Desene çok güzel bir uyku çektin

bazen oluyor öyle kazalar ya suçlu hissetme ben de yanlışlıkla yaptım birkaç kez

bir kere sabah doktora götürcektik daha çok küçüktü. Acemilikten kaç saat aç kalıcanı hesap edememişim. O sıralar da sütün yetersiz olduğunu bilmeden sadece emziriyordum yani yanıma mama falan almadım. Randevuya girdik bir de doktor sütün yetersiz çocuk kilo almamış dedi. Hastaneden de eve gidene kadar yavrum 5 saat bir şey yemedi

o sıralar çok üzülmüş paniklemiştim ama acemilik işte
Artırıyorum 10 (ON)
Kafamda deli sorular dım dım dı rı
Bol emzirme diyorlar ama buna rağmen değeri düşüremiyorsan mama takviyesi düşünebilirsin belki. Başlarda sarılık olmasın diye birçok arkadaş bu takviyeyi yaptı diye biliyorum.
Ayyy o dönemleri başladı mı senin yaaaaa

benimki de bugün galiba bir kez aaa diye ses çıkardı ilk defa

seninki gibi gülsün agulasın istiyorum
Kaynanaya neymiş oğlunun uykusu

Bizim bebek çok yiyince de tabiri yerindeyse mallaşıyor canım. Fazla mama verince cok cok çekmekten yoruluyor ama refleksle de çekiyor. Sonra beslenme bitince yorgunluktan bebem bayılıyor. Yani sakinleşmesi yorulmasından da olabilir onu iyi ayırt etmek lazım bence.
Ben haftasonu aldım canım daha gelmedi. Babymall dan babycim mantar piyanolu oyun halısı aldım. Fisherdakinin çakması gibi düşünebilirsin. Daha gelmedi gelince gösteririm ama fisher price ın halıları bence o kadar kısa süre kullanılacak bir ürün için aşırı pahalı. Ben şahsen o parayı vermem. Benim aldığımda babymallda 285 liraya düştü de aldım. Hala aynı fiyatmış şimdi baktım.
Dolaptan temiz bulabilsen o da güzel bir seçenek. Ama ben temizlere denk gelemedim. Bir de şu sıra bebekten dolabı kovalıcak vaktim yok, bebe de büyüyor diye indirimde bulmuşken aldım.
Sağma meselesine böyle diyorlar ama bende bir işe yaramadı ya bu sağma işi
Ayy benim de okumam lazım ama hiçbir kitap almadım bebeklerle ilgili. Beğendiğiniz kitap önerilerini alabilirim
İyi okumalar canım benim, zaman bulup okumak süper olmuştur
Kuzum baby me nin sprey leke çıkarıcısı vardı. Onla çok lekeler çıkarıyorlar ama tabi şu an evde yoksa sorun olur. Koslayı ben her lekede kullanıyorum. Halı nasılsa, bebek eşyası olmadığından bence kosla oxi action deneyebilirsin evde varsa.
Di mi çökünce verilebilir bence de. Dur bakalım ben de denicem eğer bu gece de çok ıkınırsa

teşekkür ederim tarif için
Genelde 40 çıkarmak için gidiyorlar canım bebek spasına. Erken değil o yüzden.