- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
pazartesı 5.gun oluyor. o gun transfer olacak o zamanNasıl yani şimdi çarşamba toplandı dün 1. Gündü bugün 2. Gün
Cumartesi 3
pazar 4
Doktor bana pazartesi görüşürüz dedi o gün transfer mi oluyor yoksa 5. Gün embriyosu yani salı mı oluyor transfer
Sen neye göre hesaplamıştın canım ben internetten 5.gun embriyosu olarak hesaplıyorum 5+5 çıkıyor ama adet tarihime göre 5+3 yani gittiğim doktor da adet tarihini baz alıyoruz demiştiKizlar ben de geldim simdi.. ama cok moralimi bozdu doktor…6+1 olmasi gerekirken 5+6 görünüyor dedi, keseyi gördü ama kücük dedi.. saglikla ilerleyedebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa umudum var dedi..
Yani çarşamba günü toplarlarsa çarşamba sayilmiyor. perşembe 1. gün oluyor. Yani tansferin 5. gün oluyor p.tesi canım son gün aradıklarında bana kaç tane kaldığının bilgisini vermediler o gün kontrol etmediklerini çünkü yarın transfer olacağını doktorun yarın bana kaç tane kalacağını söylediler p.tesi için arayıp hastane randevu veriyor eşinle gidiyorsun bi kaç evrak imzalatıp doldurtuyorlarNasıl yani şimdi çarşamba toplandı dün 1. Gündü bugün 2. Gün
Cumartesi 3
pazar 4
Doktor bana pazartesi görüşürüz dedi o gün transfer mi oluyor yoksa 5. Gün embriyosu yani salı mı oluyor transfer
Evet sen ekrandan görebiliyorsun inşallah herşey güzel olur bebeklerimize kavuışuruz.Bakalım bugün kaçta aricaklar. Transfer işlemi de yine ameliyathane demi oluyor
Detaylı ultrasona da girdim 3 doktor gördü kan birikmiş kese yok değerim de artmamis 3binde kalmış 5 bin olması lazım di pazartesi bida bakcaz olmazsa amelyat işte kısmetdetaylı ulturasona girdin mi canım ?
kese gorundu mu ne dedıler ?
Embriyo transfer tarihine göre canim doktor da öyle hesapladiSen neye göre hesaplamıştın canım ben internetten 5.gun embriyosu olarak hesaplıyorum 5+5 çıkıyor ama adet tarihime göre 5+3 yani gittiğim doktor da adet tarihini baz alıyoruz demişti
ah canım,Detaylı ultrasona da girdim 3 doktor gördü kan birikmiş kese yok değerim de artmamis 3binde kalmış 5 bin olması lazım di pazartesi bida bakcaz olmazsa amelyat işte kısmet
Benimkini transfere gore hesaplamadi canim neden acabaEmbriyo transfer tarihine göre canim doktor da öyle hesapladi
Amin inşallah canımah canım,
Rabbım en hayırlı zamanda nasıp etsın tekrardan saglıkla.
cok gecmıs olsun..
bende mayıs ayında dıs gebelıkte aynısını yaşamıştım. ınsallah cok kolay atlatırsın Rabbım yardımcın olsun
Canim benim tuhaf bi sekilde 2 türlü de ayni cikiyo..Benimkini transfere gore hesaplamadi canim neden acabapeki bat tarihine göre hesaplasan canim o zaman nasıl çıkıyor. Belki bata göre doğrudur haftası
Yaşım 43 tedavimi funda ve volkan yaptı, bebeğimi volkan doğurttu. Çok şanslısın çok doğru bir seçim. Umarım her şey gönlünce olurMerhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık
..bu tedavide olumsuz oldu
Teşekkür ederim canımYani çarşamba günü toplarlarsa çarşamba sayilmiyor. perşembe 1. gün oluyor. Yani tansferin 5. gün oluyor p.tesi canım son gün aradıklarında bana kaç tane kaldığının bilgisini vermediler o gün kontrol etmediklerini çünkü yarın transfer olacağını doktorun yarın bana kaç tane kalacağını söylediler p.tesi için arayıp hastane randevu veriyor eşinle gidiyorsun bi kaç evrak imzalatıp doldurtuyorlar
Çok ilginç benim 2 gün oynuyor aradaCanim benim tuhaf bi sekilde 2 türlü de ayni cikiyo..
Teşekkür ederim canım
Simdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 olmus, tam olmasi gerektigi kadar artmis, daha olusabilir bebek dedi bekleyip görcekmisiznasil dayanicam bu belirsizlige bilmiyorum.. allahim hayirlisini nasp etsin artik ne diyim.. insallah süpriz yapar bebegim
Bazen yumurta toplanma tarihi erken olabiliyor. Benim 11. Gündü toplanması. Haftaya güne takılmayın doktorunuzun dediği tarihten hesaplayınÇok ilginç benim 2 gün oynuyor arada
Mantıklı canım haklısınBazen yumurta toplanma tarihi erken olabiliyor. Benim 11. Gündü toplanması. Haftaya güne takılmayın doktorunuzun dediği tarihten hesaplayın
Değer güzel canım sorun ne neye üzüldünSimdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 olmus, tam olmasi gerektigi kadar artmis, daha olusabilir bebek dedi bekleyip görcekmisiznasil dayanicam bu belirsizlige bilmiyorum.. allahim hayirlisini nasp etsin artik ne diyim.. insallah süpriz yapar bebegim
Canim bugün ultrason randevum vardi, 6+1 olmasi gerekirken 5+6 göründü kese. Olmasi gerekenden kücük dedi. Ve bebege dair hic birsey göremedi. Saglikli da ilerleyebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa bi umudum var dedi, ben umudunuz ne diye sorunca..Değer güzel canım sorun ne neye üzüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?