• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kızlar. Bebişimi kucağıma alalı yaklaşık 2 ay olucak.. herşey yolunda çok şükür ama doğumdan kalan vajinal yaralarım henüz tamamen geçmiş değil kesmek zorunda kalmışlardı ☹️ İnanın çok çektim.. bu nedenle henüz ilişkiye bile giremiyoruz eşimle.. varmı bu durumda olan ?
Ben de kokuyorum ilişkiye girmeye. Benim sorum canım da istemiyor.

Öyle düşünme sakin ol benimkide uyumuyo ama ben çok sakinim ve sabirliyim üstelik birde oğlum var. Benim sakinligimn çocuklara gecuyo bebek hiç aglamiyo . Biraz dinlen eşim destek olsun yada kayınvalidesi anneni çağır desteksiz olmaz canım. Bebeklerimiz büyücek bunları unutup gitcez
Ya biz seninle ayni gün doğurduk galiba 72 gunlukler bugün 😍 valla bizim yaklaşık 10 gündür kaskatı degil ama boyle kıvamlı ve sessiz çıkıyor, sulu kaka curluyordu bizde yaparken curcur ses geliyordu 😂 artik daha püre kıvamında oluyor ve baya kokuyor 😷

Hanımlar sizin bebişlerin yanakları da soğuk mu, el ayak soğuk olabilir normal ama yanak normal mi. Ev soğuk da değil, 23 24 derece.

• Beğen
Reactions: 11K
Ya biz seninle ayni gün doğurduk galiba 72 gunlukler bugün 😍 valla bizim yaklaşık 10 gündür kaskatı degil ama boyle kıvamlı ve sessiz çıkıyor, sulu kaka curluyordu bizde yaparken curcur ses geliyordu 😂 artik daha püre kıvamında oluyor ve baya kokuyor 😷
Yok canım benimki 57hunluk bugün. virginiastat virginiastat aynı gün doğum oldu bizim..seninki baya büyümüş 😍

Kızlar günaydın bugün iki aylık asimiz ve kontrolümüz var. Yeni sünnet olduğu için hemsiremiz sadece günü önemli bir aşı var adını hatırlayamadım onu yaparız, sünneti toparlayinca diğerlerini yaparız dedi. İkinci ayda özellikle dikkat etmem gereken ya da doktora sormam gereken bir şey var mı?

Bizim de aynı. Asla beşiği kullanamadık. Hatta bizim daha fena. Kundak içinde elde sallıyoruz koyunca uyanıyor dermanım kesildi ama bizimki ağır kolik ve gaz sancısı çoook
Yavrum ya inşallah bir an önce gaz problemleri biter, ıkınırken görünce içim gidiyor benim. Bizim gaz problemimiz çok şükür azaldı genelde kendisi çıkarabiliyor artık gazını. Ben de her emzirmeden önce ve sonra çıkarıyorum gazını. Emzirmeden sonra ağızdan gaz çıkarınca bağırsaklara inmediği için bu kadar gaz problemi olmuyormuş, sağlık ocağındaki hemşiremiz önermişti.

Kızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?

Selam kızlar Bugün göz muayenesi vardı normal çıktı herseyi damla öncesi ölçüm 3 kez 5 dakika arayla damla damlatilip 40 dakika bekletilip ölçüm yapıldı sonra doktor karanlıkta birşey taktı kendi basina bebeğime alttan ve yukardan gözlerine baktı herşeyi güzel 3 yaşında ve okula başlamadan yine baktirirsiniz göz muayenesi 3 Yilda bir yapılmasını öneririz biz dedi

Çok var. Önce nursey harveys denedik geçmedi. Forbio minies denedik yok. Şimdi biogai ve sab simpleks birlikte kullanıyoruz. Sorunumuz şu aşırı gaz üretimi. Aslında 15-20 dakikada bir gaz çıkarıyor ama nerden bu üretiliyor anlayamadık. Normal değil çünkü ben aşırı aşırı dikkat ediyorum. Tüm testler de yapıldı temiz. Karın ultrasonu bakıldı temiz. Sürekli kıvranıp gazı çıkarırsa bir 20 dk rahat ama yok çıkmazsa sancılanmalar korkunç ağlamalar karın ağrıları
Kimyon tohumu çayı yapıp bı iki çay kaşığı ver günde iyi gelir yada rezenede olabilir sende iç gerisini faydasını görürsün.

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Eylül annelerine baktım şimdi benim kız uyumuyor gece uykusu yok saatte bir kalkıyoruz düzeliyor mu diye soracaktım ki onlar daha dertli 4. ayda uyku gerilemesi oluyormuş uyuyan bebeleri uyumuyormuş falan
Ay benimkinin gerilemesini düşünemiyorum şimdi böyleyiz de😁

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Eylül annelerine baktım şimdi benim kız uyumuyor gece uykusu yok saatte bir kalkıyoruz düzeliyor mu diye soracaktım ki onlar daha dertli 4. ayda uyku gerilemesi oluyormuş uyuyan bebeleri uyumuyormuş falan
Ay benimkinin gerilemesini düşünemiyorum şimdi böyleyiz de😁
Ben ilk kızımın geceli gündüzlü uyuduğunu 10 aylık olduktan sonra görmüştüm 😃
Sonra da gündüz uykusunu bire düşürüp tamamen bıraktı 😃 hâlâ daha da uykuyu sevmez pek
Bu da sabahlatiyor bizi 5 6 oluyor
Bence bazı çocuklar uykuyu sevmiyor ben de aksine nasıl severim anasına cekmemis😀
Sanırım sevmiyor bizimkiler uykuyu

Kızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum

Eklentiler

• D38FBD15-2907-4F48-81C2-37639A6D6B09.webp
    D38FBD15-2907-4F48-81C2-37639A6D6B09.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 101
  • AE308FC2-F9FF-49FC-AC0A-6FE917E98014.webp
    AE308FC2-F9FF-49FC-AC0A-6FE917E98014.webp
    43 KB · Görüntüleme: 96
Garip birşey gözükmüyor. Garip olan bir bakışı ile teşhis koyan doktor. Ne bileyim test falan yapmamış. Yoktur inşallah birşeyi kuzumun
Kızlar ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim size geçen gün beneğim fotoğrafını attım çekik gözlü baya uykudan yeni uyanmıştı ışık tuttu gözüne görmesinde sorun yok ama bu çocuk bilmem ne sendromlu eğitim ve araştırmaya gidin ameliyat olsun bitince göz tembelliği oluyor dedi gösterdiği görselle alakası bile yok çocuğun ama içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidecek yukarıda bir arkadaşım damla damlatıldı falan uzun uzun anlatmış bir tek ışık tutup eşimle bana baktı ve sendrom teşhisi koydu fotoğraf attım Garip bir şey gözüküyor mu ben annesi olduğu için mi görmek istemiyorum

Garip birşey gözükmüyor. Garip olan bir bakışı ile teşhis koyan doktor. Ne bileyim test falan yapmamış. Yoktur inşallah birşeyi kuzumun
Valla birtek ışık tuttu teşhis koydu çok ilginç

Back
X