Hangi kanguruyu kullanıyorsun ? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadım ben ama 1 aya kadar alırım herhalde, 3 aydan sonra kullanırım sanırım
2 farklı mercek gibi bişeyle baktı gözlere o kadar, bebeğim korktu biraz tabi
Bende de yoktu, alakalı mı bilmiyorum ama benim de acıyor ilk anlarda. Sonra geçiyor.
Ay canım dikkat.et dikişlere
Markası ne senin kangurunun? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadık sonra alırız demiştik, bakıyorum bu aralar bende
Çok geçmiş olsun canım sağlık önemli. Şimdiden sağmaya başla kar kardır
İyi cesaret canım, biz markete zor gittik geçen, çok stres yaptım ya ağlarsa diye, ben ağlar da susturamazsam diye korkuyorum. Avm ye girer girmez bebek bakım odalarının yerini öğrenmek lazım
Markası nedir tavsiyen var mı
Kıyamam ya 1 hafta çok uzun süre, zeytinyağı vermeyi denedin mi ? Bir araştır derim
Bende ağlar da susturamazsam diye stres oluyorum
Ağlarsa susturamam diye korkum var canım ama güzel havalarda çıkmak lazım. Hoş artık burada güzel hava zor bulunur
Markası neydi aldığının canım
Nazar çok etkiliyor
Ya bana da 2 çay kaşığı dediler. Önce sudan geçirip kimyonu yıkıyorum sonra sucak su koyup demliyorum 5 dakika, ılıyınca da 2.çay kaşığı veriyorum iyi geldi gibi çok şükür.
Kızım da öyle, memede uyumak istiyor. Yatırınca hemen uyanıyor. Bide meme ağzındayken çırpınıyor eller kollar falan. Niye bilmiyorum
Aferin sana maşallah minik kuş