• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sütü tazikli akan birde ben varım . Üstümüz başımız ıslanıyor bebeğim rahat ememiyor 🥲
Gerçekten sinir bozucu oluyor bu akşam mememi açtım emzirecem kızım ilk alamadı sinirlendi kaldırdım omzuma yatırdım memeyi unutmuşum 🙈 ikimizin üstü başı ıslandı değiştirdik gelmese bir dert fazla gelse ayrı dert her şey kararında güzel

Gerçekten sinir bozucu oluyor bu akşam mememi açtım emzirecem kızım ilk alamadı sinirlendi kaldırdım omzuma yatırdım memeyi unutmuşum 🙈 ikimizin üstü başı ıslandı değiştirdik gelmese bir dert fazla gelse ayrı dert her şey kararında güzel
Kesinlikle resmen fışkırıyor çeşme gibi genzine gidecek diye ödüm kopuyor gece falan uyuyakalirsam diye

Kızlar 65 gün oldu lohusalık kanamam yoğun değil ama lekelenme halinde geliyor normal mi sezaryan doğum yaptım yani böyle günde bir dafa kahverengi yada sarımsı akıntı gibi geliyor
Benim 35 den sonra kesildi hiç birşey gelmiyor şuan 72. Gün hala tık yok hiç bukadar uzun surmemisdi🤔sezeryan benimde

Kızlar doktor yoktu soramadım, 2 aylık aşısı olduğumuz gün, gaz damlası verilebilir değil mi

Kesinlikle resmen fışkırıyor çeşme gibi genzine gidecek diye ödüm kopuyor gece falan uyuyakalirsam diye
Genzine giderse uyanirsin merak etme ben derin nefes almasına uyanıyorum çocuğun bazen Rüya görüyo ah çeker gibi nefes alıyor uyanıyorum 😂

Genzine giderse uyanirsin merak etme ben derin nefes almasına uyanıyorum çocuğun bazen Rüya görüyo ah çeker gibi nefes alıyor uyanıyorum 😂
Normalde bende uyanıyorum uyanmasına ama ne yine de endişelendiriyor bu durum beni 🥹😂

Kızlar gaz ya da kabızlık problemi olmasa bile probiyotik damla kullanmalı miyiz hangisini tavsiye edersiniz?
Yeni başladığımız doktorumuz bize kesinlikle yoğurda başlayana dek önerdiğini söyledi. Bebeğin yararlı bakterilere ihtiyacı olduğu ve prematüre oldukları için ekstra önerdiğini söyledi. Symbiosys bifidrop yazdı. İçerik araştırması yapan da bir doktor temiz içeriklere önem veren o nedenle ekstra araştırmadım sabah alıp başlıcaz biz de

Mukus surekli vardi ancak dunden beri peynir vs kestim. Bir anda mukus bitti. Gizli kan cikmadi kakadan. Bakalim Cuma ne gelecek alerji sonucu.
Artik surekli ne yedigimize bakacagiz. Saglikli Bebegin Ilk 1000 Gunu diye bir kitap var, alerji gelisimi ve onlemeyle ilgili. Onu okuyorum. Enteresan bir kitap, ek gidalarda alerjenlerle tanistirma ve onleme plani da eklemis. Yazari Avustralyali, tip fakultesi hocasi olan bir doktor.
Gizli kan nasıl oluyor nasıl tespit ettiniz , ben de şüpheleniyorum da kaka testi geç mi çokıyor 🤔

Yeni başladığımız doktorumuz bize kesinlikle yoğurda başlayana dek önerdiğini söyledi. Bebeğin yararlı bakterilere ihtiyacı olduğu ve prematüre oldukları için ekstra önemli ded. Symbiosys bifidrop önerdi. İçerik araştırması yapan da bir doktor temiz içeriklere önem veren o nedenle ekstra araştırmadım sabah alıp başlıcaz biz de
Gaz damlası kullanıyor musunuz peki ? Bize de vermişti dr ama hem gaz damlası hem o sanki bağırsakları fazla çalıştırıyor gibi geldi bana arada bşr vermiyordum bundan sonra dikkat edeyim

Yeni başladığımız doktorumuz bize kesinlikle yoğurda başlayana dek önerdiğini söyledi. Bebeğin yararlı bakterilere ihtiyacı olduğu ve prematüre oldukları için ekstra önerdiğini söyledi. Symbiosys bifidrop yazdı. İçerik araştırması yapan da bir doktor temiz içeriklere önem veren o nedenle ekstra araştırmadım sabah alıp başlıcaz biz de
Yarın doktorumuza sorayım ben de hangi markayı önerecek bakalım bu da aklımda bulunsun teşekkür ederim canım

Gaz damlası kullanıyor musunuz peki ? Bize de vermişti dr ama hem gaz damlası hem o sanki bağırsakları fazla çalıştırıyor gibi geldi bana arada bşr vermiyordum bundan sonra dikkat edeyim
Gaz damlası hiç kullanmadım ben bebeklere. Vakti zamanında oğlum kolikken gittiğim çok deneyimli bir doktor gaz damlaları anne babayı psikolojik olarak rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz dediği için hep kafamda soru işaretleri vardı😃

Melekleri görüyordur yavrum ♥️ keyfi yerinde demek ki 🤭
Uykuya geçişimiz zor oldu bu gece sanki midesi bulanıyor gibi yutkundu durdu anlayamadım artık dış uyaranlara maruz kaldıkça uykuya geçiş süreci zor oluyor ya ne güzel kendi kendine uyuyan bir bebekti

Uykuya geçişimiz zor oldu bu gece sanki midesi bulanıyor gibi yutkundu durdu anlayamadım artık dış uyaranlara maruz kaldıkça uykuya geçiş süreci zor oluyor ya ne güzel kendi kendine uyuyan bir bebekti
72.gunden bildiriyorum böyle bir direnmek yok ağladı durdu uykusu var ama uyumuyor emmiyor ayakta kucakta beşikte durmuyor . Ağlaya ağlaya babasını uyandırdı onunla uyuyor şimdi 🤦🏻‍♀️ saatlerce uyutmaya çalışmamısim gibi

72.gunden bildiriyorum böyle bir direnmek yok ağladı durdu uykusu var ama uyumuyor emmiyor ayakta kucakta beşikte durmuyor . Ağlaya ağlaya babasını uyandırdı onunla uyuyor şimdi 🤦🏻‍♀️ saatlerce uyutmaya çalışmamısim gibi
47.gün bizimki de iki gün öncesine kadar emer gazını çıkarır altını da değiştirince direkt uyurdu iki gündür tam yatma vaktinde bağırarak meme aranıyor meme vermeye çalışıyorum almıyor daha çok bağırıyor omzumda sakinleştiriyorum babası da gezdiriyor iyice sakinlesince yeniden meme veriyorum iştahlı iştahlı alıp uyuyor. Sanki bir derdi var gibi. Yatağına yatirinca biraz uyudu sonra gözleri açtı hemen beyaz gürültü yapıştırdım geri kapadı

47.gün bizimki de iki gün öncesine kadar emer gazını çıkarır altını da değiştirince direkt uyurdu iki gündür tam yatma vaktinde bağırarak meme aranıyor meme vermeye çalışıyorum almıyor daha çok bağırıyor omzumda sakinleştiriyorum babası da gezdiriyor iyice sakinlesince yeniden meme veriyorum iştahlı iştahlı alıp uyuyor. Sanki bir derdi var gibi. Yatağına yatirinca biraz uyudu sonra gözleri açtı hemen beyaz gürültü yapıştırdım geri kapadı
Artık yavaş yavaş huyları oturuyor sanırım. Gerçi belli olmuyor bir günleri diğerini tutmuyor. Çok sinirli oldukları zaman memeyi almıyorlar . Önce sakinleştirmek gerekiyor Ah ne zormuş annelik . Maşallah demeye gelmiyor uyandı 😂🤦🏻‍♀️

Sütü tazikli akan birde ben varım . Üstümüz başımız ıslanıyor bebeğim rahat ememiyor 🥲
Ben önlük kullanıyorum rahat oluyor. Bi de memelerim sertleştiğin de mutlaka sağmaya çalışıyorum o da işe yarıyor. Gece biraz zor oluyor

Artık yavaş yavaş huyları oturuyor sanırım. Gerçi belli olmuyor bir günleri diğerini tutmuyor. Çok sinirli oldukları zaman memeyi almıyorlar . Önce sakinleştirmek gerekiyor Ah ne zormuş annelik . Maşallah demeye gelmiyor uyandı 😂🤦🏻‍♀️
Benim de eşimin de gibi maşallah dediği o an bozuluyor. Çocuk iyice ahlaksızlaştı. Şimdi ne güzel uyuyor dediğin de saçmalama böyle mü uyur bebek falan diyorum. Yavrumu kötüleyip duruyorum

Back
X