Yok direk kağıda yazıp verdi ama soracam gidince devamı var mı diye biliyordular illakiBenimki 2.nin tarihini ben söyleyince söyledi seninki yine iyi
Benim gıdı aldı başını gitti kumru gibi geziyorum2 kase yoğurt yedim o iyi geldi herhaldegitsin gitsin zaten artık alma zamanı geldi bakalım kaç kilo alacağız
Kağıda bile yazma gereği duymadı ağustosta dediYok direk kağıda yazıp verdi ama soracam gidince devamı var mı diye biliyordular illaki
Süt mısırı yedim 2 gündür birde aşıya gitmeden 4 tane taze kayısı yedim o yaptı benceçocukken leblebi gazoz yedirip içirirdi annem ishal içinmuz halan ye
kesinlik derecesi çok yüksekSüt mısırı yedim 2 gündür birde aşıya gitmeden 4 tane taze kayısı yedim o yaptı bence
Kabızlık daha cazip geldi en azından 1 kere acı cekiyorsunkesinlik derecesi çok yüksek
Onlwrda ayrı değişik ama bizde kalp atışı dinlemedi herkes de dinliyorlarmış sende dinlediler miKağıda bile yazma gereği duymadı ağustosta dedibende unutmim diye aşı vurulmaya giderken eşime dedim tarihi unutma diye
Canım sen sen ol o riske girme.Ç
Onlwrda ayrı değişik ama bizde kalp atışı dinlemedi herkes de dinliyorlarmış sende dinlediler mi
Yani bence eski olduğu için pek onlarda ılımlı bakmadı ben ısrar ettimÇ
Onlwrda ayrı değişik ama bizde kalp atışı dinlemedi herkes de dinliyorlarmış sende dinlediler mi
Devlette çok zor bi de insan emin olamiyor ici rahatlamıyor cihazlar daha eski muayene suresi kısa içim rahat etmiyor benim en azından yaşadığım yerde öyle, seninle bizim günlerimiz ayni dimi canim senin 19+4 mu bugün tetanozu sorsam mi doktora erken mi davranıyorum diye tedirginim ben seni doktorun mu yönlendirdiBende bayramın 1. Gününe aldım detaylı randevusunuolabilirsem eğer haftaya kendi doktoruma gidicem özel hastaneye sevk etmesini isticem detaylı için devlette randevu bulmak zor ya
Iyice bi arastirin baska bi dr gidin olmazsa..iciniz rahat etsin..hayirlisi olsun hakkinizdaEmin el mi bilmiyorum ki gencecik bir doktordu bir süre ultrasonla baktı sonra doktorunuz yönlendirdiği için amniyosentez istiyorum dedi düşünebilir miyim dedim tamam düşün yaptırmak istersen haftaya gelirsin dedi.... İnsan bir anlatsın bir konuşsun içini rahatlatsın ultrasonda bana da göstersin istiyor ama çok baştan atma gibi muayene etti...
Evet canım aynı günlerimiz,beni doktorum yönlendirmedi doktorum aşılar hakkında birşey söylemedi sağlık ocağından aradılar gün verdiler erken olacağını sanmıyorum ya sonuçta ordakilerde biliyodur neyin ne olacağınıDevlette çok zor bi de insan emin olamiyor ici rahatlamıyor cihazlar daha eski muayene suresi kısa içim rahat etmiyor benim en azından yaşadığım yerde öyle, seninle bizim günlerimiz ayni dimi canim senin 19+4 mu bugün tetanozu sorsam mi doktora erken mi davranıyorum diye tedirginim ben seni doktorun mu yönlendirdi
Bakmak isteseydi de baktırmaya bilirdim pazartesi kendi doktorum asalı sağlık ocağı çarşamba detaylı 3 gün kalp atışı dinletmek istemiyordum oda denk geldiCanım sen sen ol o riske girme.
Eski olduğu için ne aletse o .Dinledi ama öyle bir bastırdıki inan diyorumki bağırsaklarımı o alet çalıştırdı ishal oldum
Çok zor duyuldu belki alet eskiydi yoksa direk Jinekologuma gidecektim
Yani bence eski olduğu için pek onlarda ılımlı bakmadı ben ısrar ettim
Ben mesaj attım yine de olecegim evhamdanEvet canım aynı günlerimiz,beni doktorum yönlendirmedi doktorum aşılar hakkında birşey söylemedi sağlık ocağından aradılar gün verdiler erken olacağını sanmıyorum ya sonuçta ordakilerde biliyodur neyin ne olacağını
Kuzu sanada dedimi doktor 10 gün geçince o aletle bakıyorlar benim doktor fazla önermiyor çok acil olmadıkça çünkü ben bu doktora gitmeden önce başka doktora gidiyordum bunu aradım dediki 10 gün sonra gelin çünkü daha yeni cihazla bakilmistiBakmak isteseydi de baktırmaya bilirdim pazartesi kendi doktorum asalı sağlık ocağı çarşamba detaylı 3 gün kalp atışı dinletmek istemiyordum oda denk geldiama herkes dinlemeden yapmıyorlar falan demişti bana
O foşur sesinden bebeğimizin sesini zor duyuyoruzbende burada eski diye biliyorum seste foşur foşur çıkıyormuş ama burada biri çok memnundu şaşırdım dedim herhalde bizim sağlık ocağı geri kalmış
Yok daha olmadım 1 saat sonra olacağımBen mesaj attım yine de olecegim evhamdan
Yaptılar mi asini acıdı mi çok ay korkuyorum en son cov id asisinda bi şey hissetmemiştim ama bu nasıl olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?