- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Canim clifebitkiselkarisim bu macunu kullanmani tavsiye ederim, keske önceden söyleyebilseydim, yumurta kalitesini cok güzel arttiriyobende azalttım 2-3 tane ancak içiyorum. imprly prowomen ocean balance vitamin kullanıyorum etkisi olur mu bilmiyorum
Cok sükür canim saglikla ilerlesin insallah, benim de bi kere kötü kaliteli embriyo transferim olmustu tutunamamisti. Bu seferki cok iyi kalite dedi embriyolog tutuncagindan cok emindiEvet benimde taze canım 3 BBB dedi kalite li değil artık rahmine kalmış dedi çift transfer oldu biri 7 biri 8 hucreliydiçok şükür tutundu bebişim
Çok şükür canım benim çok cefa çektik artık sefa zamanı yaklaşıyor hayırla gelsinlerCok sükür canim saglikla ilerlesin insallah, benim de bi kere kötü kaliteli embriyo transferim olmustu tutunamamisti. Bu seferki cok iyi kalite dedi embriyolog tutuncagindan cok emindi
Maşallah canımKızlar betam çıkmış 3256 progesteron 60 nasıl sizce sıkıntı varmıdır
İnşallah duyarsın canım benim de aynı şekilde aklım sürekli orda, kaç kere test yaptım sayısı yok bi torba test oldu valla kafayı yedik artık.. allahım gülsün yüzümüze aminnKızlar perşembe kalp atışı için randevum var bol bol dua edin lütfen kalp atışını duyayım için içimi yiyor 10 gündür
İnşallah canım içim içimi yiyor günler geçmedi resmen inşallah rabbim yüzümüzü güldürsünİnşallah duyarsın canım benim de aynı şekilde aklım sürekli orda, kaç kere test yaptım sayısı yok bi torba test oldu valla kafayı yedik artık.. allahım gülsün yüzümüze aminn
Aminn evet canım geçmiyor vallaİnşallah canım içim içimi yiyor günler geçmedi resmen inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün
13. Gün 305.8 bugün 3256Canim 13. gün kacti? Bu deger kacinci gün suan?
Herşey stres sağlıklı beslenme en etkilileriDualarımız kabul olur inşallah canım. yumurta kalitesini ne etkiliyor acaba
Allah razı olsun canım teşekkür ederimMaşallah canımdeğerin iyi yükselmiş
Benimde 12 aralıkta trasferim oldu 5.gun embriyosu tek benimde iştahım çok fazla ve çok fazla gazim var birde bacak ağrım var başka da belirttim yokKızlar ben 12 aralıkta transfer oldum 5. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak transferin 3. Gününden beri canım sürekli yemek çekiyor. Ama tatlı ve ya abur cubur değil baya yemek istiyor canım sürekli. Böyle şeyler yaşayan var mı ?
Benimde aynı şekilde gaz ve bacak ağrısı da var iştaha ek olarak. İnşallah bunlar iyiye işarettirBenimde 12 aralıkta trasferim oldu 5.gun embriyosu tek benimde iştahım çok fazla ve çok fazla gazim var birde bacak ağrım var başka da belirttim yok
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı umarım guzel haberler alırızBenimde aynı şekilde gaz ve bacak ağrısı da var iştaha ek olarak. İnşallah bunlar iyiye işarettir
Bugün 20. Günün demi canım sen 30 kasımdın galiba?13. Gün 305.8 bugün 3256
Tamam eğer öyleyse katlanmaların çok güzel 7 gün içinde tam olması gerektiği gibi katlanmış canım benceBugün 20. Günün demi canım sen 30 kasımdın galiba?
29 da transfer oldum canımBugün 20. Günün demi canım sen 30 kasımdın galiba?
Şükür kuzum öyleymiş herşey olması gerektiği gibiymişTamam eğer öyleyse katlanmaların çok güzel 7 gün içinde tam olması gerektiği gibi katlanmış canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?