2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Canım sadece mukus değil başka bulgulara da bakıyorlar. Hem gitsen de hemen test yapmıyor doktorlar. Testin sonucu da çok kesin bilgi vermiyor, bizim kan testi negatif çıktı, ama hala alerjik. Hipoalerjenik diyet yapıyorum neredeyse, cevize bademe buğdaya kadar kestik. Ama yine de haftada 1-2 kan görüyorum. Sen diğer bulgulara da bak istersen. Tek başına mukus çok belirleyici olmaz.

Bizde de arada mukuslu kaka oluyor doktor hiç önemsemedi. Diğer belirtiler yoksa mukus tek başına alerji belirtisi olmuyor canım

Kızlar çok teşekkür ederim dünden beri düşüncelere dalmistim inşallah sizlerinde evlatlarının alerjileri tez vakitte geçer umarım hepinizin alerjisi geçicidir Elle alınıp koyulacak gibi olsa tüm derdini tasasını agrisi sizisini alip kendimize koysak..

twitter da da yazin aile bakanina, bir kac ünluyude etiketlerseniz dikkat ceker
Ben şimdi TGRT ana habere yazım. Ekrem açıkele Twitter’dan dm attım. Eşim de yazdı. Eşim cimere yazdı içişleri bakanlığına. Yarında aile ve sosyal politikalar bakanlığına yazacağız.

Kızlar bebekleriniz gündüzleri kaç sefer uyuyor. Benim ki 3 sefer uyudu her seferinde 1 saat ya uyumuştur ya da 50 dakika falan uyumuştur

Aynen gaz geliyor uyandırıyor çocuğu Uykuya direniyor bir de benim kız hep omzumda kucağımda uyumak istiyor. Hiç uyumadığı günlerde sırf biraz uyusun dinlensin diye omzumda 2 saat salladığımı bilirim
Aynen bende yeter ki uyusun dinlensin diye bende 2 saate yakın omzumda tuttum. Bu uyumayan bebeklere doktorlarında çözümü yok galiba. Koca insan günde 4 saat uyusa sersem oluyor bu küçücük bebişler nasıl dayanıyor

Ben şimdi TGRT ana habere yazım. Ekrem açıkele Twitter’dan dm attım. Eşim de yazdı. Eşim cimere yazdı içişleri bakanlığına. Yarında aile ve sosyal politikalar bakanlığına yazacağız.
iyi yapmissiniz canim . Benim babam da gece gunduz Halk tv izliyor. denk gelirsem haberlere bende yazayim
Bize 3 çocuk 5 çocuk doğurun diyenlerin çocuğunuza nasıl bakıyorsunuz diye sormadıkları bir ülkeyiz rabbim tüm çalışan annelerin işini gücünü rast getirsin
ya bende bunu anlamiyorum.
istiyorlar ki annaanneler babaanneler buyutsun yada kadinlar is hayatina geri donmesin.
Kızlar bebekleriniz gündüzleri kaç sefer uyuyor. Benim ki 3 sefer uyudu her seferinde 1 saat ya uyumuştur ya da 50 dakika falan uyumuştur
gunduzleri cok kisa kisa uyuyor artik , yarim saatte uyandigi bile oluyor

Bizim de hafif düşüktü 10’du yani alt sınırda,bende kanama bozukluğu olduğu için erkenden bakılmıştı kanla ilgili değerlerine ,Demir için genelde kabızlık yapıyor diyorlar oldu mu sizde öyle bir durum? Doktor boyu için çok uzamış dedi dosyasına yazdı ama biz apar topar şehir dışına çıktık İnan boyunu kaç dedi duymadım o kadar da merak ediyordum kilosu 5700 tam 3 aylık

canim hemsire olcerken yatagin altinda beyaz kagit vardi basini koydugu yeri cizdi , sonra eliyle ayagini uzatabildigi kadar uzatip orayida cizdi , sonra direk kagidi olctu ben evde olcmek isterken cocugu tutmiyordum ki ölceyim artik bir cilt kagidi fln birseyle olculebilir evde

Yaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığıma
Kundak yapıyorum ama bu seferde kolunu kurtarmak için uyandırıyor kendini ben artık kabullendim ya 3 yaşa kadar gider bu böyle

Yaa benim kız 1.5 aylık oldu geç kaldım ya çok sevmedi kundağı. Çok pişmanım ilk günden yapmadığıma
Şimdide yapabilirsin bende hemen yapmadım,zamanla alıştı

Kizlar selam ben konuya sonundan dahil oluyorum suan ama doğum izni sonrası rapor hakkında benide bi bilgilendirebilir misiniz? Hangi bölümden alıyoruz? Gerekce olarak ne gösteriyorlar rapor sebebini yani? Ona göre bende peşine düşeyim bu rapor işinin? 20 ocakta bitiyor çünkü benim doğum iznim malum 31 haftalık doğum yaptım erkenden bitti doğum iznim çocuğumu eve alalı daha 1 ay oldu. Biraz doya doya zaman geçirmek istiyorum.

Kizlar bende prematüre annesiyim biliyorsunuzdur kg başına 1 damla dediler bana demir damlasını ben 3 damla veriyorum o yüzden. Yanlış mı yapıyorum anlamadım..
Canım taburcu olurken doktorumuz bize 10 damla dedi yani 0,5 ml..Sana demedi mi kaç ml kullanacağınızı

Şunu da ekleyim benim de kaynanam geliyor :) benim evimde bana hakaretler edip kocama başka kız alacağını söyleyen şahsiyet eşime bize TAŞINMA teklifinde bulunmuş çok güldüm annen o kadar istiyorsa git annenle yaşa ben annenle evlenmedim dedim. Kalfı ki kadın hayatı bana cehennem etti. İyi bir insan olsa şu dediğim için kendimden utanır insanlığımı sorgulardım. İstemeye gelmedin sen beni. Akrabalarımı arayıp hakaret ettin evlenmeme engel olmak için. Ölmüş anneme dil uzattın. 2 defa kalp krizi geçirmiş teyzeme namusumu bile bırakmadan neler dedin. Açık açık şeytan da dedin düşman da. Şimdi bu nasıl yüz ben anlamıyorum. Nasıl taşınmayı teklif edebiliyor kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…