- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Hmm tamam aynı gün olmuşuz sadece senin 3. Gün benim 5. Gün embriyosuydu hatırladım29 da transfer oldum canım
Canım tekrar test yaptın mı??Benimde aynı şekilde gaz ve bacak ağrısı da var iştaha ek olarak. İnşallah bunlar iyiye işarettir
Aynen kuzum kesede görüldü içim rahat şimdi sıra kalpteHmm tamam aynı gün olmuşuz sadece senin 3. Gün benim 5. Gün embriyosuydu hatırladım
Evet canım şükürler olsunAynen kuzum kesede görüldü içim rahat şimdi sıra kalpte
Bu sabah yapmıştım negatif çıktı. 8. GünCanım tekrar test yaptın mı??
Cumartesi özele gitçem bi yine kese büyüyormu ona bakcak ege üniye de haftaya perşembe gideceğimEvet canım şükürler olsunbi daha ne zaman gitçen şimdi?
Tamam canımCumartesi özele gitçem bi yine kese büyüyormu ona bakcak ege üniye de haftaya perşembe gideceğim
Hayırlısı olsun canım ne denir ki.: allahtan ümit kesilmezBu sabah yapmıştım negatif çıktı. 8. Gün
O karin şişliği bende de var canım anlamadim neden şiş bukadarNasıl gidiyo güzel tüp bebek annelerimvar mı vücudunuzd abir değişiklik? Ya da kaybolan belirtiler falan? Ben çok rahatım kasıklarımda hiç ağrı falan yok, sadece transferden sonraki 8.-12. Günler arasında oldu bende o kasık ağrıları sonra yok oldu suan sadece karnım şiş, görüntü 5 aylık hamile karnı göğüslerim dolgun bir de eskiye nazaran . Başka da birşeyim yok
çok ıyı yapmıssın için içini yiyecekti,Selam kızlar özel doktordan geldim muayene oldum kese boyutum 4mm kistim varmış oda ilerleyen zamanda kendliliğinden geçermiş sıvı rahimde değilmiş rahim dışında dedi ama çokda ciddi boyutta değilmiş rahim ağzım tamamen kapalıymış kalınlığın çok iyi dedi düşük riskim yokmuş rahmin en tepesinde yerleşmiş yeri güzelmiş %99 sağlıklı ilerleyecek dedi o kist ve sıvı ihtimali %1 oda düşük ama biz önlem için onuda göz önüne alıyoruz dedi çok önemseme ama oraya takılma sağlıklı şuan dedi şükür
Aynı iekilde canım çok ilginçO karin şişliği bende de var canım anlamadim neden şiş bukadareskisi kadar gazda çıkmıyor doktor bol bol su iç demisti acaba suiçiyorum ondan mi şişiyor karnım 5 haftalık gebelik sanki 5 aylık göbek gibi
Benimde öyle canım bende anlamış değilimO karin şişliği bende de var canım anlamadim neden şiş bukadareskisi kadar gazda çıkmıyor doktor bol bol su iç demisti acaba suiçiyorum ondan mi şişiyor karnım 5 haftalık gebelik sanki 5 aylık göbek gibi
Aynen canım çok teşekkür ederim amin inşallahçok ıyı yapmıssın için içini yiyecekti,
cok sevındım saglıkla gelsın mınnoşun
Ohh canım çok şükür hamd olsunnSelam kızlar özel doktordan geldim muayene oldum kese boyutum 4mm kistim varmış oda ilerleyen zamanda kendliliğinden geçermiş sıvı rahimde değilmiş rahim dışında dedi ama çokda ciddi boyutta değilmiş rahim ağzım tamamen kapalıymış kalınlığın çok iyi dedi düşük riskim yokmuş rahmin en tepesinde yerleşmiş yeri güzelmiş %99 sağlıklı ilerleyecek dedi o kist ve sıvı ihtimali %1 oda düşük ama biz önlem için onuda göz önüne alıyoruz dedi çok önemseme ama oraya takılma sağlıklı şuan dedi şükür
Aynı iekilde canım çok ilginçbende de öyle aşırı gaz kalmadı. Bel ağrın var mı canım?
Ben de ayakta durunca oluyor canımAra ara çok uzun süre oturursam oluyor sadece
Iniyor mu sonradan acaba? daha önce bi hamilelik geçirdim ama böyle şişmedi karnim acaba tüp bebek diyemi diye düşünmeye basladimBenimde öyle canım bende anlamış değilim
Canım benim ilk gebeliğimde tüp bebekti böyle şişmedim ben.. 17. Haftama kadar nerdeyse hiç belli değildi.. 2. Gebeliğimde hemen şiştim şimdi yine şişitim.. ben de rahmimin genişlemesine bağlıyorumIniyor mu sonradan acaba? daha önce bi hamilelik geçirdim ama böyle şişmedi karnim acaba tüp bebek diyemi diye düşünmeye basladim
Çok şükür canımm Rabbim sana da keseyi görmeyi nasip etsin inşallah ne iş yapıyorsun ben daha başlamadım işe evdeyim rapor alıyorum haftaya bitecek sağlık ocağından almayı düşünüyorum Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah herşey çok güzel olsunOhh canım çok şükür hamd olsunnçok sevindim valla iyi ki gittin.. bolu boşuna dert ettirdiler sana ya.. o 1 gün yetiyo insana stres.. neyse bişey yokmuş kötü güzel düşünelim güzel olaun artık inşallah ben de bi gidebilsem artık cuma olsa da.. işe de başladım çok yoruluyorum o yüzden endişeliyim.. yani yormamaya çalışsam da kendimi sonuç olarak ayaktayım 6 saat boyunca ve o yetiyor yorulmama da.. keseyi bi görsem kalp atışlarını bir duysam biraz daha içimm rahatlayacak.. ama bu şekilde çalışamıcam galiba. Şuan moladayım oturdum biraz .. zor valla çalışmak bu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?