- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Benimde ilk canım, 31yasindaym..amh 1.50 ama.doktoruk yumoslari az buldu..Senin de mi ilk olacak papatyam
Gerek görseydi verirdi canim. Hic aklini kurcalamasin, bahçecinin tüm doktorlari isini ehliBazıları vitaminden falan bahsetmiş doktorum bana hiç bir şey vermedi hatta düzenli beslen yeter dedi neden ki acaba
Ben de 29 yaşındayım amh 0,90 annem 38 yaşında menopoza girdi genetik olabilir dediler. 2 yıl önce kimyasal geçirmiştim sonra naptıysak olmadı işte. Benim kasım ortası reglim. Reglin 2. Günü başlanmak zorunda değil dedi. Ekim reglimin 16. Günü 9 yumurta gördük. Eğer kasım reflimin 2. Günü aynı olursa başlayacağız yoksa 16. Günü başlarız dedi.Benimde ilk canım, 31yasindaym..amh 1.50 ama.doktoruk yumoslari az buldu..
Bir kimyasal,bir dış gebeliğim oldu üç yıl içinde.
Bende regl bekliyorum Kasım başında inşallah başlayacağız
Kız foliği bile bıraktırdı 2 yıl kullanmışsın yeter dedi. Gerek olursa tedavi esnasında vericem vit ama şu an gereksiz masraf dedi. Berfu hocayla aytaç hoca klomen destekli tedavi uyguluyorlarmış her hoca klomen vermiyor ama biz veriyoruz dedi. Samimi geldiler bana ama ben 2 yıl ankarada bir doktora çok para döktüm. Bana problemin yok demişti ama aytaç hoca tam tersini söyledi. Hsg de sol tüp tıkalı görünüyor nasıl problem yok dedi. O yüzden kime inanıcamı şaşırdım. Ben doktorla fazla duygusal bağ kuruyorum şimdi güvenim herkese çok azGerek görseydi verirdi canim. Hic aklini kurcalamasin, bahçecinin tüm doktorlari isini ehli
Çok güvenmektense zor güvenmek daha dogru bi yaklasim arkadasim.. ben sana hikayemi anlatsam omzuna yükler biner...Kız foliği bile bıraktırdı 2 yıl kullanmışsın yeter dedi. Gerek olursa tedavi esnasında vericem vit ama şu an gereksiz masraf dedi. Berfu hocayla aytaç hoca klomen destekli tedavi uyguluyorlarmış her hoca klomen vermiyor ama biz veriyoruz dedi. Samimi geldiler bana ama ben 2 yıl ankarada bir doktora çok para döktüm. Bana problemin yok demişti ama aytaç hoca tam tersini söyledi. Hsg de sol tüp tıkalı görünüyor nasıl problem yok dedi. O yüzden kime inanıcamı şaşırdım. Ben doktorla fazla duygusal bağ kuruyorum şimdi güvenim herkese çok az
Folic asite gelecek olursak, folat düzeyin fazlasiyla yüksektir o yüzden gerek görmemistir. Ne zaman basliyorsun simdi tedaviye. Ankarada mi yasiyorsun, haberdar olalim birbirimizdenKız foliği bile bıraktırdı 2 yıl kullanmışsın yeter dedi. Gerek olursa tedavi esnasında vericem vit ama şu an gereksiz masraf dedi. Berfu hocayla aytaç hoca klomen destekli tedavi uyguluyorlarmış her hoca klomen vermiyor ama biz veriyoruz dedi. Samimi geldiler bana ama ben 2 yıl ankarada bir doktora çok para döktüm. Bana problemin yok demişti ama aytaç hoca tam tersini söyledi. Hsg de sol tüp tıkalı görünüyor nasıl problem yok dedi. O yüzden kime inanıcamı şaşırdım. Ben doktorla fazla duygusal bağ kuruyorum şimdi güvenim herkese çok az
Ankarada yaşıyorum canım kasım adetimin 2. Günü gidicem yumurta sayım iyiyse başlayacağız. Sen de ankarada yaşıyorsun di mi? Adetim tahmini kasım 13 gibi başlar. Evet her şeyi yaz bana içim içime sığmıyorFolic asite gelecek olursak, folat düzeyin fazlasiyla yüksektir o yüzden gerek görmemistir. Ne zaman basliyorsun simdi tedaviye. Ankarada mi yasiyorsun, haberdar olalim birbirimizden
Amiiinn canım amin rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz, adın ne sana adınla dua etmek isterimÇok güvenmektense zor güvenmek daha dogru bi yaklasim arkadasim.. ben sana hikayemi anlatsam omzuna yükler biner...
Sadece Allah güvenmek lazim, O'na siginmak lazim. Dogru doktorlarla tedavilerle karsilastirsin diye dua etmemiz lazim..
Ben ş.dışında gelecegim. Ailem Ankarada. Bende 5-6-7 gibi regl olucam, doktor üç aylik şekerin istedigim gibi olursa gelirsin diyor. Bende diyet spor sagligima dikkat ediyorum.Ankarada yaşıyorum canım kasım adetimin 2. Günü gidicem yumurta sayım iyiyse başlayacağız. Sen de ankarada yaşıyorsun di mi? Adetim tahmini kasım 13 gibi başlar. Evet her şeyi yaz bana içim içime sığmıyorneler yaşadım demişsin kalbinden öperim İnan bunlarla sımanan herkese kucak dolusu sarılmak istiyorum bakma gücüm kendime yetmiyor sadece
Amh 1 in altında ise başka bir şarta gerek yok.. diğer evrakları da toparlayıp rapora basvurabilirsinizKızlar size bir sorum olacak. Amh 1 altı olanlara devlet rapor çıkarıyormuş. Bunun için başka bir şart aranıyor mu? Benim 1 altında yinede eşim için 3 sperm testi vs gerekir mi
Evet canım yumurtaya bakarak da başlanıyor, benim yumurtalar hemen gelişiyor reglin ikinci günü falan başlanması gerekiyor..Ben de 29 yaşındayım amh 0,90 annem 38 yaşında menopoza girdi genetik olabilir dediler. 2 yıl önce kimyasal geçirmiştim sonra naptıysak olmadı işte. Benim kasım ortası reglim. Reglin 2. Günü başlanmak zorunda değil dedi. Ekim reglimin 16. Günü 9 yumurta gördük. Eğer kasım reflimin 2. Günü aynı olursa başlayacağız yoksa 16. Günü başlarız dedi.
Evet kuzumm az kaldı.Aaa ptesi başlıyorsun çok az kalmışben de beklemedeyim hala, sanırım 15-16 kasımda gideceğim tekrar kontrole ptesi doktordan çıkar çıkmaz yaz neler dedi
Amiiinn canımEvet canım yumurtaya bakarak da başlanıyor, benim yumurtalar hemen gelişiyor reglin ikinci günü falan başlanması gerekiyor..
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Aaa çok teşekkür ederim bir sürü şeye bakılıyor sanıyordum süreç uzamasın diye başvurmamıştımAmh 1 in altında ise başka bir şarta gerek yok.. diğer evrakları da toparlayıp rapora basvurabilirsiniz
Gittiginiz özel kurumsa onlarda çıkarmanız konusunda yardımcı oluyorlar.. benim özel hastanede 3 günde çıkmıştı.. ama bi ara devlette çıkarmanız lazım dediler işte o zamn süreç uzuyor.. siz yine tup bebek merkezine sorun.. ilaçlar çok pahalı rapor o konuda biraz daha rahatlamaya sebebAaa çok teşekkür ederim bir sürü şeye bakılıyor sanıyordum süreç uzamasın diye başvurmamıştım
Özelde 24 saat devlette 15 gün e çıktı benimkilerraporun çıkması ne kadar sürüyor kızlar ?
Evet özele gidiyorum bi görüşeyim bu konuyı çok teşekkür ederimGittiginiz özel kurumsa onlarda çıkarmanız konusunda yardımcı oluyorlar.. benim özel hastanede 3 günde çıkmıştı.. ama bi ara devlette çıkarmanız lazım dediler işte o zamn süreç uzuyor.. siz yine tup bebek merkezine sorun.. ilaçlar çok pahalı rapor o konuda biraz daha rahatlamaya sebeb
Aaa kısa sürüyormuş , ben 2-3 ay falan sürer diye hiç rapor almayı denemedim. Aslında 2 kere aşılama oldum ve 3 yıldır evliyiz yani tüm şartları karşılıyoruz.Özelde 24 saat devlette 15 gün e çıktı benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?