2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

O karin şişliği bende de var canım anlamadim neden şiş bukadar eskisi kadar gazda çıkmıyor doktor bol bol su iç demisti acaba suiçiyorum ondan mi şişiyor karnım 5 haftalık gebelik sanki 5 aylık göbek gibi

çok ıyı yapmıssın için içini yiyecekti,
cok sevındım saglıkla gelsın mınnoşun

Aynı iekilde canım çok ilginç bende de öyle aşırı gaz kalmadı. Bel ağrın var mı canım?

Ohh canım çok şükür hamd olsunn çok sevindim valla iyi ki gittin.. bolu boşuna dert ettirdiler sana ya.. o 1 gün yetiyo insana stres.. neyse bişey yokmuş kötü güzel düşünelim güzel olaun artık inşallah ben de bi gidebilsem artık cuma olsa da.. işe de başladım çok yoruluyorum o yüzden endişeliyim.. yani yormamaya çalışsam da kendimi sonuç olarak ayaktayım 6 saat boyunca ve o yetiyor yorulmama da.. keseyi bi görsem kalp atışlarını bir duysam biraz daha içimm rahatlayacak.. ama bu şekilde çalışamıcam galiba. Şuan moladayım oturdum biraz .. zor valla çalışmak bu halde

Iniyor mu sonradan acaba? daha önce bi hamilelik geçirdim ama böyle şişmedi karnim acaba tüp bebek diyemi diye düşünmeye basladim
Canım benim ilk gebeliğimde tüp bebekti böyle şişmedim ben.. 17. Haftama kadar nerdeyse hiç belli değildi.. 2. Gebeliğimde hemen şiştim şimdi yine şişitim.. ben de rahmimin genişlemesine bağlıyorum

Çok şükür canımm Rabbim sana da keseyi görmeyi nasip etsin inşallah ne iş yapıyorsun ben daha başlamadım işe evdeyim rapor alıyorum haftaya bitecek sağlık ocağından almayı düşünüyorum Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah herşey çok güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…