Az önce arkadaş söyledi 5 kere demişlerHer sene 1 aşı yaparlar artık
eşimin kardeşiydi birlikte büyüdüğümüz için abimden farkı yok ama gerçekten duaların iyi niyetin gücünü tekrardan gördüm ve Allah resmen gözümü açtı. Bugün odaya çıktı ben mecbur işe gelmek zorunda kaldım 2 gündür gelmiyordum cağırdılar akşam görmeye gideciğim. Doktor bir mucize olduğunu söyledi yaşamasının
Yerine gore,yapanina gore degisiyo malesef.ben 7 sene evvel devlette yaptirmistjm herseyi oyle guzel net anlatip gosstermisti ki.Renkli kagit bile verilmisti.Cok iyi biriydi yapan.Detaylı yaptırdım şimdi kadın dogumcu yorumlicak sıra bekliyoruz
Ya hiç hayal ettiğim gibi değildi ayrıntılı anlatıp yüzünü gösterirler sanmıştım
Ne aşisi , haftaya kontrolum var asisi falan mi yapilacak?Nereden bakacam ki ona aşı takviminde sadece 8. Sınıfa kadar olan bölüm var
Seni anliyorum canim ama stres yqpip yapman bir seyi degistirmeyecek hatta aksine insana zarar veriyor.Henuz hicbisey belli degil, ân.ın tadini cikar, hic yoksa oglun icin.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlarAllah herbirimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun. Bu kaosun içinde aksi gibi kıştan tatil almıştık haftaya tatildeyiz Oğlum aşırı heyecanlı olmasa gidesim de yoktu ama kıyamadım. İki doktorum da mutlaka git ihtiyacın var dedi. 7-8 gün değişiklik olur dedik bakalım döndüğümüz gibi kordosentez olacacak çünkü yine stresli bekleyişler
Ben de öğrenciyken gitmiştim Mecidiyeköyde saçma sapan bir yer çıktı işe de yaramadı. Sonra da pcos olduğumu öğrendimbelki bebiş olduktan sonra tekrar şansımı denerim. Tamamen bitme garantisi yok ama bende
**bazılarıMızAhh zaten bazılarınız o konuda şanssız oluyoruz işte. Neyse tek derdimiz bu olsun diyelim
Bende bugün tetenoz aşısı vurulacağımaşılar hep strese sokmuştur benide
Sisteme kayıt ediyorlar demek kiÖnceden aşı kartı varmış 2.dozuda 5-6 hafta sonra dedi
Kaçış yok mecburi vurulacağız bende ilk erteliyeyim dedim sonra vazgeçtim biran önce olsun bitsin diyeBenim de haftayadün aradılar, erteledim mümkün olduğunca.
Esim AB vatandasi, yarin birgun birsey olur tasiniriz vs fikri hep aklimda. Orda birsey derler mi diye endisem oldu azicik. Bakacagim eczanelere oncelikle iki tane marka ismi verdi hemsire hanim.Hangisine karar verdin tatlım.
Benimde doktorun verdiği sağlık cizelgesinde tetanoz ve difteri olan yazıyordu özel doktor
Ben de yarin gideceğim 19+5 te umarım erken degildir bir ay kadar bulunduğum şehirde olmayacağım kendi aile hekimimde kaydim olsun diye acele ettim, bir de pazartesi detaylı var tetanozdan sonra bebek hareketleri azalıyormuş diyorlar içim içimi yer diye detaylıya kadar yaptırayım ki bebeği görüp rahatlayayım dedim en az bir ay goremicem çünkü tek umudum hareketlerinin netlesmesiBende bugün tetenoz aşısı vurulacağımaşılar hep strese sokmuştur benide
Bende 4 biliyorum kuzu .Az önce arkadaş söyledi 5 kere demişlerbana 2 dediler
Ya bende öyle diyip yaptırmayacaktım.Esim AB vatandasi, yarin birgun birsey olur tasiniriz vs fikri hep aklimda. Orda birsey derler mi diye endisem oldu azicik. Bakacagim eczanelere oncelikle iki tane marka ismi verdi hemsire hanim.
Ama bulamazsam da cok sorun degil. Kontrollerimi yapan hocam cok da endiselenme yani buldugunu ol dedi. O yuzden rahatim. Asi politikalari gelismis bir ulkeyiz cocukluktan dozlarimiz var, tarlada da dogurmayacagiz . Sadece iste biraz son donemlerdeki kontrolsuz goc ve asi eksikligi olan kitle bir endise yaratiyor.
Hayırlısıyla dahada iyi olacakeşimin kardeşiydi birlikte büyüdüğümüz için abimden farkı yok ama gerçekten duaların iyi niyetin gücünü tekrardan gördüm ve Allah resmen gözümü açtı. Bugün odaya çıktı ben mecbur işe gelmek zorunda kaldım 2 gündür gelmiyordum cağırdılar akşam görmeye gideciğim. Doktor bir mucize olduğunu söyledi yaşamasının
Kuzu sen ishal olmuşmuydun salgınmi var demiştinOlsun yinede kayıtlı olması iyi
Ay 4 müü ne zamanlar pekiBende 4 biliyorum kuzu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?