• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Uyuyor mu uzun süre calpolu verince

Gaz sancısı nedeniyle uyuyamıyordu o yüzden verdi, rahatlıyor biraz, daha iyi uyuyor

Her ağladığında vermiyorum. Çok ağlamazsa vermiyorum yani. Mecbur kalırsam o zaman veriyorum onda da günde 2 dozu aşmıyorum.
Bence ateş veya hastalık nedeniyle bir ağrı olmadığı sürece verilmemeli, ilaç ne de olsa. Gaz sancısı da 1-2 günlük bişey değil uzun bir süreç

Salı günü 2. ay aşılarımız var. Doktorumuz calpolü aşıdan 1 saat önce önerdi. Bacaktaki aşı ağrıya neden olur huzursuz eder dedi bcg de ateş yapabilir onun için de akşam 8 de bir daha verirsin. Daha rahat geçirirsiniz gününüzü dedi🫤

Kızlarrr🥰🥰 kesinlikle gaz sorunu olan fön mak.denesin..dünden beri gazını yapmamıştı ıkınmaktan yorulmuştu hem kaka yaptı baya gaz çıkardı rahatladı yavrum.Demin yine kaka yaptı kan yoktu şükür,🙏
Fön makinasını nasıl kullanıyorsun canım detay verir misin

Bizimki hala korkuyor bebekten. Korkuyor derken kendisi 1 metre uzunluğunda dev bir kedi 🥰 ama korkuyor 😁 uzak duruyor, ağlama krizlerinde kaçıp sakin bi yere gidiyor 😅 sadece akşam üstleri tam bebek huysuzlaşmışken gelip ilgi bekliyor benden, anca eşim gelince o ilgilenebiliyor.
benimkide cok ilgi bekler oldu ki normalde yanasmaz pek. ayni sekilde esime daha duskundur ama smdi banads kur yapiyor 😂
Bizimki kaçıyor bebekten görmezden geliyor çocukları sevmiyor yigenim eve geldiğinde onun ulaşamayacağı en ücra köselere girerdi.dolap içlerine yatak altlarına
Al bakarmisin benim yerime diye uzatıyorum kaçıyor benden 😂😆
Şimdilik uzakdan bakıyoruz bebek yokmuş gibi davranıyor.
buzimkide cok cocuk sevmiyor .
benim kiza pek yanasmiyor ama agladiginda fln annemdeyse hemen gidip bakiyor ne oluyor diye. bir korumacalikda var .
bende kizi koklasin diye yaklastiriyorum , kaciyor 😂
Kızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
canim benim bebegimde de vardi. anne sutunu surdum ve yumurta yemeyi biraktim , gecti

Benimde aynı oluyordu ve bebek doldurduğu an ağlamaua başlıyor bende erkenden bakıyordum ama fark ettiğime göre kakası sıvı oluyordu ve poposuna yapışıp kuruyordu hemen o yüzdende poposu pişik oluyordu sonda yaraya çeviriyordu biraz naturel kullandım elimde benimde extra bez vard naturel kullanırken hbbir sorunla karşılaşmadım sanırım extra yapıyoe

Mustelanın hangi ürünüydü ben orayı kaçırmışımm
Ben de artık ona bağlıyorum canım. Bakalım natural siparişi verdim bekliyorum.

benimkide cok ilgi bekler oldu ki normalde yanasmaz pek. ayni sekilde esime daha duskundur ama smdi banads kur yapiyor 😂

buzimkide cok cocuk sevmiyor .
benim kiza pek yanasmiyor ama agladiginda fln annemdeyse hemen gidip bakiyor ne oluyor diye. bir korumacalikda var .
bende kizi koklasin diye yaklastiriyorum , kaciyor 😂

canim benim bebegimde de vardi. anne sutunu surdum ve yumurta yemeyi biraktim , gecti
Hergün yumurta yiyorum bir de böyle deneyeyim canım 🙏🏻

Yokmuş güya bölgeyi geçtim TR dedi kadın. @H a p p y sen naptın
Bana da onun için yazdı zaten fitili.
Benim de böyle. Ben sormuştum yenidoğdu diye pürüzsüz olacapını mı sandın dedi güldü bana🙈😁 geçer ara ara gelir demişti öyle de oluyor.

Biz de bu hafta olduk hepatit b ikinci doz. İzmir’deyim.

Ya
Kedisi olan arkadaslar , durumlar nasil evde ?🥰
Benim kedi bizim kizin eline ilk defa patisiyle dokundu😂
eger besikte yatiyorsa Lina, besige girmiyor, mobilyasinin usttunde aktobat gbi bir geziyor. uzaktan kokluyor.
Bir kac tane kameraya takilan resim ekliyorum😂
Ya çok tatlı maşallah dostlukları daim olsun 😍🤍

Popişe zeytinyağı süren anneler asidini aldırıyor musunuz direkt mi sürüyosunuz?

Hanımlar sütünüzü sagdiginizda bir damla bile süt gelmeyene kadar mı sağıyorsunuz yoksa memeler yumuşayıp rahatladı mı sağma işini birakiyor musunuz? Sonuçta süt hiç bitmiyor memede bir damlacikta olsa geliyor sürekli nasıl yapıyorsunuz?

Turşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.
Ben yiyorum gaz oluyor bende ve bebekte ama aşırı derecede değil

Kızlar sünneti yaptırdık bugün sorunsuz şükür geldiğimizden beri uyuyor. Ama gaz damlası kullandığımız halde iki gündür gaz sancısı çok çekiyor hareket yaptırıtorum az faydası oluyor ama uykusu gidiyor tabi o sırada
hayirli olsun 🧿🙏🏼🥰
Hergün yumurta yiyorum bir de böyle deneyeyim canım 🙏🏻
bir haftayi bulur etki etmesi. hemen yarin gecicek gibi dusunme.
Turşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.
ne yiyorsun canim ?
valla ben safradan dolayo bir cok seyi yiyemiyorum birde gaz yapmasin diye elemeye basladim. ne yiyecegimi sasirdim
Ya

Ya çok tatlı maşallah dostlukları daim olsun 😍🤍
tesekkur ederiz🥰
Popişe zeytinyağı süren anneler asidini aldırıyor musunuz direkt mi sürüyosunuz?
isitip sogut canim. ekim annelerinde oyle yapiyorlar
Hanımlar sütünüzü sagdiginizda bir damla bile süt gelmeyene kadar mı sağıyorsunuz yoksa memeler yumuşayıp rahatladı mı sağma işini birakiyor musunuz? Sonuçta süt hiç bitmiyor memede bir damlacikta olsa geliyor sürekli nasıl yapıyorsunuz?
canim ben emzirme sonrasi sagiyorsam 15 dk ikisini sagiyorum. emzirmemissem 20-30 dk arasi sagiyorum.

Kızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
Canım bu hiç bişey benim bebeğimde emer emmez çıkmıştı hastanede göz kapaklarinda dahi küçük küçük yağ bezesi gibiydi.
Sütümü sağıp yüzüne sürdüm kuruttu puturleri sonra pamuk gibi oldu.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-10-19-22-43-395_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-12-10-19-22-43-395_com.miui.gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2022-12-10-19-23-52-371_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-12-10-19-23-52-371_com.miui.gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 86
Göğüs ucum yara oldu emzirirken ayrı acıyor ama kıyafete her sürttüğünde beynimi zonklatiyor 😥😫
Bunun çözümü gümüş kapak. Bir aydır bir kez bile çıkarmadım. Benim yara olmadı ama acıyor. O yüzden atlete degmesine tahammülüm yok. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Back
X