Ne kullanıyorsun canım şimdi mama
mauve
canim ben bir haftadir nestle good start easy to digest diye kolay sindirilen bir mama kullaniyorum.
ben aslinda cocuguma hic amerika uretim bazli mama vermek istemedim. onun icin avrupadan Kanada ya hipp, holle , kendamil gibi mamalar siparis verdim ama hipp ve kendamil ise yaramadi bizim kizda . Holle keci sutluyude daha acmadm. 3. aydan sonra gaz biraz daha azaliyormus, ozaman baslicam holle keci sutluyude.
bunlardan once nestle good start plus ve bir turunu daha kullandim.
Enfamil markasinin 3-4 mamasini kullandim.
ornegin beni kadin doguma yonlendirdiler 20. haftadan sonra. cevap geldi “ 2/3 ay sonra bakariz suan acileyeti yok “ diye sonra dr bakti ve “ sen zaten dogurcan 3 aya , ne sacmalamis bunlar “ diyerek tekrar yolladi istegi. anca o zaman kabul ettiler.

ben aslinda cocuguma hic amerika uretim bazli mama vermek istemedim. onun icin avrupadan Kanada ya hipp, holle , kendamil gibi mamalar siparis verdim ama hipp ve kendamil ise yaramadi bizim kizda . Holle keci sutluyude daha acmadm. 3. aydan sonra gaz biraz daha azaliyormus, ozaman baslicam holle keci sutluyude.
bunlardan once nestle good start plus ve bir turunu daha kullandim.
Enfamil markasinin 3-4 mamasini kullandim.
ozel saglik sistemi yok burda. aile hekimi cozum bulmadiginfa seni uzmana yonlendiriyor ama acil yonlendirmemisse aylarca suruyor aramalari.Orda insan hayat koşulları iyi olduğundan hastalığa kaömıyordur belki diyip kendimi dünyanın iyi bir yer olduğuna sadece bu coğrafyada şanssız olduğumuza inandırmak istiyorum
Benim doktor bir dağ çizdi en tepelerdeyim şuan inişi bekliyorum![]()
ornegin beni kadin doguma yonlendirdiler 20. haftadan sonra. cevap geldi “ 2/3 ay sonra bakariz suan acileyeti yok “ diye sonra dr bakti ve “ sen zaten dogurcan 3 aya , ne sacmalamis bunlar “ diyerek tekrar yolladi istegi. anca o zaman kabul ettiler.