2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Canım benim ilk gebeliğimde tüp bebekti böyle şişmedim ben.. 17. Haftama kadar nerdeyse hiç belli değildi.. 2. Gebeliğimde hemen şiştim şimdi yine şişitim.. ben de rahmimin genişlemesine bağlıyorum
anlamadim ki neden oluyo ozaman sağlıklı olsunlarda inşallah varsın şişsin ne yapalım

Amin canım allah razı olsun ben canım yurtdışındayım, yaptığım iş de türkiyede yok anlatayım ama, ekmekleri pişiriyoruz bi markette, salam gibi şeyler var onları kesip satıyoruz, sadviçler hazırlıyoruz falan.. yani hep ayakta bi koşturmaca içinde geçiyor..

Merhaba hanımlar bende Kasım transferiyim. Sanki kasım ayında çok pozitif görüldü çok şükür henüz pozitifi göremeyenlere de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahh çok dua ediyorum. Transferim 22 kasım 5. Gün embriyosu tekti. 8. Gün kaset testte çok az çizgi gördüm beta 150 idi. 13. Gün asıl test günüm 1743 olarak geldi. Şimdi bugün tam 7 haftalık. Kalbi de duyduk çok şükür. Şimdi başka sağlık sorunlarıyla cebelleşiyoruz. Test sonucumu bekliyorum. Duaya çok ihtiyacınız var En çokta birbirimizin duasına ihtiyacımız var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

Allahım emeklerinin karşılığını versin canım hem can taşımak hem emekçi kadın olmak takdire şayan maşallah sen ve bebeğin sağlıklı olsunda gerisini Rabbim ayarlamıştır bereketli bol kazançların olsun

Esracımmm nasılsın sürecini takip edemedim kuzum ne durumdasın Maviesra
Selam canım benim boş çıktı en son tedaviye ara verdim geçen hafta İstanbul'da Cevat hocaya rahim filmi çektirdim sol tüp açılmadı ama sağ tüp açıldı bana 1 2 ay doğal dene dedi tüp bebek doktorumda 1 adet dönemi dinlen diyip takviye verdi şuan bekleme modunda girdim sen durumdasin

Surecinizi okudum,benzer seyler ben de yasadim,benim de yumurta rezervim az

1. Tup bebek 5 yum toplandi bir tane dollendi ikinci gun transfer negatif.
2. Tup bebek 5 yumurta toplandi iki dollendi,3. Gun transfer pozitif ama kalp atisi duyulmadi kurtaj.
3. Deneme 5 yumurta toplandi 4 dollendi,dordude besinci gune gitti cok sukur bir kizim oldu.

3. Denemede merkezi degistim,labaratuvari daha iyi olan merkeze gectim,vitaminler kullandim,ari sutu kullandim cok sukur pozitifi gordum.

İcinize sinen labaratuvari iyi bir merkez secin,takviyelerinize dikkat edin,kilonuz varsa muhakkak verin,eminimki bebeginizi saglicakla kucaginiza alacaksiniz insallah.

Bugün kalp atışını duydum minik bebeğimin ama kan testlerimde CMV diye bir virüs pozitif çıktı doktor bebeğimin engelli özürlü ya da farklı hastalıkları olabileceğini söyledi Allah kimseye bu acıları yaşatmasın bebeğim tutundu diye sevinirken dünyam başıma yıkıldı…

Sizinle aynı durumdayım ne sıkıntınız var özel değilse yazabilir misinizü

Bi dakika canım hemen karalar bağlama.. doktorlar hep en kötüsünü söylerler.. ne virüsüymüş bunaraştırdın mı? Bir tek kandaki virustan nasıl anladı ya öyle olabilleceğini…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…