2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Benim 6. Haftada kese vardı yolku göremedi. Yani orada oluşum var gibi ama çok yukrıya tutunmuş dış gebelikten bile şüphelenildi. Ben bir hafta olmadı diye takıldım. 7. Hafta kürtaj planlamaya gittiğimizde kalp atışını duyduk. Tüp bebekte olsa bazı şeyler farklı gelişebiliyor. Doktorlar günü gününe aynı gitsin diye bekliyor. İçini ferah tut, stres yapıp oluşacaksa da kötü etkileme. Umarım bizim hikayemiz sana umut olur

Evet canimm insallah ne güzel süpriz yapmis bebegin canim.. insallah dedigin gibi yasarim ben de gelisiri insallah bebegim ben inaniyorum aslinda.. a doktorum icimi karartti ben de daha yolka dair bir ip ucu bile cikmadi

Çok üzüldüm canım seni çok iyi anmıyorum benimde aynıydı boş gebelik çıktı ama sen gönlünü yine de ferah tut ben son ana kadar içimi ferah tutmaya çalıştım yine de inandım moralini bozup canını sıkma iyi düşün bol bol dua et

Sen ne zaman gitmiştin canım ilk ultrasona? Transfer sonrası kaçıncı gündü?

Sen ne zaman gitmiştin canım ilk ultrasona? Transfer sonrası kaçıncı gündü?
Canım ben 21 kasımda 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum 8 aralıkta doktora gittim kese 5+2 dedi sadece kese gördük kese boyu 6 mm dedi 17 Aralık tekrar gittim 6+4 olmam gerekirken kesenin 5+4 gözüktüğünü söyledi doktor 22 aralıkta tekrar çağırdı gittim 7 haftalık olmam gerekirken kese 5+ 4 gözüktüğü için boş gebelik dedi ilaçları bıraktım regli bekliyorum düşük yapmak için

Anladım canım kese sonrasında hiç büyümedi de yani aynı boyutta kaldı.. demek ki kese de büyümüyor eğer boş gebelikse.. peki o sırada kana baktı mı hiç canım betana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…