2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
R Roseash
Kuzum nasıl oldun?
Abin nasıl

Aşılar sağlık ocağında oluyor aşı kartı felan vermedi e-nabızdada çıkmadı
eşimin kardeşiydi birlikte büyüdüğümüz için abimden farkı yok ama gerçekten duaların iyi niyetin gücünü tekrardan gördüm ve Allah resmen gözümü açtı. Bugün odaya çıktı ben mecbur işe gelmek zorunda kaldım 2 gündür gelmiyordum cağırdılar akşam görmeye gideciğim. Doktor bir mucize olduğunu söyledi yaşamasının

Detaylı yaptırdım şimdi kadın dogumcu yorumlicak sıra bekliyoruz
Ya hiç hayal ettiğim gibi değildi ayrıntılı anlatıp yüzünü gösterirler sanmıştım
Yerine gore,yapanina gore degisiyo malesef.ben 7 sene evvel devlette yaptirmistjm herseyi oyle guzel net anlatip gosstermisti ki.Renkli kagit bile verilmisti.Cok iyi biriydi yapan.

Seni anliyorum canim ama stres yqpip yapman bir seyi degistirmeyecek hatta aksine insana zarar veriyor.Henuz hicbisey belli degil, ân.ın tadini cikar, hic yoksa oglun icin.

Bende bugün tetenoz aşısı vurulacağım aşılar hep strese sokmuştur benide

Ahh zaten bazılarınız o konuda şanssız oluyoruz işte. Neyse tek derdimiz bu olsun diyelim
**bazılarıMız başta kendim olmak üzere

Kızlar bende Salı günü 20+3 te oldum tetonoz aşımı öncesinde bebeğin kalp atışını dinlediler sonrasında aşıyı yaptılar o gün cok rahattım hic ağrı falan olmadı dün sabah kalktığımda şişlik olmuştu benim ebem omuza cok yakın yapmadi daha aşağıdan yaptı özellikle şişlik yapıyo yukarıdan yaparsak boynuna vurabilir boşuna onun ağrısını cekme sadece kolun sissin en azından dedi öylede oldu aşının yapıldığı kısım şişti sadece ve ağrı var malesef ki o kolumu kullanamıyorum kaldıramıyorum bugün 3. Gün ateş yapmadı bende aşıyı olduğum günde duş alma dediler bana aklınızda olsun 2. Dozda tam 1 ay sonra dediler kartada tarihi ona göre yazdı ve 2 doz önerilen gebelikte ama 5 doza tamamlamak istersen iyi olur ömür boyu koruma sağlar sanada bebeğede dedi 2 den sonra senede 1 olucak sekilde yapılıyor dedi

Hangisine karar verdin tatlım.
Benimde doktorun verdiği sağlık cizelgesinde tetanoz ve difteri olan yazıyordu özel doktor
Esim AB vatandasi, yarin birgun birsey olur tasiniriz vs fikri hep aklimda. Orda birsey derler mi diye endisem oldu azicik. Bakacagim eczanelere oncelikle iki tane marka ismi verdi hemsire hanim.
Ama bulamazsam da cok sorun degil. Kontrollerimi yapan hocam cok da endiselenme yani buldugunu ol dedi. O yuzden rahatim. Asi politikalari gelismis bir ulkeyiz cocukluktan dozlarimiz var, tarlada da dogurmayacagiz . Sadece iste biraz son donemlerdeki kontrolsuz goc ve asi eksikligi olan kitle bir endise yaratiyor.

Bende bugün tetenoz aşısı vurulacağım aşılar hep strese sokmuştur benide
Ben de yarin gideceğim 19+5 te umarım erken degildir bir ay kadar bulunduğum şehirde olmayacağım kendi aile hekimimde kaydim olsun diye acele ettim, bir de pazartesi detaylı var tetanozdan sonra bebek hareketleri azalıyormuş diyorlar içim içimi yer diye detaylıya kadar yaptırayım ki bebeği görüp rahatlayayım dedim en az bir ay goremicem çünkü tek umudum hareketlerinin netlesmesi

Ya bende öyle diyip yaptırmayacaktım.
Sonra dedim o aletler ne kadar steril olabilirki
Yoksa hiç içimden gelmedi .
Doktorda diyince oldum .Birde evde el kesince bile tedirgin oluyorum olacağım diye.Bilmemek daha iyi aslında hep endişe hep telaş.

Hayırlısıyla dahada iyi olacak

Aşınıda git ol kuzu 20.haftandaysan doktorun dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…