2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
2 kase yoğurt yedim o iyi geldi herhalde gitsin gitsin zaten artık alma zamanı geldi bakalım kaç kilo alacağız
Benim gıdı aldı başını gitti kumru gibi geziyorum
Basen desen oda hallice
Bir belim inceydi oda artık kalın
Eşit bir vücut orantım oldu

Ç

Onlwrda ayrı değişik ama bizde kalp atışı dinlemedi herkes de dinliyorlarmış sende dinlediler mi
Canım sen sen ol o riske girme.
Eski olduğu için ne aletse o .Dinledi ama öyle bir bastırdıki inan diyorumki bağırsaklarımı o alet çalıştırdı ishal oldum
Çok zor duyuldu belki alet eskiydi yoksa direk Jinekologuma gidecektim

Bende bayramın 1. Gününe aldım detaylı randevusunu olabilirsem eğer haftaya kendi doktoruma gidicem özel hastaneye sevk etmesini isticem detaylı için devlette randevu bulmak zor ya
Devlette çok zor bi de insan emin olamiyor ici rahatlamıyor cihazlar daha eski muayene suresi kısa içim rahat etmiyor benim en azından yaşadığım yerde öyle, seninle bizim günlerimiz ayni dimi canim senin 19+4 mu bugün tetanozu sorsam mi doktora erken mi davranıyorum diye tedirginim ben seni doktorun mu yönlendirdi

Iyice bi arastirin baska bi dr gidin olmazsa..iciniz rahat etsin..hayirlisi olsun hakkinizda

Evet canım aynı günlerimiz,beni doktorum yönlendirmedi doktorum aşılar hakkında birşey söylemedi sağlık ocağından aradılar gün verdiler erken olacağını sanmıyorum ya sonuçta ordakilerde biliyodur neyin ne olacağını

Bakmak isteseydi de baktırmaya bilirdim pazartesi kendi doktorum asalı sağlık ocağı çarşamba detaylı 3 gün kalp atışı dinletmek istemiyordum oda denk geldi ama herkes dinlemeden yapmıyorlar falan demişti bana

Ben mesaj attım yine de olecegim evhamdan
Yaptılar mi asini acıdı mi çok ay korkuyorum en son cov id asisinda bi şey hissetmemiştim ama bu nasıl olur ki

Bebegini hisseden tecrubeli annelere soru :) Benim ilk hamileligim bugun 19+0. Gobek deligimin sag tarafinda ve hizasinda bir kipirdanma oldu ama oyle dedikleri gibi kelebek kanadi hissi falan degildi. Direk hafif bir baski ile oldu, birkac kere. Bebis midir?

Kuzu sanada dedimi doktor 10 gün geçince o aletle bakıyorlar benim doktor fazla önermiyor çok acil olmadıkça çünkü ben bu doktora gitmeden önce başka doktora gidiyordum bunu aradım dediki 10 gün sonra gelin çünkü daha yeni cihazla bakilmisti

Ben mesaj attım yine de olecegim evhamdan
Yaptılar mi asini acıdı mi çok ay korkuyorum en son cov id asisinda bi şey hissetmemiştim ama bu nasıl olur ki
Yok daha olmadım 1 saat sonra olacağım bende en son covid aşısı olmuştum ne Van etkileri çok olmuştu,inşallah bu öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…