2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ne muhteşem birşey yaşıyoruz
Çok sulu gözlü yaptı bu hamilelik beni bilmem sizler de öyle misiniz haberlere bile ağlıyorum. Bir doktorun videosunda da anne gülünce bebeğin de güldüğünü görmüşler dört boyutlu ultrasonda

19a girmedim daha ama ben de hala hissetmiyorum

Kaç yaşındasınız acaba? Benim de yaş riskim yüksek haftaya perinatolojiye gidicem ama ben de baska bir tetkik yaptırmak istemiyorum
37 yaşındayım amniyosentez riskleri var diye yaptırmak istemedim fetal DNA ücretleri çok fazla tek umudum detaylı ultrason artık

Ay 4 müü ne zamanlar peki
Tam hatırlamıyorum dedi arkadaşta 2 tane hamileyken 1 tane doğumda 1 tane 6 ay sonra 1 tanede 1 yıl sonra dedi yanlış hatırlamıyorsam
Yok artık doğumdadamı vuruyorlarmış
2 si gebelikte 3.sü 6 ay sonra 4.sü 1 yıl sonra

O kadar sevindim ki anlatamam içini ferah tut demiştim kendine eziyet ettin cok sevindim sağlıkla gelsin yavrun
Amin canm hepmizinki saglikla gelsin insallahh..bundan sonrasinda arastirdiklarimda on sonuc temizse devamida iyi gelir diye okudum hep ama bilgisi olan var midir bilemiyorum yine??

Bende bayramın 1. Gününe aldım detaylı randevusunu olabilirsem eğer haftaya kendi doktoruma gidicem özel hastaneye sevk etmesini isticem detaylı için devlette randevu bulmak zor ya

37 yaşındayım amniyosentez riskleri var diye yaptırmak istemedim fetal DNA ücretleri çok fazla tek umudum detaylı ultrason artık
Bende 38yasindayim..amniyosentez yaptirdim 11 haziranda..sizi etkilemek istemem karar sizin ama korkulucak bisey yok.emin ellerde yapildigi surece bi sorunla nadir karsilasiliyormus..aglayarak girdim aglayarak ciktim..sadece rahme girisi hissediyorsunuz..tuhaf bi his..zaten cok cabuk yapiyor doktor..hemsireler hepsi cok ilgili...beni bi bebek gibi sevdiker cok agladim hep ilgiliydiler..umarim hersey guzel olur hakkinizda hayirlisi olsun..

Emin el mi bilmiyorum ki gencecik bir doktordu bir süre ultrasonla baktı sonra doktorunuz yönlendirdiği için amniyosentez istiyorum dedi düşünebilir miyim dedim tamam düşün yaptırmak istersen haftaya gelirsin dedi.... İnsan bir anlatsın bir konuşsun içini rahatlatsın ultrasonda bana da göstersin istiyor ama çok baştan atma gibi muayene etti...

Kesilsin diye birsey yiyip ictinmi kuzu aldığım güzel kilolalarimi şuan itibariyle veriyorum
2 kase yoğurt yedim o iyi geldi herhalde gitsin gitsin zaten artık alma zamanı geldi bakalım kaç kilo alacağız

Hayırlısıyla dahada iyi olacak

Aşınıda git ol kuzu 20.haftandaysan doktorun dedimi
sağlık ocağını aradım 20 haftanın içindeyken gel dedi yarın 20 oluyorum tam çarşamba randevum var olmadı giderim doktora bi sorarım perşembede aşımı olurum

O doktor içinize sinmediyse başka doktor bakın bence. Amniyosentez kesin sonuç veriyor 9 Ay boyunca bu şüpheyle yaşamak 10 dakikalık işlemi yaptırmaktan daha zordur diye tahmin ediyorum. Genetik sorun varsa detaylı ultrasonda da gözden kaçtığı durumlar olabiliyor o sebeple içinizi rahatlatmak için yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…