- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Gece uykusu iyidir umarim. Cok yorucu olmali sizin icin.Benimkide sürekli uyanıyor kısa suruyo uykusu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece uykusu iyidir umarim. Cok yorucu olmali sizin icin.Benimkide sürekli uyanıyor kısa suruyo uykusu.
Bebeğin kafasının üşümemesi lazımmış burun akıntısının durması için. Ayaklarına patik başına da bere tak mutlaka. Sadece nemden dolayı tıkanmazmış. Ama evin klimalı falansa mutlaka sürekli nemlendir. Bi de ben aspiratör olarakKızlar size bir sorum var. Odanın nemini sürekli kontrol ediyorum normal seviyede o yüzden buhar makinesi almak istemedim ama her gün burnu tıkanıyor illaki. Serum yapıyoruz enjektör ile. Nebulizatör alın dedi bir arkadaşımız mutlaka ama hergün kullanmak sağlıklı mı onu süphelerim var emin olamadım araştırdım biraz net bişey bulamadım siz aldınız mı
Yorum yapmak için çok erken canım. Hemen karalar bağlama. İlkinden deneyimliyiz çok huy değiştiriyorlar. Umarım mışıl mışıl uyurlarBenim büyük oğlum daha iyi uyuyordu. Bu pek uyumuyo simdidede kısa sürüyor. İns 45dk kalmazzzzzz
Kaynar suya atıyorumKızlar günaydın bu Dr.browns biberonu yıkamanın kolay yolu var mı ince fırçayla arkeolojik kazı yapar gibiyim sürekli![]()
Ben cok memnunum pisik yapmadı emiciligi de cok iyiBebeğe Prima premium kullanıyorum tanesi 4lirayi geçmiş. Bende Molfix puro soft aldım. Kullanıp memnun olan varmıdır.
Ay süpürgeyle nasıl oluyor çok basınç yapmaz mı kız bende Dyson var çocuğun burnundan akciğerlerini çekmesinBebeğin kafasının üşümemesi lazımmış burun akıntısının durması için. Ayaklarına patik başına da bere tak mutlaka. Sadece nemden dolayı tıkanmazmış. Ama evin klimalı falansa mutlaka sürekli nemlendir. Bi de ben aspiratör olarak
Medifine Bebek Burun Aspiratörü Elektrikli Süpürge Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunda bulduk şifayı. Serumla felan hiç uğraşmıyorum süpürgeye takıp çekiveriyorum.
Ben de sizin gibiyim hemşire arkadaşıma sordum gidilebilecek bir tanısı varsa olur dediKızlar ben de devlet memuruyum. Bebeğim bir hafta yoğun bakımda kalmıştı. Ama şu an durumu iyi. Refakatçi izni alma ihtimalim var mıdır acaba?![]()
canm ben her seferinde kullanmiyorum o fircayi. guzel sicak sabunlu suya koyuyorum herseyi . zaten cozuyor bir kalinti varsa. buyuk firca ile fircaliyorum.Kızlar günaydın bu Dr.browns biberonu yıkamanın kolay yolu var mı ince fırçayla arkeolojik kazı yapar gibiyim sürekli![]()
Ben 1 haftadır flan evde durmuyorum gezmekten3 gün önce AVM ye gittik. Bizdeki cesarete bak araba yok el kadar bebek ve bebek arabadıyka otobüsle gittik. Tabi ki durmadı her gören ay daha çok küçük naraları attı. Tabi ji akıllandım aynı hataları yapmadım. Dün hastaneye ordan AVM ye gittik gezdik yemek yedik. Sabah çıktık akşam döndük. Ağlatmadan
![]()
Edineyim o kitabı. O kadar çok kitap var ki okunmayı bekleyen, bu bebelerle ilgili, hangisine yetişeyim.Mukus surekli vardi ancak dunden beri peynir vs kestim. Bir anda mukus bitti. Gizli kan cikmadi kakadan. Bakalim Cuma ne gelecek alerji sonucu.
Artik surekli ne yedigimize bakacagiz. Saglikli Bebegin Ilk 1000 Gunu diye bir kitap var, alerji gelisimi ve onlemeyle ilgili. Onu okuyorum. Enteresan bir kitap, ek gidalarda alerjenlerle tanistirma ve onleme plani da eklemis. Yazari Avustralyali, tip fakultesi hocasi olan bir doktor.
Topçuklu olan nasıl bi şey canım?Ay süpürgeyle nasıl oluyor çok basınç yapmaz mı kız bende Dyson var çocuğun burnundan akciğerlerini çekmesinben şu topçuklu olanlardan kullanıyorum o da güzel temizliyor
Ben de öyle yapayım o zaman canım yoksa işkence gibi onu tak bunu takcanm ben her seferinde kullanmiyorum o fircayi. guzel sicak sabunlu suya koyuyorum herseyi . zaten cozuyor bir kalinti varsa. buyuk firca ile fircaliyorum.
Bundan kullanıyorum canım serum sıkıp bekleyip çekiyorum fırt diye geliyo sümük zaten minnacık oluyor genelde o bile rahatsız ediyor bebişiAğlatmasan nasıl yaptın? Sırf bunun için emzik alıcam. Ben daha hiç emzik vermedim bebikoya.
Edineyim o kitabı. O kadar çok kitap var ki okunmayı bekleyen, bu bebelerle ilgili, hangisine yetişeyim.
Topçuklu olan nasıl bi şey canım?
Tamam canım dosyamız kurumda kalmış eşim yanına almıştı, yarın yazarım tabiiCanım kitaplari paylaşırsan sevinirim. Kitap siparişi verecektim. Onları da alayım.
Randevuludur herhalde canım. Ama doğum yaptığın hastaneden almak daha kolaydır bence. Daha doğrusu bebeklerin yattığı hastaneden. Valla ara verme kısmını bilmiyorum ben de. Benim yarı zamanlı çalışma hakkım da var o hakkım da yansın istemediğimden pazartesi yarım gün işe başlayıp salı raporu başlatıcamYaaa çok güzel çok sevindim senin adınaben de gideyim ya. Randevusuz gidiliyor mu üniversiteye?
Benim 16ocakta bitiyor iznim ama ara tatilden sonrasına şubatta istiyorum bu raporu öyle yapabilir miyim yoksa annelik izni bitince ara vermeden peşine mi alınmalı bilginiz var mı?
Menenjit aşısı var canım o da yapılacak aynı günCanım rotadan başka ne var özel aşı? Ben bu hafta onu yaptıracağım başka bilgi verilmedi.
Benim bebeğime avent emzik kullanıyorum sorun yok bizim.hava sesi gelmiyor ama bir kontrol et sende. gunduz benimkinde yok ama gece güzel uyuyor 8 saat arada bır kere emzirip geri uyuyor gece.24 saat içinde toplam 5 saat uyumuş ve annesini pert etmiş bi kızm var. Bittim uyku nedir bilmiyor bu kız 1 haftadır gündüzleri neredeyse hiç.
Asıl soru avent emzik kullanan anneler emziğiniz bebiş emerken ses yapıyor mu? Ben hava mı yutuyor da gaz oluyor diye tedirginim.![]()
Evet canım tüm dozları alınmış haliyleMenenjitin diğer dozlarını da almış olabilir mi acaba? Bizim sadece bu ay vurulcak olanların ücreti bu. Zaten aşıyı almıcaz biz hoca kendisi temin edip vuruyor biz ödemesini yapcaz sadece
Ne demek canım rica ederimAyy çok güzelmiş vardır belki araştırayım ben bunu
![]()
3-5 yine normal bizim 6-7-8 falanKaka sayımız önceye göre baya azaldı artik 3 5 kere yapıyor canim yine buradaki bebislere gore fazla ama bizimki de boyle kabullendik kilo alimi iyi oldugundan sorun etmiyor doktor normal diyor 2. Ayimizi yeni doldurduk biz
Ben de bu iki haftayı aile hekimi falan halledip ni sordurmak istiyorum ama imkansız gelşyor nedense bana keşke olsaCanım benim 16ocakta bitiyor iznim. Ara tatil başlayacağı için 4gün normal rapor alıp şubatta refakatçi alayım dedim ama öyle oluyor mu bilmiyorum Nerden öğrenebilirim acaba. Yarın doğum yaptığım hastaneyle görüşmeye gidecekti eşim. Bi türlü gidemedik fırsat bulup, şimdi eras ın yazısını gördüm direk üniversiteye mi gitsem kolaylıkla veriyorlarsa diyorum