• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İyi geceler anneler, bebeğim dünden beri pişikten ağlıyor. Önce farkedemedim normalde sakindir. Ne yaptıysam huysuzdu. Sonra anladım popo kıpkırmızı olmuş birden bacaklarını kapatıyor altını değiştirirken çığlık çığlığa. Nasıl dikkat edemedim de böyle oldu kendimi suçluyorum. Normalde mustela sürüyordum sürmeyi bıraktım bi kaç gündür akılsızca. Dün Sudocrem sürdüm doktor hamazinc pişik kremi vermişti onu sürdüm. Biraz öncede pişik üstünde beyaz leke farkettim. Mantara dönüyor mu bu pişik. Poposu kıpkırmızı içim dayanmıyor. Yarın doktora yazacağım. Aranızda yaşayan çözüm bilen var mı?

İyi geceler anneler, bebeğim dünden beri pişikten ağlıyor. Önce farkedemedim normalde sakindir. Ne yaptıysam huysuzdu. Sonra anladım popo kıpkırmızı olmuş birden bacaklarını kapatıyor altını değiştirirken çığlık çığlığa. Nasıl dikkat edemedim de böyle oldu kendimi suçluyorum. Normalde mustela sürüyordum sürmeyi bıraktım bi kaç gündür akılsızca. Dün Sudocrem sürdüm doktor hamazinc pişik kremi vermişti onu sürdüm. Biraz öncede pişik üstünde beyaz leke farkettim. Mantara dönüyor mu bu pişik. Poposu kıpkırmızı içim dayanmıyor. Yarın doktora yazacağım. Aranızda yaşayan çözüm bilen var mı?
Geçmiş olsun canım. Sarı kantaron yağı iyi geliyor diyorlardı

kantoran yagi dur canim havalandir kuruyaba kadar , acisini aliyor

Kızlar ya benim kızımın alnı böyle kabuk kabuk oldu konak böyle bişey mi acaba mustelanin stelatopia kremiyle şampuanı aldım kullanıp memnun kalan var mı ise yarar mı

Canım bebeğimin kaşının ortası ve kulak kenarı da böyleydi mustela krem hemen geçirdi. Yüzündeki kızarıklık için almıştım çok etkili bir ürün. Düzenli yüzüne kullanıyorum

Canım bebeğimin kaşının ortası ve kulak kenarı da böyleydi mustela krem hemen geçirdi. Yüzündeki kızarıklık için almıştım çok etkili bir ürün. Düzenli yüzüne kullanıyorum
Ay sevindim canım geçirmesine bir an önce gelsin de kullanayım o zaman benimkinin de kulağında var ama daha hafif alnı göz kapakları daha yoğun çıktı

Benim 33haftalık 2kilo üstü doğdular yapılamaz mı o zaman acaba. Yarın bi doğum yaptığım hastaneye gidip görüşecek eşim bakalım. Bebeklerim yine hasta oldu Nil nefes alamıyor resmen nebülazatörle geziyorum. Bağışıklıkları bence de çok zayıf.
😔geçmiş olsun canım sordunuz mu ? Ne söylediler bununla ilgili ?

Ay sevindim canım geçirmesine bir an önce gelsin de kullanayım o zaman benimkinin de kulağında var ama daha hafif alnı göz kapakları daha yoğun çıktı
Yanakları da kırmızı her duş sonrası kullan pamuk gibi oluyor iki güne geçmişti. Göz yakınına temas olmadan

Canım forbiome yi bilmiyorum ama bana tanıdık eczacı maflor önerdi onu kullanıyorum probiyotik olarak
evet bana da doktor önermişti. Aslında onu da alabilirim. Damla şeklinde mi kullanıyorsun ? Bana günde bir defa 6 damla dedi ama çok kullanma zorda kalırsan kakasini gazını yapamazsa kullan demişti. Çok sıkışırsa günde iki kere verebilirsin demişti ama almadim almayı düşünüyorum. Damla olan değil mi ?

Dediğiniz probiyotiği ilk defa duydum ama Biogai bende bidaha almam çok pahalı.Madem eş değer buna bi şans vermek lazım.. Kullanan var mı burda acaba ❓
Valla es değer diye duymuştum bende hatta daha fazla yararlı bakteri varmış. Doktor Maflor da kullanabilirsin demişti aslında. Forbiome yi kullanan var mı acaba

Kızlar ağrım çok fena😓😓
Tahhmin ediyorum seni çok iyi anlıyorum bende 55gün çektim ağrı acı dayanilmaz böyle geçmez ömür diyordum zevkle emziren kadınlara görünce neden diyordum agliyirdum her emzirmede resmen kendime işkence ettiriyirdum.fakat 1 haftadır rahatim . fito krem varmı evde sür .bende dermanı fito krem ve madescar kremde buldum ikisini karıştırıp 1 saat bekletip yıkıyordim.simdi çok rahatim

Kızlar ya benim kızımın alnı böyle kabuk kabuk oldu konak böyle bişey mi acaba mustelanin stelatopia kremiyle şampuanı aldım kullanıp memnun kalan var mı ise yarar mı
Oğlumda da oldu banyo sonrası çok belirginleşti hatta. Yüzüne mustelanin losyonunu sürdüm. Hemen geçti. Şapka takmıştım çıkarınca kafasında da vardı. Oraya da sürdüm kayboldu. Losyondan çok memnunum canım.

Şimdi yatağına koymayı denedim 5dk içinde yine uyandı hiç dinlenemiyorum ya bugün çok bunaldım🤦
Ben bebegjmj kundaklayip elimde salliyorum 10 dk.da uykuya daldi. Normalde de ya tek koluma ters yatirip uykuya dalinca otomatik besige koyuyorum ya da kundak seklinde yapip sallayinca. Denedin mi hic ? Aksi takdirde benimki de hemen uyanir

Back
X