- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Canim bi kaç gün sonra başka bir doktora da görünValla bana da öyle bi korku sardi ya bos gebelikse diye.. allah korusunn
Öyle düşünme canım,iyi düşün ki iyi olsun,kacta senin randevun? Hayirli haberler ile gelirsin inşallahValla bana da öyle bi korku sardi ya bos gebelikse diye.. allah korusunn
Az kaldi canim 45 dk sonraÖyle düşünme canım,iyi düşün ki iyi olsun,kacta senin randevun? Hayirli haberler ile gelirsin inşallah
Bakalım bugün kaçta aricaklar. Transfer işlemi de yine ameliyathane demi oluyorInşallah canım ilk gün geç arıyorlar sonraki günler yarımşar saat erken ariyorlar
2 doktor daha gördü rahimde kan birikmiş pazartesi laporoskopi yapcak birdaha bakıpAnladim canim tamam haber bekliyroz baska bir doktora daha gidersen iyi olur birkac gün sonra
detaylı ulturasona girdin mi canım ?2 doktor daha gördü rahimde kan birikmiş pazartesi laporoskopi yapcak birdaha bakıp
Evet canım yumurta topladıkları yerde oluyor yine bana dedikleri saatte beni içeri aldılar ama doktoru bekledik odada bi saate yakin. o mavi önlüğü yine giyiniyorsun bilincin açık oluyor ama sana transferi aşama aşama rahimin içine enjekte ederken felan gösteriyor basit 10 dakikalık bi işlem canın acımıyor tek sıkıntı idrara çok sıkışık gidiyorsun onu tutup dayanabilmek zor oluyor bana hemen tuvalete gidebilirsin demisti beni odaya getirdiklerinde hemen tuvalete gittim çok sıkışıklık vardı çünkü dayanamadımBakalım bugün kaçta aricaklar. Transfer işlemi de yine ameliyathane demi oluyor
Zaten ne kadar sıkışık olursan o kadar rahat geçiyormuş işlem rahim rahat görünüyormuş. Senin bebişin kaç haftalık şuanEvet canım yumurta topladıkları yerde oluyor yine bana dedikleri saatte beni içeri aldılar ama doktoru bekledik odada bi saate yakin. o mavi önlüğü yine giyiniyorsun bilincin açık oluyor ama sana transferi aşama aşama rahimin içine enjekte ederken felan gösteriyor basit 10 dakikalık bi işlem canın acımıyor tek sıkıntı idrara çok sıkışık gidiyorsun onu tutup dayanabilmek zor oluyor bana hemen tuvalete gidebilirsin demisti beni odaya getirdiklerinde hemen tuvalete gittim çok sıkışıklık vardı çünkü dayanamadım
Modunu yüksek tut bence umudunu kaybetme bebeğin seninle olsunKizlar ben de geldim simdi.. ama cok moralimi bozdu doktor…6+1 olmasi gerekirken 5+6 görünüyor dedi, keseyi gördü ama kücük dedi.. saglikla ilerleyedebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa umudum var dedi..
Cok uzuldum,ne denir ki cok geçmiş olsun2 doktor daha gördü rahimde kan birikmiş pazartesi laporoskopi yapcak birdaha bakıp
5+3Zaten ne kadar sıkışık olursan o kadar rahat geçiyormuş işlem rahim rahat görünüyormuş. Senin bebişin kaç haftalık şuan
Maşallah sağlıkla büyüsün canım5+3canım daha çok erken allah nasip ederse p.tesi kontrolüm var inşallah duyariz kalp atışını da ozaman bende derin bir nefes çekerim
Hemen sıkma canını üzülme.Kizlar ben de geldim simdi.. ama cok moralimi bozdu doktor…6+1 olmasi gerekirken 5+6 görünüyor dedi, keseyi gördü ama kücük dedi.. saglikla ilerleyedebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa umudum var dedi..
Hsyir canim hic birsey görünmedi kese haricinde, ona da kücük bu kese bekledigimden dedi. Daha ne kadar umutsuz konusabilirdi bilmiyorum. Kücük bi umudum var dedi sadece. Bilemiyorum beklicez dedi.. 9 ocakta gitcem yine orsya nasil dayancaksamHemen sıkma canını üzülme.moralini yuksek tutman gerekiyor bu dönemde dikkatli beslen fazla stres yapma canım stres çok etkiliyor hem bak doktorun olumsuz bir sey de dememiş olabiliyor böyle sapmalar inşallah rabbim emeklerini görüp boşa çikarmaz artik doktorlar öyle moralde vermiyor kötü bir sey olsa hemen söylüyorlar sağlıkla ilerlesin inşallah yolk kesesi ve kalp atışı görülmedi mi şimdi tekrar kontrole ne zaman gideceksin?
Çok sevindim canımMaşallah sağlıkla büyüsün canımayyy beni de şimdi aradılar ikiside sağlıklı ilerliyormuş yarın tekrar aricaz dediler
Daha 2Çok sevindim canımInşallah ikiside sağlıkla ilerlesin bugün kaçıncı gün senin
Hemen üzme kendini bak doktorunda demiş umut var diye olabiliyor böyle sapmalar geç yerleşme olmuştur belki... fazla stres yapma kuzum... herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla gelişirHsyir canim hic birsey görünmedi kese haricinde, ona da kücük bu kese bekledigimden dedi. Daha ne kadar umutsuz konusabilirdi bilmiyorum. Kücük bi umudum var dedi sadece. Bilemiyorum beklicez dedi.. 9 ocakta gitcem yine orsya nasil dayancaksam
Transfer günü de dahil mi çünkü transfer gününü saymıyorlarDaha 2zaman geçmek bilmiyor kalp atışlarım hızlanıyor artık heyecandan
Nasıl yani şimdi çarşamba toplandı dün 1. Gündü bugün 2. GünTransfer günü de dahil mi çünkü transfer gününü saymıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?