- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mirena raporla alınıyor mu canım ,normalde baktım çok pahalıCanım benim doktorum hormonlu spiral önerdi, koruyuculuğu bakır spirale göre daha yüksekmiş. Ayrıca rahim ağzı kanserine karşı da koruyucu özelliği olduğunu söyledi. Mirena eczanelerden temin etmek gerekiyor hastane kendisi temin etmiyor ancak benim doktorum bana bir rapor yazdı, ağrı kesici, antibiyotik ve spirali toplamda 150 TL'ye aldım.
Sağol canım bende bi sorayım doktorumaDoktorum hormonlu spirali önerdiği için tercih ettim canım ben
Guzum senin kaç çocuk vardı niye bağlattınBir ben baglattim tüpleri galiba kızlarHerkeste telaş başlamış. Baglattigim halde unutuyorum bazen hamile kalırsam diye düşünüyorum
Sonra aklıma geliyor.
![]()
Teşekkür ederim sen de öylesinne kadar tatlı bi insansın sen ya, sizin gibi kadınlar iyi ki var ben de mesajını okuyunca huzur buldum![]()
Bende öyle yapayım bari canım şimdi baktım Mirena 1000 küsür fiyatı çok pahalı ya. Ne desem raporlu yazar bunu acaba?Evet canım reçeteye ek olarak rapor yazdı benim doktorum ama özelde işlem yapıldığı için işlem ücreti ödedim sadece
İkinci oldu işte. Eşim istemiyordu. Yaş 37 oldu. Biz hiç korunmadik. Normal yollarla olmuyordu. İlki tüp bebekti. Bu şans eseri olduGuzum senin kaç çocuk vardı niye bağlattın
ayyyy yesinler mucizeniiiiiiİkinci oldu işte. Eşim istemiyordu. Yaş 37 oldu. Biz hiç korunmadik. Normal yollarla olmuyordu. İlki tüp bebekti. Bu şans eseri olduMucizemiz yani. Embriyolar var tüp bebek merkezinde. İstersek onları kullanırız diye rahat davrandım. Kız olacağını bilsem belki denerim
Ama embriyolarda kız var mı bilmiyorum.
Devlette yaptıracaksan işlemi doktora bir danış canım, ben hiçbir şey söylememiştim kendisi direkt yazdıBende öyle yapayım bari canım şimdi baktım Mirena 1000 küsür fiyatı çok pahalı ya. Ne desem raporlu yazar bunu acaba?
Tamam canım önce bi sorarım ne önerirse ona göre taktırayım ,çok sağolDevlette yaptıracaksan işlemi doktora bir danış canım, ben hiçbir şey söylememiştim kendisi direkt yazdı
kuzu süt arttırma konusunda tavsiyelerini öğrendiklerini bizimle de paylaşır mısın.Ben az önce Ebe Tulin Bulur dan , sut arttirma egitimi ve sefkatli uyku egitimi atolyeleri aldim.
Bebegimin gaz sorunu biter bitmez uyku egitime baslicam insallah![]()
Coliprev her emzirme öncesi sütümle karıştırıp kaşıkla veriyorum ya da ağzına damlatıyorum. Laktoz içerikli.Sağol canım verdim bakalım
Teşekkürler
İsmi ne canım o damlanın
Uyumak istiyor ama dalamıyor olabilir, benimki öyle uyutmaya çalışınca sakinleşiyor.Kızlar benim bebiş hastalıktan sonra mi neydense bilmiyorum, sürekli memede kalmak emmek istiyor, emiyo emiyo kusuyo tekrar emmek istiyor, gündüz toplasan 2 saat uyumadı hala uyumadı gerçi. Çıldırcam ya ne istiyo bu çocuk anlamıyorum. Sürekli emip kustugu icin memede sütte kalmadı. Süt gelmeyince de agliyo. Mama versem onu da kusacak. Aç olmadigini düşünüyorum ama napacagimi da sasirdim
Uykusu var Deli gibi zaten, tam uyutuyorum 10 dk sonra uyaniyoUyumak istiyor ama dalamıyor olabilir, benimki öyle uyutmaya çalışınca sakinleşiyor.
Canim genzi tutuktur basinda sapkasi yoksa mutlaka tak besiginin uzerini komple ustten kapatacak sekilde battaniye ort. Tabiki hava alacak yer birakUykusu var Deli gibi zaten, tam uyutuyorum 10 dk sonra uyaniyo![]()
Odada hava nemlendirici cihaz çalışıyor, günde bı kaç defa serum fizyolojik ve otri bebeyle nefesini açıyorum. Yani yüzünü ortunce sinir yapiyo benimki ötmüyordum bu yüzdenCanim genzi tutuktur basinda sapkasi yoksa mutlaka tak besiginin uzerini komple ustten kapatacak sekilde battaniye ort. Tabiki hava alacak yer biraksicagiyla nefesi acilsin genzi yumusasin. Bide suyu kaynat bi kaba koy icine viks varsa bir kasik at sicak suyun icine odanin bi kosesine koy. Mentollu nefesinizi acar iyi olur.
paylasirim tabikuzu süt arttırma konusunda tavsiyelerini öğrendiklerini bizimle de paylaşır mısın.![]()
canim atesi var mi ? belki vucudu stres icindeyse ondan emmek istiyordur. acliktan degil de tek bildikleri sey emmek ve aglamak oldugu icin stresliyken de bu davranislari cok tekrarliyorlarKızlar benim bebiş hastalıktan sonra mi neydense bilmiyorum, sürekli memede kalmak emmek istiyor, emiyo emiyo kusuyo tekrar emmek istiyor, gündüz toplasan 2 saat uyumadı hala uyumadı gerçi. Çıldırcam ya ne istiyo bu çocuk anlamıyorum. Sürekli emip kustugu icin memede sütte kalmadı. Süt gelmeyince de agliyo. Mama versem onu da kusacak. Aç olmadigini düşünüyorum ama napacagimi da sasirdim