Kendiliğimden bıraktım canim bu bebek için çok uğraştım çok gözyaşı döktüm ona zarar verecek tüm alışkanlıklarımı bıraktım ne kadar zor olsa da ondan daha kıymetli değil benim zevkim isteklerim dedim kafada bitiyor aslında biz hep içenlerin çocuklarına bi şey olmuyor diyoruz o örneklerle kendimizi kandırıyoruz ama Allah korusun o riski alamam yani.
Bırakmak seni çok strese sokacaksa azaltarak icmen daha mantıklı çünkü stres de en az sigara kadar kotu
Canım dayanabildigin kadar dayan bakalım ne kadar sure geçecek hemen ilk canın çektiğinde içme son raddeye kadar sabretmeye çalış belki hic içmemiş olursun bugün belli mi olur bir uğraş bul mutlaka kendine bir de
Canım dayanabildigin kadar dayan bakalım ne kadar sure geçecek hemen ilk canın çektiğinde içme son raddeye kadar sabretmeye çalış belki hic içmemiş olursun bugün belli mi olur bir uğraş bul mutlaka kendine bir de
Ooohhh miiss ben de battaniye falan yapmak istiyorum bir sürü ya kış bebesi olacak zaten bizimkiler çeşit çeşit örterim diyorum cinsiyeti belli olunca da yelekler tulumlar
Ooohhh miiss ben de battaniye falan yapmak istiyorum bir sürü ya kış bebesi olacak zaten bizimkiler çeşit çeşit örterim diyorum cinsiyeti belli olunca da yelekler tulumlar
Benim cumartesi 229 pazartesi 622 çıktı doktor çok iyi dedi bu cumaya çağırdı tahminen 3000 civarı olacak cumaya kese görünür heralde sat a gore 4+2 yiz bugün
Kızlar merhaba tüp bebek yöntemi ile çok şükür betamizi gördük.Simdi kese gününü bekliyoruz.Allah nasip ederse hesabımıza göre de Kasım da yavrumuzu kucağımiza alacağız.Fakst benim şuan mide bulantım ve bel ağrım hat safhada yemek yiyemiyorum ki normalde o bur birisiyim aranızda benim gibi belirti yaşayanlar var mı ?
Kızlar merhaba bende tüp bebekle pozitif alan, bir anne adayıyım. Şuan kese randevusu için bekliyorum Allah'ın izniyle saat 2 civarında kesemizi görücem. Dualarınıza talibim
Kızlar merhaba tüp bebek yöntemi ile çok şükür betamizi gördük.Simdi kese gününü bekliyoruz.Allah nasip ederse hesabımıza göre de Kasım da yavrumuzu kucağımiza alacağız.Fakst benim şuan mide bulantım ve bel ağrım hat safhada yemek yiyemiyorum ki normalde o bur birisiyim aranızda benim gibi belirti yaşayanlar var mı ?
Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bebişin inşallah benim hafif bel ağrım oluyor ama mide bulantım yok şükür kaçıncı haftadasin ilerledikce belirtiler artıyor diyorlar ama
Maşallah sağlıkla giyip içlerini doldursunlar ellerinize sağlık pek güzel. Benim nasip olursa eğer 4. Bebeğim olacak inşallah hepsi kış bebesi olduğundan fazla hazırlıklara girmiyorum
Kızlar merhaba bende tüp bebekle pozitif alan, bir anne adayıyım. Şuan kese randevusu için bekliyorum Allah'ın izniyle saat 2 civarında kesemizi görücem. Dualarınıza talibim