• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim doktorum hormonlu spiral önerdi, koruyuculuğu bakır spirale göre daha yüksekmiş. Ayrıca rahim ağzı kanserine karşı da koruyucu özelliği olduğunu söyledi. Mirena eczanelerden temin etmek gerekiyor hastane kendisi temin etmiyor ancak benim doktorum bana bir rapor yazdı, ağrı kesici, antibiyotik ve spirali toplamda 150 TL'ye aldım.
Mirena raporla alınıyor mu canım ,normalde baktım çok pahalı

Evet canım reçeteye ek olarak rapor yazdı benim doktorum ama özelde işlem yapıldığı için işlem ücreti ödedim sadece

Buraya süt arttırıcı kaynar tarifi bırakıyorum bilmeyenler için.
Screenshot_20230110_200229.webp

Evet canım reçeteye ek olarak rapor yazdı benim doktorum ama özelde işlem yapıldığı için işlem ücreti ödedim sadece
Bende öyle yapayım bari canım şimdi baktım Mirena 1000 küsür fiyatı çok pahalı ya. Ne desem raporlu yazar bunu acaba?

Guzum senin kaç çocuk vardı niye bağlattın
İkinci oldu işte. Eşim istemiyordu. Yaş 37 oldu. Biz hiç korunmadik. Normal yollarla olmuyordu. İlki tüp bebekti. Bu şans eseri oldu🥰 Mucizemiz yani. Embriyolar var tüp bebek merkezinde. İstersek onları kullanırız diye rahat davrandım. Kız olacağını bilsem belki denerim😂 Ama embriyolarda kız var mı bilmiyorum.

İkinci oldu işte. Eşim istemiyordu. Yaş 37 oldu. Biz hiç korunmadik. Normal yollarla olmuyordu. İlki tüp bebekti. Bu şans eseri oldu🥰 Mucizemiz yani. Embriyolar var tüp bebek merkezinde. İstersek onları kullanırız diye rahat davrandım. Kız olacağını bilsem belki denerim😂 Ama embriyolarda kız var mı bilmiyorum.
ayyyy yesinler mucizeniiiiii :KK200: anladım canım.

Kızlar benim bebiş hastalıktan sonra mi neydense bilmiyorum, sürekli memede kalmak emmek istiyor, emiyo emiyo kusuyo tekrar emmek istiyor, gündüz toplasan 2 saat uyumadı hala uyumadı gerçi. Çıldırcam ya ne istiyo bu çocuk anlamıyorum. Sürekli emip kustugu icin memede sütte kalmadı. Süt gelmeyince de agliyo. Mama versem onu da kusacak. Aç olmadigini düşünüyorum ama napacagimi da sasirdim

Kızlar benim bebiş hastalıktan sonra mi neydense bilmiyorum, sürekli memede kalmak emmek istiyor, emiyo emiyo kusuyo tekrar emmek istiyor, gündüz toplasan 2 saat uyumadı hala uyumadı gerçi. Çıldırcam ya ne istiyo bu çocuk anlamıyorum. Sürekli emip kustugu icin memede sütte kalmadı. Süt gelmeyince de agliyo. Mama versem onu da kusacak. Aç olmadigini düşünüyorum ama napacagimi da sasirdim
Uyumak istiyor ama dalamıyor olabilir, benimki öyle uyutmaya çalışınca sakinleşiyor.

Uykusu var Deli gibi zaten, tam uyutuyorum 10 dk sonra uyaniyo 😭
Canim genzi tutuktur basinda sapkasi yoksa mutlaka tak besiginin uzerini komple ustten kapatacak sekilde battaniye ort. Tabiki hava alacak yer birak 🥰 sicagiyla nefesi acilsin genzi yumusasin. Bide suyu kaynat bi kaba koy icine viks varsa bir kasik at sicak suyun icine odanin bi kosesine koy. Mentollu nefesinizi acar iyi olur.

Canim genzi tutuktur basinda sapkasi yoksa mutlaka tak besiginin uzerini komple ustten kapatacak sekilde battaniye ort. Tabiki hava alacak yer birak 🥰 sicagiyla nefesi acilsin genzi yumusasin. Bide suyu kaynat bi kaba koy icine viks varsa bir kasik at sicak suyun icine odanin bi kosesine koy. Mentollu nefesinizi acar iyi olur.
Odada hava nemlendirici cihaz çalışıyor, günde bı kaç defa serum fizyolojik ve otri bebeyle nefesini açıyorum. Yani yüzünü ortunce sinir yapiyo benimki ötmüyordum bu yüzden 😊

kuzu süt arttırma konusunda tavsiyelerini öğrendiklerini bizimle de paylaşır mısın. 🙏
paylasirim tabi
canim atesi var mi ? belki vucudu stres icindeyse ondan emmek istiyordur. acliktan degil de tek bildikleri sey emmek ve aglamak oldugu icin stresliyken de bu davranislari cok tekrarliyorlar

Back
X