2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Boş gebelik canım.. dr ilaçları kesti kanama bekliyorum düşmesi için ocakta tekrar başlayacağız sorun çıkmazsa inş
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun rabbim verir insallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kucağını boş koymasın inşallah. Benimde öyle olmuştu ama benimkini sanki doktor görmedi bilemiyorum. 1 hafta sonra görünmüştü

Ayyy inşallah valla bı heycanliyim ki rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin uykumda yok saatler biran önce geçse gündüz gözümü acamadigim için heralde Öğlene doğru gel dediler 11 buçuk gibi
Ben de size göre 3 bucukta gidicem öglenden sonra daha var cok aminn canim umutlarimiz bosa cikmaz insallah yarabbim

Kiyamam canim sana.. allahim en dogru zamanda tekrar nasip etsinn ve bu sefer kucagina alabilesin insallah canim cok icten diliyorum bunu senin icin.. ben de cok üzüldüm insan cok büyük hayal kirikligina ugruyor.. ve evet cok haklisin, daha ileriki zamanlarda ksybetmek cok daha kötü, ben de 20. haftada kaybettim.. insanin dünyasi basina yikiliyor. Ama her zaman beterin beteri vardir dedim avuttum kendimi.. allah yüzümüze gülsün insallah.. sana sabirlsr diliyorum canim

Merhaba canım bende Bülent hocada tedavi görüyorum ilk denemem 8 yumurta toplantı 2 di döllenmiş korkutuyor biraz Bülent hoca 3. Gün transferi yapmıyormuş herhalde dimi

Senin ikiz mi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kaçta oluyorsun şimdi
Evet canım doktor çift kese gördü zaten 5.gun çift embriyo transfer oldum ikiside tutunmuş rabbimin izniyle p.tesi tekrar kontrolüm var inşallah sağlıklı gelişirler bu bebekleri çok bekledim daha önceden 3 düşüğüm var rabbim bir daha yaşatmaz insallah sağlıkla gelişip büyürler busefer

Evet canım 5. Gunu bekliyor en sağlıklısı olsun istedim sen
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…