2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bakalım bugün kaçta aricaklar. Transfer işlemi de yine ameliyathane demi oluyor
Evet canım yumurta topladıkları yerde oluyor yine bana dedikleri saatte beni içeri aldılar ama doktoru bekledik odada bi saate yakin. o mavi önlüğü yine giyiniyorsun bilincin açık oluyor ama sana transferi aşama aşama rahimin içine enjekte ederken felan gösteriyor basit 10 dakikalık bi işlem canın acımıyor tek sıkıntı idrara çok sıkışık gidiyorsun onu tutup dayanabilmek zor oluyor bana hemen tuvalete gidebilirsin demisti beni odaya getirdiklerinde hemen tuvalete gittim çok sıkışıklık vardı çünkü dayanamadım

Kizlar ben de geldim simdi.. ama cok moralimi bozdu doktor…6+1 olmasi gerekirken 5+6 görünüyor dedi, keseyi gördü ama kücük dedi.. saglikla ilerleyedebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa umudum var dedi..

Zaten ne kadar sıkışık olursan o kadar rahat geçiyormuş işlem rahim rahat görünüyormuş. Senin bebişin kaç haftalık şuan

2 doktor daha gördü rahimde kan birikmiş pazartesi laporoskopi yapcak birdaha bakıp
Cok uzuldum,ne denir ki cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik,sağlıklı bebekler versin inşallah

5+3 canım daha çok erken allah nasip ederse p.tesi kontrolüm var inşallah duyariz kalp atışını da ozaman bende derin bir nefes çekerim
Maşallah sağlıkla büyüsün canım ayyy beni de şimdi aradılar ikiside sağlıklı ilerliyormuş yarın tekrar aricaz dediler

Kizlar ben de geldim simdi.. ama cok moralimi bozdu doktor…6+1 olmasi gerekirken 5+6 görünüyor dedi, keseyi gördü ama kücük dedi.. saglikla ilerleyedebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa umudum var dedi..
Hemen sıkma canını üzülme.moralini yuksek tutman gerekiyor bu dönemde dikkatli beslen fazla stres yapma canım stres çok etkiliyor hem bak doktorun olumsuz bir sey de dememiş olabiliyor böyle sapmalar inşallah rabbim emeklerini görüp boşa çikarmaz artik doktorlar öyle moralde vermiyor kötü bir sey olsa hemen söylüyorlar sağlıkla ilerlesin inşallah yolk kesesi ve kalp atışı görülmedi mi şimdi tekrar kontrole ne zaman gideceksin?

Hsyir canim hic birsey görünmedi kese haricinde, ona da kücük bu kese bekledigimden dedi. Daha ne kadar umutsuz konusabilirdi bilmiyorum. Kücük bi umudum var dedi sadece. Bilemiyorum beklicez dedi.. 9 ocakta gitcem yine orsya nasil dayancaksam

Hemen üzme kendini bak doktorunda demiş umut var diye olabiliyor böyle sapmalar geç yerleşme olmuştur belki... fazla stres yapma kuzum... herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…