2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bi dakika canım hemen karalar bağlama.. doktorlar hep en kötüsünü söylerler.. ne virüsüymüş bunaraştırdın mı? Bir tek kandaki virustan nasıl anladı ya öyle olabilleceğini…
İnternette de hep aynı şeyler yazıyor ne yazıkki o kadar canım sıkıldı ki stresten bebeğime bişey olacak diye de korkuyorum ama üzülmemek elde değil

İnternette de hep aynı şeyler yazıyor ne yazıkki o kadar canım sıkıldı ki stresten bebeğime bişey olacak diye de korkuyorum ama üzülmemek elde değil
Evet canım çok iyi anlıyorum ama allahtan ümit kesilmez.. sen hep güzel düşünmeye çalış dua et canım inşallah mucize olur herşey güzel olur bebeğin belki çok güçlüdür sapa sağlam dünyaya gelir inşallah

İnşallah küçücük bebeğimi koruyamadım nerden nasıl kaptım bu virüsü bilmiyorum çok suçluyorum kendimi

Sizinle aynı durumdayım ne sıkıntınız var özel değilse yazabilir misinizü
Daha önce iki kez anne oldum şimdi ikinci evliliğim ve tüp Bebek sayesinde yine hamileyim ve bu hastalık bendede pozitif çocukken geçirilen bir hastalik kanda çıkması gayet normal ve şükür cocuklarimda hiç bir hastalık yok yeni yeni icat çıkarıp bizim kafamızı bulandiriyolar sadece takma kafana

İnşallah birşey olmaz daha minicikken bile insan kıyamıyor bağlanıyor yavrusuna Allah kimseyi evladıyla sınamasın

İnşallah küçücük bebeğimi koruyamadım nerden nasıl kaptım bu virüsü bilmiyorum çok suçluyorum kendimi
Senin kaptığın bir virüs müymüş canım?belki başka bir şekilde üremiştir? Araştırdın mı canım virüsü? Ben de bi bakıcam neyin nesiymiş.. suçlama canım kendini senin elind eolan biriey değil ki..

Araştır canim pozitif çıkması demek senin o hastalığa bağışıklık kazandığını gösterir zaten geçirmeyen de yoktur o hastalığı
Evet ama bende pozitif olan şuan vücudumda enfeksiyon olma değeriymiş doktor da çok nadir böyle çıkıyor dedi moralim çok bozuldu bebeğime geçme olasılığı çok yüksekmiş

Evet ama bende pozitif olan şuan vücudumda enfeksiyon olma değeriymiş doktor da çok nadir böyle çıkıyor dedi moralim çok bozuldu bebeğime geçme olasılığı çok yüksekmiş
Evet canım bulaşma olasılığı sana %1 ile %4 arasındaymış olasılığı. Bebeğe de %10-%40 yazıyor internette ama geriye kalan %60 değer var biz ona inanalım inşallah bişeycik olmayacak dua edelim bi tedavisi falan yok mu acaba ya..

Yokmuş ve bulaşırsa sonuçları çok ağır inşallah Allahım vermez böyle birşey ama 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum bu korkuyla

Yokmuş ve bulaşırsa sonuçları çok ağır inşallah Allahım vermez böyle birşey ama 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum bu korkuyla
Ahh canım ahh allahım sana güç bersin sabır versin.. annesin sen çok güçlüsünn .. dualarla gecicek canim güzel düsünerek iyiyi cagirarak.. o senin melegin insallah saglik verir rabbim ona sen güclü kal canim moralini yüksek tutmays calis pozitif enerjini yolla ona hep

İnşallah iyi olur teşekkür ederim güzel mesajlarınız için

Aynı değil ama benzer bulaşıcı hastalıklar, doktorunuz ne söyledi ne yapmanızı önerdi
Çok üzüldüm bendee ama ilk 3 ay bulaşma riski az ama bulaşırsa sonuçları ağır diye okudum. 2. Kez tekrar etmemi istedi testi o arada araştırmalarım bu yöndeydi. Sonuç yine diğeriyle birebir gibi çıktı. Biz sonra farkettik ki haziran ayında bu orandan daha yüksekmiş. 6 ay öncesi de varmış yani. Yeni bir virüs kapma olayı değil. Doktorum 6 ay boyunca sürekli bunu geçiriyor olamazsın ben oranları anlamlı bulmuyorum dedi. Yeni bir şey değil dedi. Benim sorularımı hala rahatlamadığımı farkedince perinatoloji uzmanı bir arkadaşımdan da fikir alıp dönücem tekrar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…