Merhaba kasım anneleri

hepinizi çok tebrik ederim

size 2021 kasım annesi olarak bi selam , biraz da moral vermek istedim

benimki şuan 13 aylık oldu zaman geçtikçe zorlaşıyor diyenlere hiç inanmıyorum. Benimki git gide kolaylaştı. Bazı bebekler ilk 3 ay çok sakin oluyor sanırım sürekli uyuyor filan o anneler sonradan zorlaştı diyor. Bazıları da kolik oluyor gaz sorunu çok oluyor onlar geçince rahatlıyor. Bizimkinde de ilk zamanlar cokca uykuya dalmada sorunlarımız vardı. İlk 2,5 ay gece uykusuna geçemedi hep ağladı akşam 6 dan gece 11-12 ye kadar ağlardı. Ne olduğunu anlamazdık şimdilerde anlıyoruz

gaz için ben kullanmadım korkumdan ama maflor önerebilirim. Sonraki aylarda kabızlık için kullandım çok iyi geldi , gaz için de kullanılıyormuş ilk aylarda. Bolca karın masaj ve hareketleri yaptırın kimyon çayı için geçip gidiyor o günler de.. Gerçekten ilk 3 ayı atlatın bebeğiniz büyüyecek size gülümseyecek laf anlatmanızı bekleyecek giderek iletişiminiz artacak gece uykularınız 6 aya düzelecek ve şuanki yorgunluğunuzdan eser kalmayacak inşallah

Sorunuz olursa bildiğimce cevaplarım ben çok istifade ettim forumdan faydalı olmak da isterim