- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 41
Kızlar merhabalar özellikle alerjik annelerine soru sormak istiyorum mukuslu kaka da endiselenmeli miyim ? Kan yok,döküntü yok gördüğüm başka bir değişiklik de yok.Hemen alerji testine sokup çocuğu bir çok besinden mahrum bırakmakta istemiyorum var mı bu konuyu enine boyuna eline almis olup beni aydinlatabilecek ?
Tazyikli süt de mukus yapıyormuş bebeğin balgami da kakadan mukus olarak çıkıyormuş mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değil canım için rahat olsunAllah korusun kan gorene kadar endişelenmene gerek yok
Bizde de arada mukuslu kaka oluyor doktor hiç önemsemedi. Diğer belirtiler yoksa mukus tek başına alerji belirtisi olmuyor canım
Kızlar çok teşekkür ederim dünden beri düşüncelere dalmistim inşallah sizlerinde evlatlarının alerjileri tez vakitte geçer umarım hepinizin alerjisi geçicidirCanım sadece mukus değil başka bulgulara da bakıyorlar. Hem gitsen de hemen test yapmıyor doktorlar. Testin sonucu da çok kesin bilgi vermiyor, bizim kan testi negatif çıktı, ama hala alerjik. Hipoalerjenik diyet yapıyorum neredeyse, cevize bademe buğdaya kadar kestik. Ama yine de haftada 1-2 kan görüyorum. Sen diğer bulgulara da bak istersen. Tek başına mukus çok belirleyici olmaz.
twitter da da yazin aile bakanina, bir kac ünluyude etiketlerseniz dikkat cekerEvet yaa cimer de çok mantıklı hangi kuruma yazacağız. Herkesin çalıştığı kurum farklı.
Ben şimdi TGRT ana habere yazım. Ekrem açıkele Twitter’dan dm attım. Eşim de yazdı. Eşim cimere yazdı içişleri bakanlığına. Yarında aile ve sosyal politikalar bakanlığına yazacağız.twitter da da yazin aile bakanina, bir kac ünluyude etiketlerseniz dikkat ceker
Yaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığımaUyuturken kundak yapın mutlaka çok işe yarıyor
Aynen bende yeter ki uyusun dinlensin diye bende 2 saate yakın omzumda tuttum. Bu uyumayan bebeklere doktorlarında çözümü yok galiba. Koca insan günde 4 saat uyusa sersem oluyor bu küçücük bebişler nasıl dayanıyorAynen gaz geliyor uyandırıyor çocuğu Uykuya direniyor bir de benim kız hep omzumda kucağımda uyumak istiyor. Hiç uyumadığı günlerde sırf biraz uyusun dinlensin diye omzumda 2 saat salladığımı bilirim
iyi yapmissiniz canim . Benim babam da gece gunduz Halk tv izliyor. denk gelirsem haberlere bende yazayimBen şimdi TGRT ana habere yazım. Ekrem açıkele Twitter’dan dm attım. Eşim de yazdı. Eşim cimere yazdı içişleri bakanlığına. Yarında aile ve sosyal politikalar bakanlığına yazacağız.
ya bende bunu anlamiyorum.Bize 3 çocuk 5 çocuk doğurun diyenlerin çocuğunuza nasıl bakıyorsunuz diye sormadıkları bir ülkeyiz rabbim tüm çalışan annelerin işini gücünü rast getirsin
gunduzleri cok kisa kisa uyuyor artik , yarim saatte uyandigi bile oluyorKızlar bebekleriniz gündüzleri kaç sefer uyuyor. Benim ki 3 sefer uyudu her seferinde 1 saat ya uyumuştur ya da 50 dakika falan uyumuştur
Bizim de hafif düşüktü 10’du yani alt sınırda,bende kanama bozukluğu olduğu için erkenden bakılmıştı kanla ilgili değerlerine ,Demir için genelde kabızlık yapıyor diyorlar oldu mu sizde öyle bir durum? Doktor boyu için çok uzamış dedi dosyasına yazdı ama biz apar topar şehir dışına çıktık İnan boyunu kaç dedi duymadımAyy hadi inşallah olur canım, dilerim hiçbir anne zorlanmadan bebeğiyle olur en azından ilk 6 ayBiz demir damlasını ikisine de 2 aylıktan beri kullanıyoruz canım. Çünkü benim bebeklerimde kan uyuşmazlığından dolayı da anemi var. 8 lerdeydi değerleri. Prematürelere erken başlanıyor zaten. Şimdi 9,1 civarı oldu. Doktor gayet güzel 2 ay sonra tekrar bakarız baya yükselir dedi. Oğluşun boyu kilosu nasıl şuan kuzum? Bizim de birkaç gün kaldı 3 aya bakalım
canim hemsire olcerken yatagin altinda beyaz kagit vardi basini koydugu yeri cizdi , sonra eliyle ayagini uzatabildigi kadar uzatip orayida cizdi , sonra direk kagidi olctuBizim de hafif düşüktü 10’du yani alt sınırda,bende kanama bozukluğu olduğu için erkenden bakılmıştı kanla ilgili değerlerine ,Demir için genelde kabızlık yapıyor diyorlar oldu mu sizde öyle bir durum? Doktor boyu için çok uzamış dedi dosyasına yazdı ama biz apar topar şehir dışına çıktık İnan boyunu kaç dedi duymadımo kadar da merak ediyordum kilosu 5700 tam 3 aylık
Kundak yapıyorum ama bu seferde kolunu kurtarmak için uyandırıyor kendiniYaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığıma
Şimdide yapabilirsin bende hemen yapmadım,zamanla alıştıYaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığıma
Onunla da görüştü canım eşim gitmişken o da hiç bilmediğini söylemiş üniversitenin yenidoğan sekreterliği ile görüşmeniz lazım doktorlar bilmez genelde böyle şeyleri demiş üniversitede başka bölüme pek karışmıyorlar sanırım. Benim verebileceğim bişeyde ben veririm rapor demiş ama değil malesef. Ondan heyet almaya çalışcam. Dönem sonunda olan 4günlük rapor için ona gideceğim o zaman konuşacağım açık açık bakalım inşallah verir de şubatta da maaşımı alırım en azından.
Kizlar selam ben konuya sonundan dahil oluyorum suan ama doğum izni sonrası rapor hakkında benide bi bilgilendirebilir misiniz? Hangi bölümden alıyoruz? Gerekce olarak ne gösteriyorlar rapor sebebini yani? Ona göre bende peşine düşeyim bu rapor işinin? 20 ocakta bitiyor çünkü benim doğum iznim malum 31 haftalık doğum yaptım erkenden bitti doğum iznim çocuğumu eve alalı daha 1 ay oldu. Biraz doya doya zaman geçirmek istiyorum.Benim bu kadar rahat alma sebebim de sanırım yenidoğan servisinin başındaki prof kadının özel muayenehanesine gitmeye başladık. Aslında gidiş sebebim asla rapor değildi. Prematüre uzmanlık alanı diye gittik gitmişken de sorayım dedim. Yoksa bize de bence kimse vermezdi. Bu ülke koşullarında tek maaş hele ikiz bebekle çok zorAllahım inşallah hayırlı bir kapı açar
10 damla ya da 1ml dedi. Damlalıkla 1 ml çekiyorum daha kolay oluyor
Kizlar bende prematüre annesiyim biliyorsunuzdur kg başına 1 damla dediler bana demir damlasını ben 3 damla veriyorum o yüzden. Yanlış mı yapıyorum anlamadım..Aynen bende 10 damla veriyorum
Canım taburcu olurken doktorumuz bize 10 damla dedi yani 0,5 ml..Sana demedi mi kaç ml kullanacağınızıKizlar bende prematüre annesiyim biliyorsunuzdur kg başına 1 damla dediler bana demir damlasını ben 3 damla veriyorum o yüzden. Yanlış mı yapıyorum anlamadım..
Cnm senin 3. Bebek mi geldiSırf bunu sormak için girdim foruma. Oğlum 39 günlük ve uykuya çok zor geçiyor. Bi uyutma yöntemi bulamadım gerçekten herkes nasıl uyutuyor
2. YaaCnm senin 3. Bebek mi geldi
Cnm senin 3. Bebek mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?