Ne muhteşem birşey yaşıyoruzGözün aydın canım sağlıklı olduğuna ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Bende hissetmiyordum bugün işaret parmağımı içsel olarak karnımda bi noktaya koydum ve bekledim kalp atışı vardıdiğer elimi de kendi kalbime koydum karnımda ki daha hızlı atıyordu. Eşim de demişti bugün inandım
Sagolun insallahGüzel haberlerini alırız inşallah
37 yaşındayım amniyosentez riskleri var diye yaptırmak istemedim fetal DNA ücretleri çok fazla tek umudum detaylı ultrason artık19a girmedim daha ama ben de hala hissetmiyorum
Kaç yaşındasınız acaba? Benim de yaş riskim yüksek haftaya perinatolojiye gidicem ama ben de baska bir tetkik yaptırmak istemiyorum
Benim o gün 1 defa oldu sonra tekrarlamadı canım ama sulardan kaynaklı sanırımKuzu sen ishal olmuşmuydun salgınmi var demiştin
Yok artık doğumdadamı vuruyorlarmışAy 4 müü ne zamanlar peki
Tam hatırlamıyorum dedi arkadaşta 2 tane hamileyken 1 tane doğumda 1 tane 6 ay sonra 1 tanede 1 yıl sonra dedi yanlış hatırlamıyorsam
Ay bilmiyorum ya tam hatırlamıyorum dedi ama öyleymiş bana sağlık ocağı direk 2 dediYok artık doğumdadamı vuruyorlarmış
2 si gebelikte 3.sü 6 ay sonra 4.sü 1 yıl sonra
Bende haşlanmış mısırı çok yedim ona yorumlim bari yeni bir kuruntu yüklemeyeceğimBenim o gün 1 defa oldu sonra tekrarlamadı canım ama sulardan kaynaklı sanırım
Amin canm hepmizinki saglikla gelsin insallahhO kadar sevindim ki anlatamamiçini ferah tut demiştim kendine eziyet ettin cok sevindim sağlıkla gelsin yavrun
Benimki 2.nin tarihini ben söyleyince söyledi seninki yine iyiAy bilmiyorum ya tam hatırlamıyorum dedi ama öyleymiş bana sağlık ocağı direk 2 dedi
Ay kuruntular bitmiyor kiBende haşlanmış mısırı çok yedim ona yorumlim bari yeni bir kuruntu yüklemeyeceğim
Bende bayramın 1. Gününe aldım detaylı randevusunuBen de yarin gideceğim 19+5 te umarım erken degildir bir ay kadar bulunduğum şehirde olmayacağım kendi aile hekimimde kaydim olsun diye acele ettim, bir de pazartesi detaylı var tetanozdan sonra bebek hareketleri azalıyormuş diyorlar içim içimi yer diye detaylıya kadar yaptırayım ki bebeği görüp rahatlayayım dedim en az bir ay goremicem çünkü tek umudum hareketlerinin netlesmesi
Bende 38yasindayim..amniyosentez yaptirdim 11 haziranda..sizi etkilemek istemem karar sizin ama korkulucak bisey yok.emin ellerde yapildigi surece bi sorunla nadir karsilasiliyormus..aglayarak girdim aglayarak ciktim..sadece rahme girisi hissediyorsunuz..tuhaf bi his..zaten cok cabuk yapiyor doktor..hemsireler hepsi cok ilgili...beni bi bebek gibi sevdiker cok agladim hep ilgiliydiler..umarim hersey guzel olur hakkinizda hayirlisi olsun..37 yaşındayım amniyosentez riskleri var diye yaptırmak istemedim fetal DNA ücretleri çok fazla tek umudum detaylı ultrason artık
Şuan varya hem gribim hem aşı heyecanı hem ishal daha ne olsunAy kuruntular bitmiyor ki
Allah ne verdiyse ortaya karışık olmuşŞuan varya hem gribim hem aşı heyecanı hem ishal daha ne olsun
Emin el mi bilmiyorum ki gencecik bir doktordu bir süre ultrasonla baktı sonra doktorunuz yönlendirdiği için amniyosentez istiyorum dedi düşünebilir miyim dedim tamam düşün yaptırmak istersen haftaya gelirsin dedi.... İnsan bir anlatsın bir konuşsun içini rahatlatsın ultrasonda bana da göstersin istiyor ama çok baştan atma gibi muayene etti...Bende 38yasindayim..amniyosentez yaptirdim 11 haziranda..sizi etkilemek istemem karar sizin ama korkulucak bisey yok.emin ellerde yapildigi surece bi sorunla nadir karsilasiliyormus..aglayarak girdim aglayarak ciktim..sadece rahme girisi hissediyorsunuz..tuhaf bi his..zaten cok cabuk yapiyor doktor..hemsireler hepsi cok ilgili...beni bi bebek gibi sevdiker cok agladim hep ilgiliydiler..umarim hersey guzel olur hakkinizda hayirlisi olsun..
Kesilsin diye birsey yiyip ictinmi kuzu aldığım güzel kilolalarimi şuan itibariyle veriyorumAllah ne verdiyse ortaya karışık olmuş
2 kase yoğurt yedim o iyi geldi herhaldeKesilsin diye birsey yiyip ictinmi kuzu aldığım güzel kilolalarimi şuan itibariyle veriyorum
sağlık ocağını aradım 20 haftanın içindeyken gel dedi yarın 20 oluyorum tam çarşamba randevum var olmadı giderim doktora bi sorarım perşembede aşımı olurumHayırlısıyla dahada iyi olacak
Aşınıda git ol kuzu 20.haftandaysan doktorun dedimi
çocukken leblebi gazoz yedirip içirirdi annem ishal içinŞuan varya hem gribim hem aşı heyecanı hem ishal daha ne olsun
O doktor içinize sinmediyse başka doktor bakın bence. Amniyosentez kesin sonuç veriyor 9 Ay boyunca bu şüpheyle yaşamak 10 dakikalık işlemi yaptırmaktan daha zordur diye tahmin ediyorum. Genetik sorun varsa detaylı ultrasonda da gözden kaçtığı durumlar olabiliyor o sebeple içinizi rahatlatmak için yaptırabilirsinizEmin el mi bilmiyorum ki gencecik bir doktordu bir süre ultrasonla baktı sonra doktorunuz yönlendirdiği için amniyosentez istiyorum dedi düşünebilir miyim dedim tamam düşün yaptırmak istersen haftaya gelirsin dedi.... İnsan bir anlatsın bir konuşsun içini rahatlatsın ultrasonda bana da göstersin istiyor ama çok baştan atma gibi muayene etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?