Sebebi yok, annem örtüyor etrafta da gördüm, ışık almasın galiba diye ama çok tedirgin oluyorum. Bende örtmeyeyim o zaman
Canım kızım anne karnında iyiydi, doğduktan sonra ödem attı, sonra 150 200 gram civarında kilo verince doktor panik yaptırdı bize. Çok üzüldüm o süreçte. O doktora hiç içim ısınmadı zaten. Geçen hafta gittik 200 gram almış. Bakalım bir daha ki kontrolde ne diyecek zaten sonrasında da doktoru değiştireceğiz. Kasıtlı mı yapıyorlar diye düşünmedim değil. Hasta panik yapsın nasılsa çocuklarına kıyamazlar mecbur gelecekler potansiyel müşteri olarak görüyorlar bizi diye.düşünüyorum.
Örtüyü annem örtüyordu. Işık gelmesin diye galiba örtmem bundan sonra
Bende çok korkuyorum uykular haram resmen. Ne bileyim annem etraftakiler falan örtüyor, onlardan görmüştüm. Örtmem artık, kilo problemi üzerine bi de bu yüzden uykusuz kaldım kaç haftadır.
Bende korkuyotum ne bileyim etraftakiler örtünce gerekli sandım. Kaç haftadır emzirme, örtü yüzünü kapatır fslan filan derken uykular yalan oldu bana.
Sen yine iyi uyuyormuşsun canım, emzirme bu örtü derken sabaha kadar ayaktayım. Gün içinde de az uyuyorum. Ne bileyim yanımdakiler örtünce gerekli sandım bende. Reflü yatağı kullanıyor musun kusma için
Allah korusun, bende korkuyorum örtmem artık
Çmrekotu süt için miydi gaz için mi devreler yandı bende

Şırınga da nereden geldiyse aklıma
Ben hiç yürümüyordum bugün yarım saat yürüdüm ama bittim. Bakalım,açılırım zamanla.
B12 yi bana demedin galiba di mi
Canım tahinin üstüne çıkan yağı da bir dene. Bide ayva çekirdeği öneriliyor bi araştır istersen. Yalnız kullandıklarını düzenli kullan