- 16 Ocak 2021
- 699
- 389
- 53
- 28
evet toz kimyon. Bi çağ kaşığı veriyorum şırıngayla 1 mlBebeğe ne kadar veriyorsunuz? Toz baharat kimyon mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet toz kimyon. Bi çağ kaşığı veriyorum şırıngayla 1 mlBebeğe ne kadar veriyorsunuz? Toz baharat kimyon mu?
Kuzum doktorun cevabını bana da yazar mısın?Bir sonraki kontrolde doktoruna soracagim geceleri uyanmazsa uyandırıp emzirmek gerekir mi diye yoksa uyanana kadar bekleyelim mi diyeceğim ben uyandırmasam acaba ne zaman uyanacakti minnoş
Kontrolü beklemeden mesaj atıp sorayım bari yarinKuzum doktorun cevabını bana da yazar mısın?
Kizlar bebekleri ayakta sallamak zararlı mı?
Evet canım rahat uyusun diye banyo yapıp emzirip yatırdım
Ben de normalde 7-8 gibi yaptırıyorum bu sefer 11 de yaptırdım ama bugün midesi rahatsız bugün iki kere kustu usutmesinden korkuyorumAnladım canım. Ben geç olursa sıkıntı mı olur diye akşam 9 gibi yaptırıyordum banyosunu. Ama geç saatlerde uyumakta zorlanırsa yaptırılabilir o zaman.
Ben de normalde 7-8 gibi yaptırıyorum bu sefer 11 de yaptırdım ama bugün midesi rahatsız bugün iki kere kustu usutmesinden korkuyorum
Bugün spaya götürdükBenimkide uykudan ağlayarak uyanıyor bugün iki kez bunu yaşadık onun dışında uykuları normal uzun süreli uyuyor bugün sadece gündüz uzun süreli uyumadı şaşırdık huy değişecek sanirim
YaaaBugün bebeğimi spaya götürdüm sadece emmeye uyanıyor saat 3 ten beri çok iyi geldi nasıl rahatladı yavrum
Aslında arada gitmek lazım minnoşlar baya seviyorYaaabizde bugün gittik ..aynen bizimkide bir uyudu ki sorma sadece memeye uyanıyor..çok rahatladı çocuk ya son iki haftadır ilk kez böyle kaliteli uyku uyudu..memeye uyanıyor sadece sonra gene uyuyor .. halende uyuyor şuan inanamıyorum ...birkaç haftadır çok huzursuzdu
Aynen çok emdi sabahtan beri bir sağ bir sol arandı durduÜşütmemiştir inşallah canım. Belki çok emmiştir, fazlalığı çıkarmıştır.
biz bu haftaya kadr hic sallamamistik ayakta ama bu hafta zorlamaya basladi, ya biberon mamayla uyucak yada hafif sallicaz .Hmm ben bunu yanlış anlamışım. Biz ayaktayken sallamak salınmak gibi anlamışım. Ayağa koyup sallamak da aynı. Bunjarın hepsine zararlı diyorlar. Biz kucağımızda hafif salınıyoruz, bazen dans ediyoruz vs yanlışmış tabi hepsi.
Kızlar ben moms tea içiyorum e bebekten almıştı eşim doğum yaptığım ilk günden beri içiyorum faydasını gördüm deneyebilirsiniz
biz bu haftaya kadr hic sallamamistik ayakta ama bu hafta zorlamaya basladi, ya biberon mamayla uyucak yada hafif sallicaz .
cok yiyince de cok gaz oluyor bizde hafiften sallamaya basladik.
omuzumuzda gezerekte uyutuyoruz bazen ama cok hzuursuz cok agliyorsa salliyoruz mecburen sakinlesiyor cocuk
iyi akşamlar kızlar ben eski adımla Beklenmedikcevap hatırlarsanız üçüzlere hamileydim bebekleri kaybettikten sonraki transferim negatif oldu enbaştan yine başladık yarın transferim var hepinizden ricam bana dua etmeniz suan en büyük ihtiyacım bu, dua ederseniz çok ama çok mutlu olurum![]()
aynen oyle vallahi yapacak baska birsey yok.Artık uyutmak için ne gerekiyorsa canım. Onu yapmayın bunu yapmayın önerileri boş laf.
Ben de şu an o durumdayim ne emiyor ne mama istiyor kucakta gezmek istiyor kolum koptuÇatlaycak ama şaşırdım kaldım ne yapsam