Canim 21 inde 3 aylik olacak yani 9 gun sonra.Ay maşallah kaç günlük bebiş ayy saçlara bakk
Tam 3 ayda tutamazlar bence ya 9 gun sonra 3 aylik olacak bizimki bilmiyorum ki pat diye tutarmi. Her xocugun gelisimi kendine ozeldir tabi belki 3.5 aylik gibi daha rahat tutabilirleroomm o saclar ne oyleMasallah
Benim kiz da seviyor oyun halisini. Aynasindan kendine bakip konusuyorsimdi oyuncak tutturmaya calisiyorum eliyle. 3. ayda tutmalari lazimmis artik
Ay saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduEki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
Konak vardi diplerinde oyle zor temizledim ki kellerde daha koly temizlenirAy saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
Ay saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
Şimdi ondan sipariş verdim, kampanya görünce duramayanlarSleepy bionatural in dokusu çok hoşuma gitti benim m natural öyle değil hışır hışır.
Sarı şeker bu annesiAy saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
Oy oy masallah mavisimAy saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
Ben yeşil eşim mavi gozlu.Benim iki kızımda gozleri maviydi bitanesinin mavi yeşil şuanda diğerinin yeşil .oglumda mavi doğdu bakalım sonra neye dönecekOy oy masallah mavisimbizimkininde gozleri mavi ablasida mavi. Benim gozlerim acik kahve babasininki ela . İki bebe de mavis
Ay evet özellikle ben çok kolay influence oluyorum linklere kaydırıp kaydırip biseyler alıyorumŞimdi ondan sipariş verdim, kampanya görünce duramayanlar
Canim ben ilk zamanlar kullandim ama bebisin poposunu mahfetti sleepye gectigimin ikinci gunu duzeldi popisi tekrar daha da almam. Bize yaramadi yani. Acikcasi fiyati uygun diye almistikKızlar Baby Turco kullanan var mı ?
Bizim de soyuluyor boyle ara ara ben yünlü bir şey giydirmiyorum ortmuyorum triko da dahil kendim giydigimde bile kabarıyor yüzü surttugu için tahriş oluyor boyle soyuluyor sonra, ben de yiyecek alerjisi sandım sonra baktım yediklerim farklı olsa da kabarma soyulma olduğunda muhakkak yünlü bir şeye temasi olmuş oluyor, başta alerjidir diye çok dikkat ettim yumurta sut urunu tüketmedim uzunca bir sure simdi yiyorum bir şey olmuyor canım bebisin üzerinde örgüyü görünce dikkatimi çekti alerjiden ziyade yünden de olabilir bizim gibiKızımın yüzü soyulmaya başladı alerji mi yoksa normal mi bilemedim. Dünden beri var. Dün krem sürmüştüm bugün de olmuş. Kakası normal. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ay o gozleerrr masallaahhh yaaa değişmez inşallah benim kızım da boyle boncuk gibi degismese bariAy saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
kampanya nerde ben göremedim kızlar ,link atar mısnızŞimdi ondan sipariş verdim, kampanya görünce duramayanlar
bende daha olmadim. hatta son bir kac gundur cok sicak basmasi, terleme fln yasiyorum. gecen de modum cok dusukdu .Kızlar 2 aylık olduk biz de
30 larda kanamam durmuştu sonra da hiç kanama olmadı bu zamana kadar
Var mı benim gibi henüz adet olmayan ne zaman oluruz ki
oo bir Kivanc tatlitug yetisiyorAy saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
Biz doğumdan sonra hemen almıştık baya güzel şeyler vardıKızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahatçok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye
yerimmmm o gözleriiiii maşallahAy saçlar yakıyor mahsallah.benim bebeğimde daha dogdundan beri saç yok sacida geçtim uzun bır süre kaşda gözükmüyorduyeni yeni uzadı az
Gerçekten dediğin gibi 300 liradan daha iyi geldi bunlarBiz doğumdan sonra hemen almıştık baya güzel şeyler vardıdevletin verdiği 300 tlden daha evla geçmişti valla hatırladıklarım; güzel bi battaniye, tulum, zıbın, askılı atlet, emzik, önlük, bebek bezi, alt açma bezi, anne çantası falan vardı
guzum sleppynin kampanyası olursa link atar mısın? alayım bendeGerçekten dediğin gibi 300 liradan daha iyi geldi bunlarsagolsunlar ince düşünmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?