namusumu bile bırakmadan neler dedin. Açık açık şeytan da dedin düşman da. Şimdi bu nasıl yüz ben anlamıyorum. Nasıl taşınmayı teklif edebiliyor kafayı yicem
Bizim hemşire de biz yapmıyoruz hastaneler yapıyor dedi uyduruyor bence ya her gittiğimde mutfaktan çıkarıyorum bunları yapsan ne olur bu salgında hastaneye boşuna niye gidelim
Gerçekten mutfakta sohbet ediyorlar hep
Off evet sinir bozucu gercektenBana yapabileceklerini söylediler henüz yaptırmadık ikinci ay aşıları için sizi arayacagiz rotayı da yaparız dediler. Hayır neden hep farklı cevaplar ben de buna takılıyorum
Evet ben bunu ilk cocugumda yaşadım meger sütüm yetmiyormusBebeğim saat 8'den beri aralıksız emmek istiyor. Bir haftadır böyleyiz. Benzer bir deneyim yaşayan var mı? Çok yoruldum artık. Emzik de tutamıyor.
Bizde evde yapacağız sağlık ocağı pek oralı olmadıYoutube de izledik aslinda evde uygulanabilir
Evet bir süre biz de böyleydik uyumak için kullanıyor sanıyordum doymadığından yaptığını sonradan farkettim günde iki kez mama takviyesiyle gidiyoruz artıkBebeğim saat 8'den beri aralıksız emmek istiyor. Bir haftadır böyleyiz. Benzer bir deneyim yaşayan var mı? Çok yoruldum artık. Emzik de tutamıyor.
Ucunu sıkıyorum süt var yine de yetmiyor mudur?Evet ben bunu ilk cocugumda yaşadım meger sütüm yetmiyormus
Surekli emdiği için de memeler dolmuyormus
Mama verdiniz mi
Bilmiyorum ki ben cocugu en son durmuyor 8 saat emiyor diye doktora goturdugumde kilo vermistiUcunu sıkıyorum süt var yine de yetmiyor mudur?
İnşallah canım çok zor ya bu alerji olayı doktor da gözümüz üstünde olsun ama bunkar diyet için yeterli değil dedi bilmiyorum ki şu gürültülü kaka olayı bayağı şüpheli aslnda ama kan falan hiç olmadı bakalım bu on gün içinde yine gideceğiz olmazsa test yapalım derim ben deBizde alerji bulguları direkt var ya malesef. Ciltte egzama kızarıklık, kakada mukus ve kankan tek sefer oldu ama yine diyetle kontrol altına almak istiyorum bakalım inşallah atlatıriz kolayca
Dosyasına ekliyor her şeyi doktor arabada kaldı dosyası eğer yazmamışsa ben de öyle yapayımcanim hemsire olcerken yatagin altinda beyaz kagit vardi basini koydugu yeri cizdi , sonra eliyle ayagini uzatabildigi kadar uzatip orayida cizdi , sonra direk kagidi olctuben evde olcmek isterken cocugu tutmiyordum ki ölceyim artik bir cilt kagidi fln birseyle olculebilir evde
0 canimA okuyor.memede kestirdikleri ona yetiyor bide bazen es keza uyursa 10 dk .Kızlar bebekleriniz gündüzleri kaç sefer uyuyor. Benim ki 3 sefer uyudu her seferinde 1 saat ya uyumuştur ya da 50 dakika falan uyumuştur
Bizim sağlık ocağı yapıyor kendisi arayıp söylemişti ebe rota için şu tarihte gelin dr reçete etsin biz de yapalım diye ama biz kendi doktoruna yaptıracağızKızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor
Benim ki de yanında yatmamı istiyor yoksa kucakta kestirmece yatağa koyup yanına yatınca 1 saat belki uyur.0 canimA okuyor.memede kestirdikleri ona yetiyor bide bazen es keza uyursa 10 dk .
gece kullanıyor tüm uykusunu .
Özel aşılar reçete edilebiliyor mu? Yani devlet karşılanıyor diye biliyorum. Bizim sağlık ocağı da siz alacaksınız dediBizim sağlık ocağı yapıyor kendisi arayıp söylemişti ebe rota için şu tarihte gelin dr reçete etsin biz de yapalım diye ama biz kendi doktoruna yaptıracağız
Benim kizimdada oldu sadece yüzünde değil kafasında falanda çıkınca korktum doktora sordum sıkıntı yapmayın bebeklerde olur öyle senin yediklerinden belki olmustur ama dert edilecek birsey değil dedi kendi kendine geçer birsen sakın sürme dediMesela şimdi suyla yıkadım yarısı kayboldu kırmızılıkların ya anlamadım bu işi ben sürekli yumurta tahin süt falan tüketiyorum
Benim sütüm bayağı az ama bebek emerken çekip bakınca süt oluyor her zaman sıktığımda. Sütümün az olduğunu da ilk doktor kontrolünde hem kilo alımı az olduğundan hem de senle aynı durumu yaşamamdan anlamıştık. Doktora sordum "Bebeğim sürekli memede durmak istiyor, nasıl yapıcaz?" diye. O da "İşte sütün yetersizse o yüzden kalmak istiyordur" demişti. Gerçekten öyleymiş. Arada mama takviyesiyle bir deneyebilirsin bence de. Mamadan sonra memede uzun süre kalmak gibi bir isteği olmazsa sebebi o olabilir.Ucunu sıkıyorum süt var yine de yetmiyor mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?