Bol su tüketmeye çalış lifli gıda ve sabah kayısı yı aksatmadan öneririm kabız olursan da zorlama tuvaletini aile hekiminle görüş eğer gidemezsin genel cerrahiye diski yumuşatıcı ilaçlar var onlardan aile hekimi kontrolünde kullanıp tuvaletini yapmaya çalış ben bir süre genel cerrahide çalıştım tarifledigin durumu yaşıyordu hastalar ama daha şiddetli halini muhtemelen henüz kroniklesmedi insallah bir an önce gecer
Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
Arkadaşlar ben ilk gebeligimde dusuk yapmistim keseyi ilk gordugumde 8 gün gerideydi gelisimi. Simdi yine keseyi gördüm ama 3 gün geride. Normalde 5+1 ama kese 4+5 normalde adetlerim duzenlidir 28 günde bir adet olurum. Yine cok korkuyorum kaybetmekten. Adetleri duzenli oldugu halde kesesi kucuk olup doğum yapan var mı aranızda