2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İsmini Behlül koyacaklardi ben engelledim eşim erkek olduğunu öğrendiğinde Behlül geliyor diye söylüyordu herkese sonra kıvanç koyalım dedik en son yiğit selim de karar kıldık

Bizim belediyede gönderdi cocuk 2.5 aylık olmuş yenidoğan kıyafet kafa yastığı bez 1numara pisikkremi ateş olcer ıslak mendil biberon bide anne çantasıyla getirdiler .

Bizim belediyede gönderdi cocuk 2.5 aylık olmuş yenidoğan kıyafet kafa yastığı bez 1numara pisikkremi ateş olcer ıslak mendil biberon bide anne çantasıyla getirdiler .
Bizim 2 ay dolmadan geldi Allah'tan yenidoğan kıyafeti filan koymamışlar kullanamazdik. Üniversiteden arkadasim geldi geçenlerde hastane çıkışı almış garibim nerden bilsin hemen büyüyeceğini iade ettim aldığı mağazaya başka bişey alicam artik

Hanımlar ikinci ay aşıları hepsi bacaktan mi nasıl oluyor yaptıran annelerimiz yarın aşımız var gerginim

Aaa bende ilk defa yün örgü giydirdim çok teşekkür ederim

Çok çabuk büyüyorlar ya, sevdiğim bir kaç zıbını vardı daha bir kere giydik olmuyo şimdi

Benim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum

Eki Görüntüle 3190643
Daha biraz önce dikkat ettim ben de. Hatta sorsam mi buraya diye düşünmüştüm. Sonra da unuttum Ara ara görüyorum. Ama neden bilmiyorum canım. Bilen varsa aydınlatsın.

Canim bizim iki numarada çok sızıntı oldu. Üçe gecince oh dedim. Hiç sizmiyor. İki çok küçük kaldı bize. Gerçi oğlum Altı kilonun ustunde ondan olabilir. Beş altı arasiysa kesinlikle üç al derim

Elimde yarım paket falan 2 numara kaldı dün 4 paket 3 numara aldım direkt 3 e geçmeyi düşünüyorum çünkü artık çiş hacmi de arttii bebislerin cisini kakasını yapınca hemen yandan sızmaya başlıyor iki kere sızdı bizimki de zibinina geldi. İki paket natural serisinden hediye geldi 3 numara onlar çok büyük geldi gözüme o yüzden merak ettim bio natural de aynı mı diye

Kızlar bebeklerinizi uyutamıyorsanız gece sütünüzü sağıp verin. Bi video da görmüştüm gece sütünü gece gündüz sütünü gündüz verin diyordu. Şimdi ben öyküyü uyutamadım banyo yaptırmıştım. Uykusu kaçtı huzursuzlanmıştı video aklıma geldi ve evet gerçekten gece sütü uyku yapıyor benimkinin ağzı ayrıldı iyice gidip kocişimle kahve keyfi yapcam inşallah uyanmaz elimde sütte yok

Çok güzel bizim de nikahınızda kol saati hediye etmişlerdi bebek için hediye gelmedi

bende daha olmadim. hatta son bir kac gundur cok sicak basmasi, terleme fln yasiyorum. gecen de modum cok dusukdu .
Dedim ya hamileyim gene ya da regl olucam.
dayanamadm bugun test yaptim hamile olmadigima emin olmak icin negatif cikti allahtan
Ay dur adet olmadan hamile kalınmaz heralde dimi
En büyük korkum hamile kalmak şimdi Allah ım sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…