Betama bakmadı canım yani gerek yok beklemeye de gerek yok bu hafta da ya da 1 hafta bile geriden gelse yolk kesesi olurdu senin hiçbir şey yok içinde boş dedi zaten belirtilerim de gitmiş gibi bir şeydi anlamıştım bir terslik var içim çok huzursuzdu. Transferden 8. Gün beta 64 10. Gün 154 12. Gün 543 çıkınca bir daha beta istemedi zaten senin hakkında da hayırlısı olsun ben diğerinde 16. Haftada kalbi durduğunu öğrendim önünün acısı emin ol daha beter en azından içinde olmayan boş bir şey gitti şimdi bu da acı tabiki ama beterin beteri var 3. Bebeğimi kucağım almak nasip olsun inşallah sende gönlünü yine de ferah tut Allah yardımcın olsun istediğin her şey gönlünce olsun bebeğine yine de inan kontrol gününe kadar ona güvenAnladım canım kese sonrasında hiç büyümedi de yani aynı boyutta kaldı.. demek ki kese de büyümüyor eğer boş gebelikse.. peki o sırada kana baktı mı hiç canım betana?
Bende böyleyim canımBu arada benim hic biseyim yok ya bomba gibiyim, kac gündür acayip bi bel agrim vardi. Suan hic birseyim yok ne kasiklarimda bi agri veya hasssasiyet.. ne sislik.. cok cok hafif gögüslerimde var biseyler o kadar.. normal mi acabs, siz nasilsiniz?
Canım banada kese küçük dedi ama yeri ve boyu önemliymiş kesenin yer olarak iyi bi yerdemi ve kesenin boyutu kaçmışCanim bugün ultrason randevum vardi, 6+1 olmasi gerekirken 5+6 göründü kese. Olmasi gerekenden kücük dedi. Ve bebege dair hic birsey göremedi. Saglikli da ilerleyebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa bi umudum var dedi, ben umudunuz ne diye sorunca..
Sen kaçtın gittiğinde canım? Tam günüyle uyumlu muydu? Benimkisi uyumlu değil.. bilmiyorum canım yeriyle ilgili birşey demedi. Büyüklüğünü sorudğumda da yanlış anlamadıysM 10 mm dedi ama emin de değilim bazen yanlış anlıyorum bazı şeyleri almanca olduğu için. Ama küçük dedi keseCanım banada kese küçük dedi ama yeri ve boyu önemliymiş kesenin yer olarak iyi bi yerdemi ve kesenin boyutu kaçmış
Benim rahimin en tepesinde dedi iyi yere yerleşmiş dedi değerin tam olması gerektiği gibi dedi normalde 3 mm olması lazım dedi baktığında 4mm çıktı kese küçük ama sağlıklı ilerler gibi gözüküyor bence sıkıntı olmaz dedi özele gittiğim doktor anlattı bunlarıSen kaçtın gittiğinde canım? Tam günüyle uyumlu muydu? Benimkisi uyumlu değil.. bilmiyorum canım yeriyle ilgili birşey demedi. Büyüklüğünü sorudğumda da yanlış anlamadıysM 10 mm dedi ama emin de değilim bazen yanlış anlıyorum bazı şeyleri almanca olduğu için. Ama küçük dedi kese
Anladım canım, benimkisi de aşırı umutsuz konuştu.. o bebeğin görünmesini bekliyodu artık. Ne kadarlıkken girmiştin tam olarak canım? Benim 6+1 olması lazımmış ama 5+6 bebeği görememesi tuhaf geldi. Ama embriyologumla konuştum ona demiş ki benim doktor, belki kese daha küçük olduğu içib görememiş olabilirim demiş. Bana da çok küçük bir umut dedi devam etmesi içinBenim rahimin en tepesinde dedi iyi yere yerleşmiş dedi değerin tam olması gerektiği gibi dedi normalde 3 mm olması lazım dedi baktığında 4mm çıktı kese küçük ama sağlıklı ilerler gibi gözüküyor bence sıkıntı olmaz dedi özele gittiğim doktor anlattı bunları
5+2 olması lazım canım Allahtan umut kesilmez sen moralini bozma dua etAnladım canım, benimkisi de aşırı umutsuz konuştu.. o bebeğin görünmesini bekliyodu artık. Ne kadarlıkken girmiştin tam olarak canım? Benim 6+1 olması lazımmış ama 5+6 bebeği görememesi tuhaf geldi. Ama embriyologumla konuştum ona demiş ki benim doktor, belki kese daha küçük olduğu içib görememiş olabilirim demiş. Bana da çok küçük bir umut dedi devam etmesi için
Başka doktora da gitsene bi canımAnladım canım, benimkisi de aşırı umutsuz konuştu.. o bebeğin görünmesini bekliyodu artık. Ne kadarlıkken girmiştin tam olarak canım? Benim 6+1 olması lazımmış ama 5+6 bebeği görememesi tuhaf geldi. Ama embriyologumla konuştum ona demiş ki benim doktor, belki kese daha küçük olduğu içib görememiş olabilirim demiş. Bana da çok küçük bir umut dedi devam etmesi için
Umarım canım kesmedim umudumu zaten umudum hep var ama moralim çok bozuldu5+2 olması lazım canım Allahtan umut kesilmez sen moralini bozma dua et
Gitçem canım aynen 2sinde başka doktorda randevum vardı da onzamana nasıl beklicem bilmi. Beklemeden birkaç güne gitaem gene aynı şey mi olur diyorum.. bilemedim ne zaman gideyim.. senin 5+2 de küçük çıkması bebek görünmemesi normal canım daha, benim normal şartlarda bugün görülmesi lazımdı artık ama belki geç tutundu bilemiyorumBaşka doktora da gitsene bi canım
Kıyamam malesef insan hep olumlu duymak istiyor dur bakalım moral çok önemli üzme kendini Rabbim ayarlamıştırUmarım canım kesmedim umudumu zaten umudum hep var ama moralim çok bozuldu
Başka biri yokmu yarın gitsen canımGitçem canım aynen 2sinde başka doktorda randevum vardı da onzamana nasıl beklicem bilmi. Beklemeden birkaç güne gitaem gene aynı şey mi olur diyorum.. bilemedim ne zaman gideyim.. senin 5+2 de küçük çıkması bebek görünmemesi normal canım daha, benim normal şartlarda bugün görülmesi lazımdı artık ama belki geç tutundu bilemiyorum
Yok canım burda kapanıyor her yer şimdi tatil zamanı.. saçmalık ama öyle ancak hastanelere gidebilrim onlar da böyle kötü bir durum olmazsa bakmıyo kendi doktoruna git diyo. Anca yalan söylemem lazım ağrım var falan deyip o zaman bakarlarBaşka biri yokmu yarın gitsen canım
Canım tüp bebek yaptırdığıbız yerden vermiyorlar mı canım? Bana direk ordan veriyorlar, ücretin içine ilaçlar da dahilKizlar hic birsekilde hic bir yerde (estrofem 2mg) bulamiyorum elinde olan yardimci olabilecek biri varmi? 12. Haftaya kadar gunde 6 adet 3 sabah 3 akşam kullanmam gerekiyor ama yazdiramiyorumda yazdirabilsem bu suferde bulamiyorum yok mu yardimci olabilecek biri
Hayir canım vermiyorlar doktorum özel bi klinik açmış tüp bebek transferi ve opu yu acıbadem de yapıyor. Yani parayı kliniğe verdik hastaneye değil ilaçları ben ekstra aldım hepsiniCanım tüp bebek yaptırdığıbız yerden vermiyorlar mı canım? Bana direk ordan veriyorlar, ücretin içine ilaçlar da dahil
Estrofem mi yok??!Kizlar hic birsekilde hic bir yerde (estrofem 2mg) bulamiyorum elinde olan yardimci olabilecek biri varmi? 12. Haftaya kadar gunde 6 adet 3 sabah 3 akşam kullanmam gerekiyor ama yazdiramiyorumda yazdirabilsem bu suferde bulamiyorum yok mu yardimci olabilecek biri
Hemsirenle irtibatta geç,belki yardimci olabilir,ben 1kere prolutex bulamıyordum bana dedi ki bulamazsan mutlaka haber ver,yardimci olucam...Estrofem mi yok??!ben da 2gun once 3kutu aldım eczane rafi doluydu. Korktum şimdi keske fazla alsaymışım
bir kere reçete ettirebildim dokor reçeteye günde 1 yazmış şubatın 10 una bitiyor görünüyor hem yazdıramıyorum hemde bulamiyorum bugün 11 eczane gezdim sadece 1 kutu bulabildim 168 tlye aldımEstrofem mi yok??!ben da 2gun once 3kutu aldım eczane rafi doluydu. Korktum şimdi keske fazla alsaymışım
Ya p.tesi arayayım ozaman ben mesindeyim tüp bebek doktorum adanada orada illaki bulurlar haklisinizHemsirenle irtibatta geç,belki yardimci olabilir,ben 1kere prolutex bulamıyordum bana dedi ki bulamazsan mutlaka haber ver,yardimci olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?