- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Evet ya yetişemiyorum torpulemeye ama yüzünü çizmedi çok şükürBebişte değil de bende olmuştu madecasol krem sürdüm rahatlatmıştı ben tırnak makası ile kesiyorum çok hızlı uzamıyor mu bebeklerin tırnakları
Ben de kucağımda uyutuyorum sonra sallıyorum dalana kadar başka türlü uyumuyor ama kayınvalide ya da babası direk sallayarak uyutabiliyor bence bize naz yapıyorlar kokumuzu istedikleri için
Elimle kontrol ettim canım tırnağınin kenarı dışarda batmamis zeytinyağı sürdüm bakalım düzelir inşallahKaç haftalıksınız canım biz 2.5 aylık henüz başlamadı o kadar
Canım törpüden kaynaklı tırnak batığı içeri kaçmış olmasın
Benimki kendisi belirliyor bi gün emerken bi gün kucakta popoya patpatla bi gün beşikte sallanarak düzen sıfır
Kizzz maşallah senin oğlan benim kızın da saçlarını almışEki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
Oy maşallah minişim sevmiş suyuBiz spaya gittik cok sevdi hatta yüzerken kaka yaptiuyku problemimiz vardı gittiğimiz gün cok güzel uyudu ama ertesi gün yine aynı
Bizde paket aldık cok sevdiOy maşallah minişim sevmiş suyuçok iyi geliyor gerçekten ben düzenli olarak götürecegim kızımı
Ay maşallah kaç günlük bebiş ayy saçlara bakkEki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
Birde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz
Ben de ilk Ecologic ile başladım Bionatural ile dönüşümlü kullanıyordum. Baktım ikisi de aynı Bionaturalden devam ediyorum daha uygun çünkü fiyatıikincisi 1 TL indiriminden stokladim 17 paket bez var evde
Eki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
Biz spaya gittik cok sevdi hatta yüzerken kaka yaptiuyku problemimiz vardı gittiğimiz gün cok güzel uyudu ama ertesi gün yine aynı
Aynen arada oluyor her zaman her numaraya indirim olmuyor ama dün akşam 4 paket daha aldım 3 numaradan en çok onu kullanacagiz galibaAynı konuyu açacaktım. Kucakta uyuyor. Tamam ben de seviyorum bunu ama ilerde napıcaz? Bir de uykuya geçmeden memeyi istiyor, odasına götürüp perdeleri çekip bebek uyku müzikleri açtığımda uyuyacağını anlıyor ve meme krizine giriyor, uykudan önceki son aktivitesi ne yazık ki meme oluyor. Emmeyi bıraktığında azıcık kucakta salınıyorum ve uykuya dalıyor ve yatağına bırakıyorum. Meme vermeden uyutmaya çalışıyorum ama başaramıyorum pek4 aydan sonra uyku eğitiminde ne yapıcam bilmiyorum.
Şu an hepsi burada’da varmış o kampanyadan. Alayım bari
Benim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum
Eki Görüntüle 3190643
Aynen arada oluyor her zaman her numaraya indirim olmuyor ama dün akşam 4 paket daha aldım 3 numaradan en çok onu kullanacagiz galibaya aranızda 3 numara Bionatural kullanan varsa 2 numara ile yanyana çekebilir mi 3 numara çok büyükse 2 numaradan birkaç paket daha alabilirim
Sleepy bionatural in dokusu çok hoşuma gitti benim m natural öyle değil hışır hışır.Bende sadece 2 numara var şu an. Yenilerini 3 alacağım. Prima’nın 2 numarasına göre biraz daha küçük göründü gözüme. Ama esniyor en azından.
İlk yatakda ayaklarını dümdüz edip kıçını kaldırma hareketi yapıyordu.bunun aynısını pusette yapıyor şimdi.suanda 78 Günlük 2.5 aylık oluyorKaç haftalıksınız canım biz 2.5 aylık henüz başlamadı o kadar
Canım törpüden kaynaklı tırnak batığı içeri kaçmış olmasın
Benimki kendisi belirliyor bi gün emerken bi gün kucakta popoya patpatla bi gün beşikte sallanarak düzen sıf
Canim gecen ekim annelerin de , gazli bebeklerde kimyon veya rezene twrs etki yapip iyice gazlandirabilir diye konusuldu. seninkide oyle olmus olabilirKızım 3 gündür ağır gaz sancısı çekiyor, ben de 3 gündür kimyon çayı içiyorum. Ters etki etmiş olabilir mi acaba? 52 günlüğüz. Hiç gaz damlası ya da probiyotik kullanmadık, bu yüzden mi başladı sancılar?
bizim biraz karisikBirde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz
biz kizda da 10 gundur var canim. Normalmis tukuruklenmeleri. ayni sekilde bazen bogulcak gibi oluyor malesefBenim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum
Eki Görüntüle 3190643
anoomm o saclar ne oyleEki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
ooyy keyfisini sevsinlerBiz spaya gittik cok sevdi hatta yüzerken kaka yaptiuyku problemimiz vardı gittiğimiz gün cok güzel uyudu ama ertesi gün yine aynı
CaUykusuna dikkat etmekten kastın nedir canım ? Yani ne kadar sürede bir ve ya ne kadar uyuyor bebiş
nım şu an benim bebeğim 2 ay 8 günlük bi buçuk saat uyanık kalıyor sonra uyutuyorum 45 dakika 1 saat arası değişiyor uyu süresi şu anlık kucağım da uyuyor. Sadece öğle uykusu 1 buçuk 2 saatte yakın oluyor. Onda kucağımda uyutup yerine bırakmaya çalışıyorum. Ha düzenli mi yapıyorum maalesef yapamıyorumUykusuna dikkat etmekten kastın nedir canım ? Yani ne kadar sürede bir ve ya ne kadar uyuyor bebiş
Yaa inşallah benim ki de değişir. Şimdi kaynanama benziyor demek istemiyorum o yüzden eşime benziyor diyorumAy alemsin yaAdamın yüreğine indirmişsin. Sanki grupta da paylaşmıştın hatırlıyorum Benim büyük oğlum doğduğu gün herkes kaynanama benzetti Neyse ki sonradan değişti.
Kuzum kuruluk var nemlendirici yağ sür bakalım geçecek mi? Benimkinin de kaş araları kuruyor pul pul dökülüyorKızımın yüzü soyulmaya başladı alerji mi yoksa normal mi bilemedim. Dünden beri var. Dün krem sürmüştüm bugün de olmuş. Kakası normal. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bi dogdu babasindan cok saci var es dost akrabalar dokulur felan dediler 3 aylik olacak aksine sac cikiyoKizzz maşallah senin oğlan benim kızın da saçlarını almışkivi kafa diye seviyoruz kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?