- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Ben çok ayağa kalkmıyorum ayakta çok kalmaya korkuyorum bende rahim ağzı yetmezliği var canım önceden bi kaç düşüğüm olduğu için dikiş atılana kadar ara ara uzun süre ayakta kalmadan dolaşıyorumBen de ayakta durunca oluyor canım
Dünkü doktorum bana ilaçlar vücudu çok etkilediğini söyledi canım tüp bebek çok etkiliyormuşIniyor mu sonradan acaba? daha önce bi hamilelik geçirdim ama böyle şişmedi karnim acaba tüp bebek diyemi diye düşünmeye basladim
anlamadim ki neden oluyo ozamanCanım benim ilk gebeliğimde tüp bebekti böyle şişmedim ben.. 17. Haftama kadar nerdeyse hiç belli değildi.. 2. Gebeliğimde hemen şiştim şimdi yine şişitim.. ben de rahmimin genişlemesine bağlıyorum
Anladım canım inşallah sıkıntı yaşamazsınBen çok ayağa kalkmıyorum ayakta çok kalmaya korkuyorum bende rahim ağzı yetmezliği var canım önceden bi kaç düşüğüm olduğu için dikiş atılana kadar ara ara uzun süre ayakta kalmadan dolaşıyorum
Vallahi artik tüp bebekten mi yoksa çok su içmekten mi bilemedim sağlıklı olsunlarda varsın şişsinDünkü doktorum bana ilaçlar vücudu çok etkilediğini söyledi canım tüp bebek çok etkiliyormuş
Amin canım allah razı olsunÇok şükür canımm Rabbim sana da keseyi görmeyi nasip etsin inşallah ne iş yapıyorsun ben daha başlamadım işe evdeyim rapor alıyorum haftaya bitecek sağlık ocağından almayı düşünüyorum Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah herşey çok güzel olsun
Allah razı olsunAnladım canım inşallah sıkıntı yaşamazsın
Bende 29 Kasım da transfer oldum 3.gun embriyosu kese gözüktü mu canım senin pazartesi 1300 kusurlerdeydi değerim göremedik cumaya gideceğim şimdiAynen canım çok teşekkür ederim amin inşallah
Aynen canım herşey onlar içinVallahi artik tüp bebekten mi yoksa çok su içmekten mi bilemedim sağlıklı olsunlarda varsın şişsin
Allahım emeklerinin karşılığını versin canım hem can taşımak hem emekçi kadın olmak takdire şayan maşallah sen ve bebeğin sağlıklı olsunda gerisini Rabbim ayarlamıştır bereketli bol kazançların olsunAmin canım allah razı olsunben canım yurtdışındayım, yaptığım iş de türkiyede yok anlatayım ama, ekmekleri pişiriyoruz bi markette, salam gibi şeyler var onları kesip satıyoruz, sadviçler hazırlıyoruz falan.. yani hep ayakta bi koşturmaca içinde geçiyor..
Evet canım benim gözüktü 4 mm miş benim değerim 3256 çıktı Allahın izniyle gözükür senindeBende 29 Kasım da transfer oldum 3.gun embriyosu kese gözüktü mu canım senin pazartesi 1300 kusurlerdeydi değerim göremedik cumaya gideceğim şimdi
Amin inşallah kuzum hayırla gelsin bebeklerimiz sağlıkla alalım kucagimizaEvet canım benim gözüktü 4 mm miş benim değerim 3256 çıktı Allahın izniyle gözükür seninde
Selam canım benim boş çıktı en son tedaviye ara verdim geçen hafta İstanbul'da Cevat hocaya rahim filmi çektirdim sol tüp açılmadı ama sağ tüp açıldı bana 1 2 ay doğal dene dedi tüp bebek doktorumda 1 adet dönemi dinlen diyip takviye verdi şuan bekleme modunda girdim sen durumdasinEsracımmm nasılsın sürecini takip edemedim kuzum ne durumdasınMaviesra
Sonucunu belli oldumuHamile kalanlara bi sorum olacak ağız ve dudak kuruluğunuz oldumu? Oluyormu? Bir kaç gündür ağzım kuruyo dudaklarım kupkuru bol bol da su içiyorum hâlâ değişen bişey yok sizde de var mi bu? belirti saymalimiyim sizce? Test günüm 13 aralık
Sizinle aynı durumdayım ne sıkıntınız var özel değilse yazabilir misinizüMerhaba hanımlar bende Kasım transferiyim. Sanki kasım ayında çok pozitif görüldü çok şükürhenüz pozitifi göremeyenlere de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahh çok dua ediyorum. Transferim 22 kasım 5. Gün embriyosu tekti. 8. Gün kaset testte çok az çizgi gördüm beta 150 idi. 13. Gün asıl test günüm 1743 olarak geldi. Şimdi bugün tam 7 haftalık. Kalbi de duyduk çok şükür. Şimdi başka sağlık sorunlarıyla cebelleşiyoruz. Test sonucumu bekliyorum. Duaya çok ihtiyacınız var En çokta birbirimizin duasına ihtiyacımız var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Bi dakika canım hemen karalar bağlama.. doktorlar hep en kötüsünü söylerler.. ne virüsüymüş bunaraştırdın mı? Bir tek kandaki virustan nasıl anladı ya öyle olabilleceğini…Bugün kalp atışını duydum minik bebeğimin ama kan testlerimde CMV diye bir virüs pozitif çıktı doktor bebeğimin engelli özürlü ya da farklı hastalıkları olabileceğini söyledi Allah kimseye bu acıları yaşatmasın bebeğim tutundu diye sevinirken dünyam başıma yıkıldı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?