- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.016
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hemen düzelir. Ben şu an süt ürünleri ve yumurta tüketiyorum am yine de takip ediyorum abartmamakta fayda var. Tahin pekmez kestim.Ben sütü yumurtayı bir anda bıraktım boynundaki kabarcıklar düzeldi iki günde ama az az mukus var kakasında bakalım onlar ne zaman düzelecek
Karbonatlı su ile sil. Daha etkili olur. Salya ilaçtan dolayı olabilir.Kızlar kızımın eli ağzında sürekli parmak emmek istiyor. Emzik veriyorum onu da almıyor. Ağzında bi salya durumu sanırsın dişi çıkacak. Pamukçuk vardı ağzında doktorumuz ilaç verdi pamukçuk 3 gğn var 2 gün geçiyordu 1 aydır var bu salya durumu yeni oldu![]()
Demi ya günde bi kere verilen mama ayda 1 kilo aldırır mı çok merak ediyorumSutundendir canım bı mama bu kadar kilo aldircak değildir. Yinede çok bilmiyorum
Merhaba ben yeni üye oldum inşallah Allah gönlümuze göre versin bende bişey söylemek istyrm bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim âdetele birlikte temizlendi ondan sonra doktorum korunmana gerek yok dedi bende hiç korunmadim adetime 7 gun vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra iki gün geçti kaset test yaptım negatif çıktı sol kasigmda hep ağrı var karnıma iğne batması oluyo her an adet olacakmsim gibi bana yardımcı olurmsnsz benim gibi olanlar varmıİnşALLAH ,burda yerin hazır bekliyorum![]()
Sanmıyorum canimm. Sütün varsa niye mama veriyorsun bebegin kilosuda iyiymiş zatenDemi ya günde bi kere verilen mama ayda 1 kilo aldırır mı çok merak ediyorum
Amin canım gerçekten hasta olmasınlarYa salgindan korktuğmdan bizde ateş yoktu mesela. Öksürük geniz tikanikligi vardı, cigerlerde sıkıntı oluşmaya başlayınca antibiyotik başladık, buhar desteği filan yani. Aman dikkat et vallahi minik ya çok zor gerçekten. Bebekler hasta olmasın![]()
aa ne guzel gormussun
Ben de düşündüm bebekle daha kolay olur diye ama hijyenik gelmiyor hiçaa ne guzel gormussunafrika orgusunude hep merak etmisimdir ama cok agirdir tasiyamam kafam agirir diye cesaret edemiyorum
![]()
Demekki değişiyor ilceyr göre bizimki yapmıyormusBizim sağlık ocağı yapıyor kendisi arayıp söylemişti ebe rota için şu tarihte gelin dr reçete etsin biz de yapalım diye ama biz kendi doktoruna yaptıracağız
Hastanede kalça ultrasonu var sadece2. Ayda sağlık ocağında yapılan aşılar dışında hastanede yapılan aşı var mı?
Ben günde 3 veya 4 kez mama veriyorum benim net mamadan diyebiliyorum ama sen gönül rahatlığıyla anne sütüyle kilo aldırdım diyebilirsin canımMerhabalar ben bir şeyi çok merak ediyorum. Ben bebeğime günde bir defa gece uykusuna geçerken 60 cc mama veriyorum hipp combiotic sadece bir kere ama. Onun dışında emiyo. 4060 kg doğdu ilk ay 5200 oldu ikinci ay kontrolüne gidicez pazartesi ama ben evde olctugumde ( ne kadar doğru bilmiyorum ama önce kendim çıkıyorum sonra bebekle Aradaki farka bakıyorum) 6400 çıkıyo altı temiz zibinli bi şekilde (21 aralıkta 5900du hastane de tartildiginda) . Şimdi kilo alımı benim sütümden mi yoksa günde bir defa verdigim mamadan mı ? Günde bir defa 60 cc verilen mama gerçekten kilo alımını etkiler mi anlayamadım ama sürekli emmek isteyen bi bebek yarım saat bir saatte da bir hemen hemen emmek ister bu yüzden zaten çok gazlı. Bu kilo alımı neden mamadan mıdır sütten mi ??
Evet,olabilirDemekki değişiyor ilceyr göre bizimki yapmıyormus
benim kivircik saclarim , burada da kuafor pahali baya. suyundan midir nedir hic uzamadigi kadar da sacim uzadi bu memlekette.Ben de düşündüm bebekle daha kolay olur diye ama hijyenik gelmiyor hiçkendi saçımın ağırlığı yetiyor
uzun süre aynı saç modelini kullandım bazen sıkılıyorum hep düz kesim uzun saçlar
Kanadada yetenek gerektiren meslekler çok pahalıymış kuaför terzilik vs.benim kivircik saclarim , burada da kuafor pahali baya. suyundan midir nedir hic uzamadigi kadar da sacim uzadi bu memlekette.
evde kendim kesiyorum. artik ne zaman tam sekli semali kayiyor, kivircikken bile belli oluyor yamukluk fln o zaman kuafore gidiyorum![]()
Valla bende dün kestim benimkiler pırasa gibi dümdüz. Burda da kuaförler aşırı pahalı sadece düz kesime 750 tl istediler. Bir kaç yere sordum en uygun 500 tl. Cimri de değilim ama veresim de gelmedi. Kendim kestimbenim kivircik saclarim , burada da kuafor pahali baya. suyundan midir nedir hic uzamadigi kadar da sacim uzadi bu memlekette.
evde kendim kesiyorum. artik ne zaman tam sekli semali kayiyor, kivircikken bile belli oluyor yamukluk fln o zaman kuafore gidiyorum![]()
Kanada da yaşıyorum sanırım burası da çok pahalıKanadada yetenek gerektiren meslekler çok pahalıymış kuaför terzilik vs.Burda ucuz ama gidecek vaktimiz olmuyo zaten ben de kendim kesiyorum
![]()
Hamileyken kestirdim en son 100 liraydı çok uygun gelmişti kocaelideyim bu aradaB
Kanada da yaşıyorum sanırım burası da çok pahalı![]()
Gerçekten ucuzmuş hala öyleyse Tekirdağ’dan gelir saçımı kestirir üzerine Kocaeli’yi gezer gelirimHamileyken kestirdim en son 100 liraydı çok uygun gelmişti kocaelideyim bu arada![]()
Biraz toparlıyor gibi, yarın yeniden doktora gidicez o söyleyecek durumu aslında. Emmesi biraz düzeldi. Sanırım onun etkisi oldu. 2 gün doğru dürüst beslenemedi. Ve 2 günde 100 Gr vermiştiAmin canım gerçekten hasta olmasınlarÖmrümüzden ömür gidiyor. Nasıl oldu bebeğin? Umarım daha iyidir.