Hmm ben bunu yanlış anlamışım. Biz ayaktayken sallamak salınmak gibi anlamışım. Ayağa koyup sallamak da aynı. Bunjarın hepsine zararlı diyorlar. Biz kucağımızda hafif salınıyoruz, bazen dans ediyoruz vs yanlışmış tabi hepsi.
biz bu haftaya kadr hic sallamamistik ayakta ama bu hafta zorlamaya basladi, ya biberon mamayla uyucak yada hafif sallicaz .
cok yiyince de cok gaz oluyor bizde hafiften sallamaya basladik.
omuzumuzda gezerekte uyutuyoruz bazen ama cok hzuursuz cok agliyorsa salliyoruz mecburen sakinlesiyor cocuk
Ben de bunu anlamıyorum mesela, emzik vermeyin, ayakta sallamayın, yürürken salındırmayın, beyaz gürültü açarak uyutmayın falan filan bir sürü şey deniyor. Ee bu bebeler uyumayı bilmiyor ki başka nasıl uyutucaz haksız mıyım? Sonuç olarak dışardan bir müdahaleye ihtiyaç duyuyorlar uykuya dalabilmek için. Yatağına koyim uyusun gibi bir şey zaten söz konusun olamıyor çoğu zaman.
Canım yolun açık olsuniyi akşamlar kızlar ben eski adımla Beklenmedikcevap hatırlarsanız üçüzlere hamileydim bebekleri kaybettikten sonraki transferim negatif oldu enbaştan yine başladık yarın transferim var hepinizden ricam bana dua etmeniz suan en büyük ihtiyacım bu, dua ederseniz çok ama çok mutlu olurum![]()