Ahaha benimki de memeyi kavrayamayınca sinirleniyor
Ben de hastane tipi makine kiralamıştım ama evde kv olduğu için de rahatça kullanamadım. Şimdi sağdım iki göğsü de 15er dk. Peki günde kaç kere sağım yapıyorsun? Ben bebekten fırsat bulamıyorum ya doğru düzgün.
Spicelover
ben de kullanmaya başladım güzel cidden. Ben de bakıp bakıp bebeme ne kadar çok mama verdiğime sinirlenirim
Ben de şırınga ve kaşık biberonla veriyordum meme reddi olmasın diye. Ama zamanla çok zor olmaya ve bebek tıkanmaya başladı. Aventin yenidoğan biberonu ile vermeye başladım. Benim sütüm yetersiz olduğu için öyle tazyikli gelmiyor ama aventin biberonunda baktım akışı cidden sütü yeterli gelen bir annenin tazyiğinde. Benim öyle tazyikli olmamasına rağmen henüz meme reddi yapmadı. İlerde nolur bilemiyorum ama diğerleri çile gibiydi.
Ben hipp organic kullanıyorum. Gittiğim 2 doktor da onu önerdi ve hastanede ilk gün onla beslemişlerdi. Bir de hipp combiotic olanı var, o kabızlık yaşayan bebekler için öneriliyormuş. Ben direkt organic olanı aldım, doktorumuz kabızlık sorunu yoksa gerek görmüyorum ben dedi.