Benim 6. Haftada kese vardı yolku göremedi. Yani orada oluşum var gibi ama çok yukrıya tutunmuş dış gebelikten bile şüphelenildi. Ben bir hafta olmadı diye takıldım. 7. Hafta kürtaj planlamaya gittiğimizde kalp atışını duyduk. Tüp bebekte olsa bazı şeyler farklı gelişebiliyor. Doktorlar günü gününe aynı gitsin diye bekliyor. İçini ferah tut, stres yapıp oluşacaksa da kötü etkileme. Umarım bizim hikayemiz sana umut olurCanim bugün ultrason randevum vardi, 6+1 olmasi gerekirken 5+6 göründü kese. Olmasi gerekenden kücük dedi. Ve bebege dair hic birsey göremedi. Saglikli da ilerleyebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa bi umudum var dedi, ben umudunuz ne diye sorunca..
Evet canimm insallahBenim 6. Haftada kese vardı yolku göremedi. Yani orada oluşum var gibi ama çok yukrıya tutunmuş dış gebelikten bile şüphelenildi. Ben bir hafta olmadı diye takıldım. 7. Hafta kürtaj planlamaya gittiğimizde kalp atışını duyduk. Tüp bebekte olsa bazı şeyler farklı gelişebiliyor. Doktorlar günü gününe aynı gitsin diye bekliyor. İçini ferah tut, stres yapıp oluşacaksa da kötü etkileme. Umarım bizim hikayemiz sana umut olur
Vaginal baktılar değil mi?Evet canimm insallahne güzel süpriz yapmis bebegin canim.. insallah dedigin gibi yasarim ben de gelisiri insallah bebegim ben inaniyorum aslinda.. a doktorum icimi karartti ben de daha yolka dair bir ip ucu bile cikmadi
Evet canimVaginal baktılar değil mi?
Yerleşim yeri yukarıdaysa vajinal bile zor görebiliyor. Hayırlısı olsunEvet canim
Yukarilara dogru bakti canim ben de öyle gördüm ekrandaYerleşim yeri yukarıdaysa vajinal bile zor görebiliyor. Hayırlısı olsun
Ultrason varsa atsana.Yukarilara dogru bakti canim ben de öyle gördüm ekranda
Yok canim onu bile vermediUltrason varsa atsana.
içini ferah tutYok canim onu bile vermedi
Ultrasondan anlıyor musun canımUltrason varsa atsana.
Tamam sagol canimiçini ferah tut
İnşallah bu gün bende mutlu haber veririm canım maşallah sanaYaşım 43 tedavimi funda ve volkan yaptı, bebeğimi volkan doğurttu. Çok şanslısın çok doğru bir seçim. Umarım her şey gönlünce olur
Amin inşallah darısı isteyenlereMasallah subhanallah canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini aminn
Çok üzüldüm canım seni çok iyi anmıyorum benimde aynıydı boş gebelik çıktı ama sen gönlünü yine de ferah tut ben son ana kadar içimi ferah tutmaya çalıştım yine de inandım moralini bozup canını sıkma iyi düşün bol bol dua etHsyir canim hic birsey görünmedi kese haricinde, ona da kücük bu kese bekledigimden dedi. Daha ne kadar umutsuz konusabilirdi bilmiyorum. Kücük bi umudum var dedi sadece. Bilemiyorum beklicez dedi.. 9 ocakta gitcem yine orsya nasil dayancaksam
Sen ne zaman gitmiştin canım ilk ultrasona? Transfer sonrası kaçıncı gündü?Çok üzüldüm canım seni çok iyi anmıyorum benimde aynıydı boş gebelik çıktı ama sen gönlünü yine de ferah tut ben son ana kadar içimi ferah tutmaya çalıştım yine de inandım moralini bozup canını sıkma iyi düşün bol bol dua et
Senin duruyor mu peki canım o zamanlarki ultrason fotografı?Ultrason varsa atsana.
Canım ben 21 kasımda 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum 8 aralıkta doktora gittim kese 5+2 dedi sadece kese gördük kese boyu 6 mm dedi 17 Aralık tekrar gittim 6+4 olmam gerekirken kesenin 5+4 gözüktüğünü söyledi doktor 22 aralıkta tekrar çağırdı gittim 7 haftalık olmam gerekirken kese 5+ 4 gözüktüğü için boş gebelik dedi ilaçları bıraktım regli bekliyorum düşük yapmak içinSen ne zaman gitmiştin canım ilk ultrasona? Transfer sonrası kaçıncı gündü?
Malesef telefonu değiştirdim.Senin duruyor mu peki canım o zamanlarki ultrason fotografı?
Anladım canım kese sonrasında hiç büyümedi de yani aynı boyutta kaldı.. demek ki kese de büyümüyor eğer boş gebelikse.. peki o sırada kana baktı mı hiç canım betana?Canım ben 21 kasımda 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum 8 aralıkta doktora gittim kese 5+2 dedi sadece kese gördük kese boyu 6 mm dedi 17 Aralık tekrar gittim 6+4 olmam gerekirken kesenin 5+4 gözüktüğünü söyledi doktor 22 aralıkta tekrar çağırdı gittim 7 haftalık olmam gerekirken kese 5+ 4 gözüktüğü için boş gebelik dedi ilaçları bıraktım regli bekliyorum düşük yapmak için
Anladım canım ben belki elinde kağıt olarak vardır diye düşündüm ondan sordumMalesef telefonu değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?