- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Ben almıştım 2 numara hem çok.küçük hem naylon gibiydi sanki poşet bağlıyor gibiydim elimde kaldı hatta kullanabilen varsa diye dolapta satacagim bi araKızlar Baby Turco kullanan var mı ?
Hala var canım kampanya. Bu arada bionaturalin bezi güzel ama ıslak mendili kötü kokuyo o ıslak mendilde Ecologic çok daha güzel petek dokulu ve bebeğin poposunda kolay kayiyo temizlerken aklında bulunsunguzum sleppynin kampanyası olursa link atar mısın? alayım bende
İsmini Behlül koyacaklardi ben engelledimbende daha olmadim. hatta son bir kac gundur cok sicak basmasi, terleme fln yasiyorum. gecen de modum cok dusukdu .
Dedim ya hamileyim geneya da regl olucam.
dayanamadm bugun test yaptim hamile olmadigima emin olmak icinnegatif cikti allahtan
oo bir Kivanc tatlitug yetisiyorMasallah cok guzelmis kuzum
Bizim belediyede gönderdi cocuk 2.5 aylık olmuş yenidoğan kıyafet kafa yastığı bez 1numara pisikkremi ateş olcer ıslak mendil biberon bide anne çantasıyla getirdiler .Kızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahatçok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye
Bizim 2 ay dolmadan geldi Allah'tan yenidoğan kıyafeti filan koymamışlar kullanamazdik. Üniversiteden arkadasim geldi geçenlerde hastane çıkışı almışBizim belediyede gönderdi cocuk 2.5 aylık olmuş yenidoğan kıyafet kafa yastığı bez 1numara pisikkremi ateş olcer ıslak mendil biberon bide anne çantasıyla getirdiler .
Hepsiburada’da sleepy’nin kendi satıcısında. Şöyle birini bırakayım aşağıya:kampanya nerde ben göremedim kızlar ,link atar mısnız
Aaa bende ilk defa yün örgü giydirdim çok teşekkür ederimBizim de soyuluyor boyle ara ara ben yünlü bir şey giydirmiyorum ortmuyorum triko da dahil kendim giydigimde bile kabarıyor yüzü surttugu için tahriş oluyor boyle soyuluyor sonra, ben de yiyecek alerjisi sandım sonra baktım yediklerim farklı olsa da kabarma soyulma olduğunda muhakkak yünlü bir şeye temasi olmuş oluyor, başta alerjidir diye çok dikkat ettim yumurta sut urunu tüketmedim uzunca bir sure simdi yiyorum bir şey olmuyor canım bebisin üzerinde örgüyü görünce dikkatimi çekti alerjiden ziyade yünden de olabilir bizim gibi
tamam canım gördüm eşim aldı şimdi sağol, inş beğenirimHala var canım kampanya. Bu arada bionaturalin bezi güzel ama ıslak mendili kötü kokuyo o ıslak mendilde Ecologic çok daha güzel petek dokulu ve bebeğin poposunda kolay kayiyo temizlerken aklında bulunsun
https://www.hepsiburada.com/sleepy-...QRPB?magaza=Sleepy&url_src=and-product-detail
Verem aşısı koldan ,diğer ikisi bacaktan canım, birde Rota var o ağızdan damla şeklindeHanımlar ikinci ay aşıları hepsi bacaktan mi nasıl oluyor yaptıran annelerimiz yarın aşımız var gerginim
Çok çabuk büyüyorlar ya, sevdiğim bir kaç zıbını vardı daha bir kere giydik olmuyo şimdiBizim 2 ay dolmadan geldi Allah'tan yenidoğan kıyafeti filan koymamışlar kullanamazdik. Üniversiteden arkadasim geldi geçenlerde hastane çıkışı almışgaribim nerden bilsin hemen büyüyeceğini iade ettim aldığı mağazaya başka bişey alicam artik
Malesef ben de minnak minnak tulumlar almıştım iki hafta giyebildiÇok çabuk büyüyorlar ya, sevdiğim bir kaç zıbını vardı daha bir kere giydik olmuyo şimdi
Daha biraz önce dikkat ettim ben de. Hatta sorsam mi buraya diye düşünmüştüm. Sonra da unuttumBenim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum
Eki Görüntüle 3190643
Canim bizim iki numarada çok sızıntı oldu. Üçe gecince oh dedim. Hiç sizmiyor. İki çok küçük kaldı bize. Gerçi oğlum Altı kilonun ustunde ondan olabilir. Beş altı arasiysa kesinlikle üç al derimAynen arada oluyor her zaman her numaraya indirim olmuyor ama dün akşam 4 paket daha aldım 3 numaradan en çok onu kullanacagiz galibaya aranızda 3 numara Bionatural kullanan varsa 2 numara ile yanyana çekebilir mi 3 numara çok büyükse 2 numaradan birkaç paket daha alabilirim
Tamamdır kıyafet olarakta hazırlıklı gideyim kolunu rahat açıp kapatabileyim canı acımasın. Çok teşekkür ediyorumVerem aşısı koldan ,diğer ikisi bacaktan canım, birde Rota var o ağızdan damla şeklinde
Elimde yarım paket falan 2 numara kaldı dün 4 paket 3 numara aldım direkt 3 e geçmeyi düşünüyorum çünkü artık çiş hacmi de arttii bebislerin cisini kakasını yapınca hemen yandan sızmaya başlıyor iki kere sızdı bizimki de zibinina geldi. İki paket natural serisinden hediye geldi 3 numara onlar çok büyük geldi gözüme o yüzden merak ettim bio natural de aynı mı diyeCanim bizim iki numarada çok sızıntı oldu. Üçe gecince oh dedim. Hiç sizmiyor. İki çok küçük kaldı bize. Gerçi oğlum Altı kilonun ustunde ondan olabilir. Beş altı arasiysa kesinlikle üç al derim
Çok güzel bizim de nikahınızda kol saati hediye etmişlerdi bebek için hediye gelmediKızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahatçok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye
Ay dur adet olmadan hamile kalınmaz heralde dimibende daha olmadim. hatta son bir kac gundur cok sicak basmasi, terleme fln yasiyorum. gecen de modum cok dusukdu .
Dedim ya hamileyim geneya da regl olucam.
dayanamadm bugun test yaptim hamile olmadigima emin olmak icinnegatif cikti allahtan
adet olmadan tabiki hamile kalirsin cunku yumurtlama once oluyor sonra kan geliyor :)Ay dur adet olmadan hamile kalınmaz heralde dimi
En büyük korkum hamile kalmak şimdi Allah ım sen nelere kadirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?