- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağol canım çok teşekkürlerlerGeçmiş olsun canım mastit muhtemelen antibiyotik verirler parol içebilirsin ben öyle yapmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım çok teşekkürlerlerGeçmiş olsun canım mastit muhtemelen antibiyotik verirler parol içebilirsin ben öyle yapmıştım
Gece bikere mama vermiştim sagdigimda 80 CC çıkmıştı ama makina bebeğin çektiği gibi vakumlamiyor daha fazladır.makinayla sagdikdan sonra ellerde sağım yapıyorum buda sütü arttırıyor tavsiye ederim.emzirdikden sonrada sağmak arttiyor.ne çıktığının önemi yok uyarmak memeyi amac.ama tam memeye geçiş yapamadık daha arandığı zamanlar veriyorum gene bide asi yapildiya onun huzursuzluğu da var.durmuyor bu aralar.Ben de alayım hipp çayı, almadığım şey kalmadı zaten
Ben de çift taraflı lansinoh var, memnunum. Gücü düşmüyor bence, bn öyle hissetmedim. Sütüm az olunca bir de hastane tipi kiraladım mesela, onun tek pompasını aldım. Tek pompayla sırayla bir onu bir onu sağmak cinnet geçirtiyor bana
Gözün aydın canım benimsağınca ne kadar çıkıyor peki?
oo dans halay hersey var bizde deAnam poğaça yanakmaşallah size. Biz de aynı pozisyondayiz şuan
dans ediyoruz çok keyifli oluyo dans ederken anasının kızı
![]()
ben kendi arabamdan cok memnunum. Uppababy Minu V2 travel sistem. tek elle acilip kapaniyor. 7 kg civari, kabine de sigiyor.Kızlar bana kabin boy olabilen(arabamizin bagaji cok küçük) ve tek elle kapanıp açılabilen hafif bir bebek arabasi lazımkullandıklarınızdan tavsiye alabilir miyim? Kızımda kullandığım çok büyük ve ağır. 2.donem kızı okula getirip goturucem hergün. Bodrumda bize ait yer olmadigi için hergun bir elimde bebek bir elimde araba 4 kat inip cikabilmem lazm
almayım almayım dedim ama kesin bugun yarın yine zam gelecek herseye. Daha fazla beklemesem iyi olacak. 2.el almaya cesaret edemiyorum denemeden görmeden.. birsuru model var hepsi birbirine benziyor ama kullanisi kolaymi zormu videolardan emin olamiyorum. Guzelmis dediklerim 7 8 binden başlıyor bu ozelliktekiler
12 13 20... oyle devam ediyor. 2.cocuk için de bukadar para vermeye deger mi 3 yasindan sonra kullanmadik mesela kizimda
benim kizin goz kismi babasi. ben zaten burundan yukari esime , burun ve asagi bana benzesin istiyordumYapacaklae emin oldum ben bugün sadece zamanını kestiremiyorum
Spicelover alıntı yapamadım.
Bende bende kendime pau çıkara çıkara seviyorum eşim kıskanıyor kendine benzediğini iddia ediyor ama herkes bana benzetince üzülüyor![]()
Mastit olmussundur kuzumYarın genel cerrahi ye gitcez kızlar.Gögsüm çok ağrıyo koltuk altından başlıyorne bitmez dertlerimiz varmış bide bu çıktı .Allah'ım yardım et..Ters emzirdim sürekli masaj yptım ,sağdım ucunda hala beyazlık duruyo çok acıyor.Doktor ne diycek bkalım
Chicco goody plus benimki çok memnunum. Bir de we modeli var o da başarılı. Sunny viper da iyi diye duydum.Kızlar bana kabin boy olabilen(arabamizin bagaji cok küçük) ve tek elle kapanıp açılabilen hafif bir bebek arabasi lazımkullandıklarınızdan tavsiye alabilir miyim? Kızımda kullandığım çok büyük ve ağır. 2.donem kızı okula getirip goturucem hergün. Bodrumda bize ait yer olmadigi için hergun bir elimde bebek bir elimde araba 4 kat inip cikabilmem lazm
almayım almayım dedim ama kesin bugun yarın yine zam gelecek herseye. Daha fazla beklemesem iyi olacak. 2.el almaya cesaret edemiyorum denemeden görmeden.. birsuru model var hepsi birbirine benziyor ama kullanisi kolaymi zormu videolardan emin olamiyorum. Guzelmis dediklerim 7 8 binden başlıyor bu ozelliktekiler
12 13 20... oyle devam ediyor. 2.cocuk için de bukadar para vermeye deger mi 3 yasindan sonra kullanmadik mesela kizimda
Maşallahİki aylik minik prensim hamileligim boyunca bulantilarimda falan çok fazla domates yedim.tek besinin oldu bazı zamanlar. sabah akşam tek yediğim şeydi kilolarca yedimbunu yapmasam olmazdi
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir MinnoşKızlar ameliyatımız başarılı geçti şükürSadece ameliyat öncesi aç kalması çok zorladı. Emzirmek yasaktı gece 4 te kestim .Çok kötüydüm o ağladı ben ağladım,nasıl sakinleştreceğimi bilemedim.Daha küçücük yavrum anestezi aldı .Çok şükür geçti
![]()
Canım bugün 9da uyanıp, sadece 2 saat uyudu bu saate kadar. Ama atak haftası ondan herhalde. Normalde de sabah 9-10 ile öğleden sonra 1-2 arası uyumuyordu. Ondan sonra genelde beslenme ve peşinden uyku şeklinde gidiyordu. Uyku araları da tahminen yarım saat ile 1 saat arası değişiyordur diğer dönemlerde.Kızlar bebekleriniz gündüz uyku aralarında ne kadar uyanık kalıyor?
Ayy maşallah ne güzel bir bebek ya kaşı gözü dudaklarıİki aylik minik prensim hamileligim boyunca bulantilarimda falan çok fazla domates yedim.tek besinin oldu bazı zamanlar. sabah akşam tek yediğim şeydi kilolarca yedimbunu yapmasam olmazdi
![]()
genelde hemen uyuyor uyanip mamasini yedikten sonra ama ogleden sonra 2 saat kadar uyanik kaliyor, birde aksam 8-9 dan sonea 2-3 saat kadar uyanik kaliyor.Kızlar bebekleriniz gündüz uyku aralarında ne kadar uyanık kalıyor?
Kızlar bebekleriniz gündüz uyku aralarında ne kadar uyanık kalıyor?
Sabah 10 dan akşam 5 e kaadar kestirme yapıyor sadece memede ve memeyi bırakıktikdan sonra 10 dk bazen 3 5 dk akşama kadar beni inletip babası geldiğinde uyuyorKızlar bebekleriniz gündüz uyku aralarında ne kadar uyanık kalıyor?
Süt kabarcığı o .benim hamileliğimin son ayında çıkmıştı tıkalı süt kanaliymis.emzirdikce patladı o .Yarın genel cerrahi ye gitcez kızlar.Gögsüm çok ağrıyo koltuk altından başlıyorne bitmez dertlerimiz varmış bide bu çıktı .Allah'ım yardım et..Ters emzirdim sürekli masaj yptım ,sağdım ucunda hala beyazlık duruyo çok acıyor.Doktor ne diycek bkalım
Ay inş bende de patlar ..Bebe emerken çok acıyo orası canım ağzıma geliyoSüt kabarcığı o .benim hamileliğimin son ayında çıkmıştı tıkalı süt kanaliymis.emzirdikce patladı o .
Benimki sunny baby, baya kullanışlı bir bakmanı öneririm tek eksi yönü, çift yönlü olmuyor. Tek taraflı kullanıyorsun.Kızlar bana kabin boy olabilen(arabamizin bagaji cok küçük) ve tek elle kapanıp açılabilen hafif bir bebek arabasi lazımkullandıklarınızdan tavsiye alabilir miyim? Kızımda kullandığım çok büyük ve ağır. 2.donem kızı okula getirip goturucem hergün. Bodrumda bize ait yer olmadigi için hergun bir elimde bebek bir elimde araba 4 kat inip cikabilmem lazm
Dediğiniz probiyotiği ilk defa duydum ama Biogai bende bidaha almam çok pahalı.Madem eş değer buna bi şans vermek lazım.. Kullanan var mı burda acabaİyi akşamlar anneler. Bu kullandığımız probiyotikler varya biogaia gibi. Onlar hem bağırsak sistemini düzenliyor hemde bebekleri
Çocukları hastalıklardan koruyormuş. Ben bağırsak tembelliğine yol açacak diye korkmuştum ama öyle bisey değilmiş yararlı bakterileri dışardan almak önemliymiş. Allah izin verirse okul çağına kadar kullanmayı düşünüyorum. Bağışıklığı açısından çok önemliymiş hatta takip ettiğim bi anne vardı o çocuğunun hasta olduğu dönemler 2-3 gün probiyotik veriyormuş çocuğu iyileşme sürecini çok rahat atlatıyormus çocuğu da kreşe giden 5 yaşında. Bir de sorum olacak biogaia ya zam gelmiş onu almak istemiyorum trendyolda forbiome diye bi probiyotik var bunu o dediğim anne de kullanıyormuş. Biogaia da ki yararlı bakteriden daha fazla varmış içinde ayrıca bu 8 ml daha fazla. Bu forbiome den kullanan var mı memnun musunuz ?
Canım forbiome yi bilmiyorum ama bana tanıdık eczacı maflor önerdi onu kullanıyorum probiyotik olarakİyi akşamlar anneler. Bu kullandığımız probiyotikler varya biogaia gibi. Onlar hem bağırsak sistemini düzenliyor hemde bebekleri
Çocukları hastalıklardan koruyormuş. Ben bağırsak tembelliğine yol açacak diye korkmuştum ama öyle bisey değilmiş yararlı bakterileri dışardan almak önemliymiş. Allah izin verirse okul çağına kadar kullanmayı düşünüyorum. Bağışıklığı açısından çok önemliymiş hatta takip ettiğim bi anne vardı o çocuğunun hasta olduğu dönemler 2-3 gün probiyotik veriyormuş çocuğu iyileşme sürecini çok rahat atlatıyormus çocuğu da kreşe giden 5 yaşında. Bir de sorum olacak biogaia ya zam gelmiş onu almak istemiyorum trendyolda forbiome diye bi probiyotik var bunu o dediğim anne de kullanıyormuş. Biogaia da ki yararlı bakteriden daha fazla varmış içinde ayrıca bu 8 ml daha fazla. Bu forbiome den kullanan var mı memnun musunuz ?