• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Birde bir sorum daha olacak sizlere🙄 ben daha önce hiç bebek kakası görmedim😁 benimki şu gibi yapıyor bazen günde 2 3 bazen 1 ama hep su gibi. Normal demişti doktor ama o zaman 1 aylıktı. Bidaha da sormadım. Hatta benimkinin temiz bez hobisi var. Yapamadığı zaman masaj yapıyırum hareket yaptırıyorum yarım saatten fazla bekliyorım sonrasıkda. altını kirli bezi kaldırmadan açarak da bekliyorum. adam yapmıyor. Bezi değiştiriyorum cırt cırt takarken yapıyor bazen zor kapatıyorum 😁 her neyse bi iki dk sonra değiştirmek için açtığımda şu gibi oluyor dikkat etmesem akar yani.
Bizim de hep öyle kirli beze yapmıyor temiz yapıyor zorlanınca açıp yaptırıyoruz falan ve sıvı oluyor kakası bu cuma gitmiştik kontrole tekrar sordum kakasını sıklığını ve fotolarını gösterdim bir sıkıntı yok diyor doktor

Kizzz haberler güzel 😍 aşağıdaki yazıyı buldum 😂
Contractubex krem; Vücutta yıllardır iyileşmeyen yara izler ya da ameliyat sonrası kalan dikiş izleri, kalıcı hasar bırakan yanıklar, koparılmış sivilce izleri gibi kolay kolay geçmeyen izleri kısa sürede geçiren aynı zamanda yalnızca eczanelerde satılan medikal bir kremdir. Cildin veya vücudun dış yüzeyinde bulunan kusurları gidermede oldukça başarılı olan Contractubex jel, var olan bu kusurları kolayca ortadan kaldırılabilir. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır yaralanmanın etkisi olan vücuttaki izleri gideren bu jel, hamilelerin korkulu rüyası olan çatlakları da mucize bir şekilde ortadan kaldırıyor. Sayısız faydasıyla günümüzde popüler hale gelen bu jel krem aynı zamanda derinleşmiş akne izleri, kaşıma sebebi ile oluşan ciltte belirgin izleri hatta ameliyat ile alınmış benlerden kalan izleri yok etmesi gibi faydaları da bulunmaktadır.Yıllar önce olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken önemli husus ise yara izi ne kadar eski ise iyileşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Düzenli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür.
Çok iyi haber bu.Hemen benim de sipariş vermem lazım. Bi umut hadi bakalım.
Kuzum bizim de öyleydi ben de sorduğumda normal demişti doktor ishal sayilmiyormus bu durun yeni doğanda,yeni yeni düzeldi katılaşma başladı
Yenidoğan kategorisinden çıktı sanki bunlar😂 benimki de 2 ay 10 günlük galiba artık gün saymıyorum. Katı nasıl oluyor bi bakiö Google dan allahım bakmadığım bi bu kalmıştı🤣🤣🤣
Kızlar merhaba bebekle grubu takip etmek o kadar zor ki günler de nasıl geçiyor anlamıyoruz günden güne buyuyor kuzum yavaş yavaş da düzene giriyor 2. Ay aşılarımızı yaptırdık ateş yapmadı ama baya huysuzluk yaptı atak haftasına da denk geldi sanırım onun haricinde gülücüklerimiz arttı hala aggulayamiyoruz ama ona üzülüyorum. Sizinkiler agulamaya kaçıncı günde başladı
Benimki hala nadiren agu diyor keyfini yerine getirirsek tabi.
Ağrıdı bence canım. Ben iki kez calpol verdim. Akşam dokuz ondan sonra sakinleşti şükürler olsun. Gülücükler saçmaya başladı. Ben bir mutlu oldum anlatamam. dün çok zor bir gündü. Senin sünneti hatırlamıyorum. Cok ağlamıştı senin oğlun. Bir de genel anestezi verip ameliyathanede yapmışlardı diye hatırlıyorum. Biz yanındaydık. Sünnet anında hiç ağlamadı. Keyfi yerindeydi.
İyi çol şükür. İnsan o halde görünce kendini bile suçluyor ben naptım şuan zamanı mıydı veya daha erken mi yaptırmalıydım diye kurdukça kuruyor😁 benimki ameliyathanedeydi evet de genel değildi. Ona hiç dayanamazdım.
Ay kızlar hiç güleceğim yoktu. Benim sıpa oyun halısını sevemedi daha. Biraz önce bıraktım kaçtım koltuğa. Arkası da dönük. Mizirdandi mizirdandi sustu. Ben de seviniyorum alışacak diye. Bir gittim uyuyor halıda 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣

Bende malesef sanki hayatım sürekli ağlamak üzerine kurulmuş gibi çöküşteyim uyusa bile kafamın içinde sürkeli bi ağlama sesi artık
Öyle düşünme sakin ol benimkide uyumuyo ama ben çok sakinim ve sabirliyim üstelik birde oğlum var. Benim sakinligimn çocuklara gecuyo bebek hiç aglamiyo . Biraz dinlen eşim destek olsun yada kayınvalidesi anneni çağır desteksiz olmaz canım. Bebeklerimiz büyücek bunları unutup gitcez

Hayır asi yokmuş cuma açılacak verem aşısı dedi cuma yapacak onuda
Hı o yüzden yani. Bizde henüz hepatit leri olmadık.
doktor bana doğum sırasında öyle demişti bizim normal diye ısrarcı olmamızın bi sebebi de bu tüm kistleri vs patlatıp çıkıyor bebek rahmi temizliyor demişti buna benzer şeylerdi o an can telaşından tabi çok can kulağıyla dinlememiştim
Benim zaten imkansızdı ama keşke sezaryen de de olsaymoş o. Bikez daha üzüldüm şuan.
soldakini süt olmasa bile 30-50 ml artık ne kadar çıktıysa sağmaya başladım. günde iki kez sağıyorum eğer tekrar süt gelirse sağmayı arttırırm sen de bi dene istersen
Benden 15 20 falan çikiyor bende sağmayı denedim ama sürekli değil. Bitecek diye korkuyorum
Bizim de hep öyle kirli beze yapmıyor temiz yapıyor zorlanınca açıp yaptırıyoruz falan ve sıvı oluyor kakası bu cuma gitmiştik kontrole tekrar sordum kakasını sıklığını ve fotolarını gösterdim bir sıkıntı yok diyor doktor
Hı iyi ozaman. Hiç bebek bakmadım bezine zaten asla bakmadım o yüzden acaba normal değil mi dedim bi an

Merhaba, ben mirena hormonlu spiral taktırdım. Taktırmak için regl dönemini beklemedim, zaten 2-3 saniyelik bir ağrı oluyor sadece takarken.
Hormonlunun diğerinden ne farkı var canım, istediğimiz takıyorlar mı ? Adet olmadan takınca acı oluyo diye duymuştum .özelde mi taktırdın

Ben kendimi çok zorluyorum sanırım çocukla eğilip kalkarken. Bizim kızın maşallahı da var emzirirken falan karnima baskı yapıyo
Evet onunla alakalı olabilir benim kız minnak doğduğu için daha yeni yeni zorluyor beni😊 benim arada içeride sancilarim oluyor normal mi acaba özellikle son iki gündür iç dikişler ağrıyor gibi🤷🏻‍♀️

Hormonlu olanından mı taktıracaksın?
Canım bi hormonlu varmış bide hormonsuz , hormonlu olan fiyatı baya yüksek 😱 galiba hormonsuz olan bakır spiral taktırcam.Devlet Hastanesi'nde kadın doğumcu kendi mi veriyor spirali yoksa biz eczaneden alıp mı gidiyoruz onu bilemedim ?

Canım bi hormonlu varmış bide hormonsuz , hormonlu olan fiyatı baya yüksek 😱 galiba hormonsuz olan bakır spiral taktırcam.Devlet Hastanesi'nde kadın doğumcu kendi mi veriyor spirali yoksa biz eczaneden alıp mı gidiyoruz onu bilemedim ?
özeldeki doktor bana gel takarız dediğine göre kendileri takıyor canım, ablamda devlette gidip taktırmıştı

Merhaba kızlar epeydir bakamadım bursya nasılsınız? Gaz kaka çiş mama falan uğraşıyoruz işte. Aşılarımızı olduk bakalım
Kızımın kakası bugün böyle okdu normal mi sizce kusura bakmayın paylaştığım için

Eklentiler

• 20230110_162258.webp
    20230110_162258.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar doğum kontrol konuşulmuş artık onların zamanı geldi dimi
Biz gerçi kız durmadığından en doğal korunma yöntemini kullanıyoruz sevişemiyoruz🤣🤣
Şaka bi yana spiral hiç düşünmemiştim siz diyince mantıklı mı süte vs etkisi var mı acaba
Ben erkek korunsun fikrindeyim ama kocamı ikna etmek zor rahatlığa alıştı bir sene korunmadan yapıp çocuk olmayınca😅
Doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum takip edemem yani bebişle 2 gün yıkanamadığım oluyor zira kahvaltı yapamadığım günler oluyor onu da düşünemem

Görünse nolcak o meleğinin sana bıraktığı minik bir hatıra diye düşün 🙏
Ay evet ya millet zaman hızlı geçer anın kıymetini bil derdi de ben bu sıkıntılar hiç geçmicek diye düşünürken 50 günlük olduk bile Rabbime bin şükür 😊 Şimdide şu 3 ayı bi atlatsaydım diyorum 😀😀 bu "şu bi geçseydi" ler hiç bitmicek galiba 😀😀😀
Çok şükür ben de bebişte iyiyiz diyelim iyi olalım 😊 Normal sıkıntılar işte gaz, emme, kaka falan öyle geçiyor günler.
evet ya zaman nasil da nasil gecti 🥰
Kızlar doğum kontrol yöntemi olarak spiral mi tercih ediyorsunuz?
bana dr um hormonlu spiral onerdi onu taktircam
Ben daha taktırmadım ama birdahaki adetimde taktırmayı düşünüyorum spirali.. Sanırım adetin 2.yada 3.günü takılıyormuş rahatlıkla takılsın diye
adet olmaya gerek yokmus, ben bu ayin 25 inde taktiriryorum
kuzu peki neden hormonlu tercih ettin? Genelde hormonlu adeti kesiyor diyorlar
evet hormonlu adeti kesiyormus ama digeri de cok sancili adet yapiyormus.
Kızlar doğum kontrol konuşulmuş artık onların zamanı geldi dimi
Biz gerçi kız durmadığından en doğal korunma yöntemini kullanıyoruz sevişemiyoruz🤣🤣
Şaka bi yana spiral hiç düşünmemiştim siz diyince mantıklı mı süte vs etkisi var mı acaba
Ben erkek korunsun fikrindeyim ama kocamı ikna etmek zor rahatlığa alıştı bir sene korunmadan yapıp çocuk olmayınca😅
Doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum takip edemem yani bebişle 2 gün yıkanamadığım oluyor zira kahvaltı yapamadığım günler oluyor onu da düşünemem
🙈🙈
valla ben kendim prezervatif sevmedigim icin spiral denemek istedim.
Cok da kisisel bir deneyimmis ya , kimi kadin cok memnun kimisi nefret etmis. bende bir 6 ay denemek istiyorum

Merhaba kızlar epeydir bakamadım bursya nasılsınız? Gaz kaka çiş mama falan uğraşıyoruz işte. Aşılarımızı olduk bakalım
Kızımın kakası bugün böyle okdu normal mi sizce kusura bakmayın paylaştığım için
Benim kızımın kakası da böyle canım bir de boynunda kabarcıklar var alerjiden şüphelendim diyete başladım ama devam ediyor malesef doktor kontrolumuz var haftaya. Ama sadece mukus olması alerji belirtisi değil

Hormonlunun diğerinden ne farkı var canım, istediğimiz takıyorlar mı ? Adet olmadan takınca acı oluyo diye duymuştum .özelde mi taktırdın
Canım benim doktorum hormonlu spiral önerdi, koruyuculuğu bakır spirale göre daha yüksekmiş. Ayrıca rahim ağzı kanserine karşı da koruyucu özelliği olduğunu söyledi. Mirena eczanelerden temin etmek gerekiyor hastane kendisi temin etmiyor ancak benim doktorum bana bir rapor yazdı, ağrı kesici, antibiyotik ve spirali toplamda 150 TL'ye aldım.

Back
X