2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
oomm o saclar ne oyle Masallah
Benim kiz da seviyor oyun halisini. Aynasindan kendine bakip konusuyor simdi oyuncak tutturmaya calisiyorum eliyle. 3. ayda tutmalari lazimmis artik
Tam 3 ayda tutamazlar bence ya 9 gun sonra 3 aylik olacak bizimki bilmiyorum ki pat diye tutarmi. Her xocugun gelisimi kendine ozeldir tabi belki 3.5 aylik gibi daha rahat tutabilirler

Eki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
Ay saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyordu yeni yeni uzadı az

Eklentiler

• IMG_20230109_135451.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 88
Oy oy masallah mavisim bizimkininde gozleri mavi ablasida mavi. Benim gozlerim acik kahve babasininki ela . İki bebe de mavis
Ben yeşil eşim mavi gozlu.Benim iki kızımda gozleri maviydi bitanesinin mavi yeşil şuanda diğerinin yeşil .oglumda mavi doğdu bakalım sonra neye dönecek

Kızımın yüzü soyulmaya başladı alerji mi yoksa normal mi bilemedim. Dünden beri var. Dün krem sürmüştüm bugün de olmuş. Kakası normal. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bizim de soyuluyor boyle ara ara ben yünlü bir şey giydirmiyorum ortmuyorum triko da dahil kendim giydigimde bile kabarıyor yüzü surttugu için tahriş oluyor boyle soyuluyor sonra, ben de yiyecek alerjisi sandım sonra baktım yediklerim farklı olsa da kabarma soyulma olduğunda muhakkak yünlü bir şeye temasi olmuş oluyor, başta alerjidir diye çok dikkat ettim yumurta sut urunu tüketmedim uzunca bir sure simdi yiyorum bir şey olmuyor canım bebisin üzerinde örgüyü görünce dikkatimi çekti alerjiden ziyade yünden de olabilir bizim gibi

Kızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahat çok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye

Kızlar 2 aylık olduk biz de
30 larda kanamam durmuştu sonra da hiç kanama olmadı bu zamana kadar
Var mı benim gibi henüz adet olmayan ne zaman oluruz ki
bende daha olmadim. hatta son bir kac gundur cok sicak basmasi, terleme fln yasiyorum. gecen de modum cok dusukdu .
Dedim ya hamileyim gene ya da regl olucam.
dayanamadm bugun test yaptim hamile olmadigima emin olmak icin negatif cikti allahtan
Ay saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyordu yeni yeni uzadı az
oo bir Kivanc tatlitug yetisiyor Masallah cok guzelmis kuzum

Biz doğumdan sonra hemen almıştık baya güzel şeyler vardı devletin verdiği 300 tlden daha evla geçmişti valla hatırladıklarım; güzel bi battaniye, tulum, zıbın, askılı atlet, emzik, önlük, bebek bezi, alt açma bezi, anne çantası falan vardı

Gerçekten dediğin gibi 300 liradan daha iyi geldi bunlar sagolsunlar ince düşünmüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…